Fredag 27/4-söndag 29/4

27 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

dag 27/4-söndag 29/Under fredagen får du bli arg på din käresta om han/hon slarvar en del. Det har varit en tuff vecka och han/hon orkar inte engagera sig så mycket i hemmet. Under lördagen passar du på att träffa vänner. Det blir en rolig och aktiv dag. Kvällen ser mest ut att handla om att våga vara ärlig i känsliga frågor. På söndagen tar du det lugnt. Det ligger en förändring i din vardag i början av nästa vecka och den kan påverka din omedelbara framtid.

Oxen 20/4-20/5

Du har talang för att skapa en trevlig stämning omkring dig. Din omtanke och din förmåga att få människor at trivas är ditt främsta vapen den här helgen. Det ser ut som du kombinerar nöje med nytta under både fredagen och lördagen. Kanske måste du arbeta den här helgen, eller så har du projekt hemma som du bör ta tag i. Lördagen bjuder på både roliga och tråkiga inslag. Söndagen handlar mest om att våga tänja gränser lite mer.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen kan du stöta på motstånd från en kollega som ogillar dina idéer. Använd dig av din naturliga övertalningsförmåga. Under lördagen finns det utrymme för massor av roliga aktiviteter. Du har mycket energi i ditt tecken och du trivs med att ha mycket att göra när du är ledig. Kvällen kan bjuda på mer romantiska inslag. Som singel umgås du gärna med familjen eller dina vänner. Söndagen blir lugn på gränsen till tråkig.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen gör du bäst i att undvika att lägga dig i en konflikt mellan två kollegor. Risken är att det blir du som får problem. Under lördagen lyckas du med något som du inte klarat av tidigare. Det blir motiverande för dig och du är stolt över din insats. På lördagskvällen får du äntligen möjlighet att bevisa en teori som du har. Under söndagen kan det uppstå en konflikt inom familjen. Försök att vara lugn.  Om du hetsar upp dig kan du säga saker som du kommer att ångra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen satsar du på säkra kort. Du har mycket du vill hinna med så du chansar inte. Under lördagen får du en fråga som kan förändra din vardag om du bara vågar anta utmaningen. Söndagen handlar om att lyssna till andra och försöka se saker ur ett annat perspektiv än ditt eget. Det blir en lärorik dag. På kvällen finns en risk att du kommer ihop dig med en familjemedlem eller en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Underfredagen ska du utmana dig själv, du kommer att bli överraskad över hur mycket du kan inom ett område som du inte jobbat så mycket med tidigare. Under lördagen har en vän allvarliga problem och hon/han behöver din hjälp och ditt stöd. Visa att du är en bra kompis som finns där både i vått och torrt. Under söndagen krävs det att du är uppmärksam på din omgivning. Det sker mycket omkring dig just nu så det gäller att hänga med.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen handlar om att våga ta för sig. Ofta tar du ett steg tillbaka och låter andra få bestämma, men idag är det din tur att få glänsa. Under lördagen får du en gåva av en vän. Det kan vara en present eller så är det ett förtroende. Ta hand om din gåva. Under söndagen ska du undvika affärer. Du tenderar att göra dåliga köp och risken är stor att du kommer hem med massor av kassar full med saker som du aldrig kommer att använda.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Sanningen är viktig under fredagen. Om du är oärlig eller ljuger så kommer det bara tillbaka till dig själv. Oavsett hur svårt det är så vinner du på att säga sanningen. Under lördagen har du möjlighet att vara ute en hel del. Ta chansen, du mår bra av lite frisk luft. På söndagen verkar du vara upptagen eller bortlovad. Det blir en stressig dag där du får små möjligheter att vara för dig själv. Ta en tidig kväll, du behöver sömnen.

Skytten 22/11-21/12

Du tenderar att köra över både dina vänner och kollegor just nu. Mars ger dig visserligen energi, men gör dig också väldig bossig. Risken är stor att du råkar i konflikt under fredagen. Lördagen blir lugnare, du känner inte samma behov av att ta ansvar. Det finns en möjlighet att du är bortbjuden under dagen eller kvällen. Allt talar för en harmonisk och skön dag. Under söndagen väntar en del bekymmer med en familjmedlem. Du verkar ha glömt eller struntat i ett löfte som du gett.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Du bekymrar dig inte över vardagen och det är bra. Genom att ta dagen som den kommer så uppnår du ett lugn som du inte brukar ha. Just nu är ditt tålamod väldigt stort och det är bra eftersom det ständigt verkar prövas, särskilt av djur och av barn. Under lördagen umgås du gärna med vänner och familj. Du tycker om att äta och dricka gott när du är ledig. Söndagen blir en tuff dag med många utmaningar så se till att du är utvilad.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen får du nyheter som förändrar din vardag. Det blir en bra dag med en hel del roliga utmaningar att sätta tänderna i. Under lördagen får du ansvar för ett djur eller ett barn. Det kan röra sig om hela dagen eller en kortare stund. På kvällen äter du gärna en god middag med några vänner eller din partner. Du tycker att det är trevligt att umgås med människor som står dig nära. Söndagen blir annorlunda och krävande. Du har ett projekt som du måste fullfölja.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen ska du undvika att ta på dig extra uppgifter. Du har nog med ditt eget och hinner inte hjälpa andra. Lördagen blir stimulerande och utmanande. En familjemedlem eller släkting behöver din hjälp i ett speciellt ärende. Under söndagen bör du inte agera provocerande. Det finns en varning i ditt horoskop att du kan råka i gräl med människor som står dig nära

Annons