Det var det här med vädret...

25 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag misstänker att jag retat upp en vädergud eller två. När jag är ledig då är det nollgradigt och snöslask men när jag jobbar är det gärna  strålande solsken och femton grader i skuggan. Nu tycker ni att jag inte borde gruffa över vädret som har haft sol och fyrtiotvå grader i skuggan de senaste veckorna. Jag vill bara poängtera att även Asiens vädergudar ogillar mig.  Två minuter efter att jag köpte ett paraply så slutade det regna, enda dagen jag inte tog paraplyet med mig så regnade det så mycket att jag trodde det var början på en ny syndaflod.  Bör jag tillägga att det omdiskuterade paraplyet lämnades kvar i Singapore oanvänt?

Fish undrar hur fiskarnas kärleksliv ser ut framöver. Det ser ut som du vill möta kärleken, men som du inte är riktigt redo ännu. Du måste hitta din egna

Prata inte regn med mig.

plats innan du klarar av ett förhållande. Under slutet av året verkar du vara i mer harmoni med dig själv och då finns förutsättningarna att träffa en partner.

Susanna undrar över Skorpionens kärleksliv i vår. Bäst förutsättningar att träffa någon är först fram emot höstkanten, du hade även ett par intressanta möjligheter i mars, men de verkar inte ha utvecklats vidare.

🙂

Fellicia

Annons