Måndag 30/4-torsdag 3/5

30 apr, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en start på veckan som engagerar. Genom din närvaro förändras en hel del antingen i arbetet eller privat. Det är dina idéer som är drivande och det är mycket som sker på ditt initiativ. Var stolt över dig själv. Under tisdagen gör du andra saker än du brukar. Oavsett om du arbetar eller är ledig ser din dag annorlunda ut. Onsdagen blir rätt så stressig, då måste du hinna med saker som du missat tidigare i veckan. Torsdagen blir den tråkigaste och mest rutinbetonade dagen.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du lätt för att irritera dig på människor. Du är stressad och har inte samma tålamod som du brukar ha. Under tisdagen gör du det du måste, men inte mer. Du känner att det är någon annars tur att vara den som sköter initiativet. Själv är du nöjd med att bara hänga med. Under onsdagen kan du räkna med ett ökat ansvar. Du blir en person att räkna med. Torsdagen handlar om att ta en konflikt på rätt sätt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hitta saker att göra under måndagen. Kvällen ser aktiv ut men fram till dess flyter timmarna trögt. Du saknar orken att engagera dig mer än du måste. Månen gör dig känslomässigt instabil och det påverkar din entusiasm. Under tisdagen vänder den här influensen och du får istället massor av idéer som du vill genomför på en gång. Dina vänner/kollegor blir matta av din drivkraft. Under torsdagen ska du inte förvänta dig beröm även om du gör extra bra ifrån dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen avvaktar du ett besked av något slag. Det verkar som om en del av din framtid hänger på vad du får veta under dagen. Kvällen ser ut att bli trevlig och bjuda både värme och social gemenskap. Under tisdagen sätter du dig i en situation som du har svårt att krångla dig ur. Det handlar om ett löfte som du ger utan att tänka efter och som du sedan får problem att infria. Torsdagen blir produktiv. Du har massor av energi som du fokuserar på jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen gör du en del förberedelser för senare i veckan. Du vet vad som väntar och du vill se till att inte komma efter. Under måndagskvällen verkar du träffa grannar eller vänner. Det blir lagom trevligt. Tisdagen handlar mest om att försöka. Du kan inte göra mer än ditt bästa. Onsdagen blir aktiv och du måste vara uppmärksam på detaljerna. Torsdagen blir en harmonisk och omväxlande dag. Då får du syssla med det som du tycker är roligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lojal och arbetsvillig under måndagen. Genom att vara på plats och föregå med ett gott exempel så kommer du att bli populär. Under måndagen får du många komplimanger. Tisdagen är vad du gör den till. Alt beror på dagsformen. Inflytande från vatten kan göra att ditt humör pendlar. Under onsdagen och torsdagen ska du undvika att ta på dig för svåra arbetsuppgifter. Ibland tror du att du klarar allt bara du vill, men i det här fallet krävs det specialutbildning.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen får du inte ge upp även när saker inte går din väg. Genom att behålla din positiva inställning kan du förvandla den här dagen till en riktig kanondag. Under kvällen möter du människor som imponerar med sitt kunnande. Under tisdagen gäller det att du inte glömmer vad du lovat. Risken är stor att du gör någon besviken annars. Under onsdagen får du lov att anta en utmaning som du inte är riktigt mogen för. Torsdagen blir lugn. Du arbetar målmedvetet och metodiskt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen är det bra om du ifrågasätter saker som du tycker verkar ologiska. Det värsta som kan hända att du får svar på dina frågor annars så väcker du en tankeställare i din omgivning. Under onsdagen chansar du lite väl mycket. Risken är stor att du gör onödiga misstag. Torsdagen handlar om att vara tuff och att våga gå emot strömmen. Du brukar inte ha problem med att visa dig stark.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Veckan börjar lugnt, du kanske till och med är ledig de första dagarna den här veckan. Måndagen ser social ut och tisdagen bjuder på överraskningar. Under onsdagen bör du stå upp emot en kollega som tenderar att vara oförskämd och driva med andra. Det är på tiden att någon säger ifrån. Torsdagen blir en stressig dag med betoning på hårt arbete. Kvällen ser lite trevligare ut. Då träffar du vänner på kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på en del tankeställningar. Du tvingas att omvärdera en del saker i ditt liv och det kan kännas tungt. Under tisdagen passar du på att ordna med saker som du inte brukar hinna med. Det blir en produktiv dag där du har både roligt och känner dig nyttig på samma gång. Onsdagen är en ganska tråkig dag, du är stressad redan från morgonen och du tycker att alla arbetsuppgifter är tråkiga. Under torsdagen möter du en person som lyser upp din dag.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då du inte riktig får de svar du söker. Ditt problem beror på att du inte ställer rätt frågor, försök att tackla problemen ur en annan synvinkel. Under tisdagen får du lov att visa framfötterna i ett ganska omfattande projekt. Det är viktigt att du anstränger dig om du vill synas. Onsdagen och torsdagen blir ganska vardagsbetonade. Du passar på att umgås med vänner och familj så mycket tiden tillåter.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen förväntar du dig att en vän eller kollega ska hjälpa dig med ett problem som du har och du blir besviken när din vän/kollega inte lever upp till dina förväntningar. Under måndagskvällen tycks du umgås med vänner. Tisdagen handlar om att vara modig och visa vad du vill. Onsdagen blir ganska jobbig om du inte lyssnar på andra. Torsdagen blir den mest produktiva dagen av alla den här veckan.

Annons