Måndag 23/4- torsdag 26/4

23 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inne i en period då du känner dig rastlös. Du vill att dagarna ska gå fortare och du har svårt att motivera dig till att vara effektiv, oavsett om du är på arbetet eller hemma. Under tisdagen kan en nyhet göra dig besviken. Onsdagen handlar om att bekänna färg och att vara stark. Torsdagen blir den dagen då du får mest uträttat. Du hinner både med nytta och nöje. Torsdagskvällen tycks handla om värme och närhet.

Oxen 20/4-20/5

I början av vecka så rår du mycket över din vardag. Du kan planera arbetet lite efter ditt eget huvud och det trivs du med. Under tisdagen ska du se upp så att du inte blir föremål för skvaller. Onsdagen handlar mest om att vara organiserad och att våga fatta beslut. Under torsdagen kan du få både ros och ris. Det gäller att du kan hantera den kritik du stöter på. Tanken är att du ska utvecklas av den feedbacken, inte må dåligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under måndagen och tisdagen är du ovanligt hungrig på utmaningar. Din energi är på topp och ett inflytande från Väduren gör dig mer driven än vanligt. Underskatta inte din förmåga att tänka självständigt. Under onsdagen kan du få problem med en kollega som är väldigt negativ. Hans/hennes attityd påverkar alla och drar ned stämningen på jobbet. Under torsdagen vill en vän ha ditt råd i en väldigt personlig fråga. Du måste svara honom/henne ärligt.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen ökar dina chanser i spel, det behöver inte vara lotter den kan också gälla arbetsuppgifter som du chansar lite med. Ju större risk du tar desto högre insats måste du betala. Tisdagen och onsdagen blir produktiva dagar med fokus på arbetet och familjen. Du hinner knappt tänka och bristen på egen tid kan påverka ditt humör. Under torsdagen ska du passa på att vara lite extra kreativ. Månen skänker ditt tecken ovanligt mycket fantasi just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Inledningen på den här veckan blir förvirrande. Du känner dig inte hemma på arbetet eftersom du hela tiden får ta tag i nya arbetsuppgifter. Under tisdagen kan en kollegas goda råd få dig att må bättre. Du känner dig lugnare och mer säker på vad du vill göra. Under onsdagen har du chansen att göra din åsikt hörd. Genom att säga ifrån vinner du respekt. Torsdagen blir en relativt odramatisk dag som inriktar sig mer på att producera resultat än att tänka fritt.

Jungfru 23/8-22/9

Din största nackdel kan bli till din fördel den här veckan.  Som jungfru ogillar du när saker är organiserade och illa genomtänkta. Du bromsar oftast när andra vill höja tempot eftersom du känner att du inte har kontroll. Den här veckan är din negativa inställning till snabb förändringar bra, du lyckas förhindra en katastrof innan den är ett faktum. Under onsdagen och torsdagen verkar en kollega bli lite extra förtjust i dig och du känner dig generad.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ska du våga köra på lite mer. Var inte rädd för att misslyckas. Du vet vad du håller på med. Tisdagen blir lugnare och du kan ägna dig mer åt detaljarbete och mindre åt att leverera storskaligt. En komplimang från en chef lyser upp hela din onsdag. Under torsdagen visar du prov både på lojalitet och på snabbtänkthet. Torsdagen blir en av de bästa dagarna den här veckan. På kvällen träffar du någon som du tycker om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att inte påverka din omgivning med dina åsikter. Att hålla tyst och låta andra tala är helt enkelt inte din grej. Under tisdagen och onsdagen kan din attityd ställa till bekymmer för dina kollegor. Pluto gör ditt humör nyckfullt och du pendlar mellan ilska, glädje och likgiltighet. En kollega försöker påpeka ett fel som du gjort under onsdagen. Tyvärr hanterar du kritiken dåligt och det skapar en spänd stämning mellan er båda. Under torsdagen bör du reda ut era mellanhavanden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet inte hur du ska hantera en kollega som mår dåligt. Egentligen vill du inte låtsas om problemet men samtidigt så är det uppenbart att det är svårt att ignorera. Det bästa du kan göra är att vara rak från början och inte hymla med att det märks att han/hon mår uselt. Under onsdagen får du ökad intuition från vatten och det kan hjälpa dig att förstå din kollegas situation lite bättre. Torsdagen handlar mest om att ha roligt och att få andra att skratta.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du inne i period då du har svårt att vara effektiv. Dagarna flyter förbi utan att du egentligen får särskilt mycket gjort. Under måndagen och tisdagen kan ett bekymmer inom familjen uppta en hel del av ditt engagemang och din tid. Under onsdagen träffar du gärna vänner på kvällen. Du är social och gillar att ha människor omkring dig. Torsdagen blir inte så effektiv som du skulle önskat, men du hinner ändå med att avsluta en hel del projekt innan helgen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen bör du arbeta hårt med ditt sociala engagemang på arbetet. Du är väldigt effektiv när det gäller jobbet, men du har svårt för gemensamma fikastunder och långluncher med kollegorna. Får du välja håller du dig gärna för dig själv den här veckan. Den här påverkan kuliminerar under onsdagen, efter det är du mycket enklare att ha att göra med. På torsdagen kan du till och med tänka dig att umgås med dina kollegor efter jobbet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant inledning på veckan. Du har massor av idéer, men tyvärr falla all inte i så god jord. Var nöjd med de idéer som går hem istället för att irritera dig över de visioner som du inte får driva. Månen gör dig lite känslig just nu så därför hanterar du kritik ovanligt dåligt. Under onsdagen och torsdagen år du många fina komplimanger från någon som står dig nära. Det blir ett par härliga dagar.

Annons