Fredag 4/5-söndag 6/5

04 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska intensiv. Du måste jobba på i ett högt tempo samtidigt som du är noga och avslutar alla projekt som du påbörjar. Under lördagen vilar du mycket, du tycker att du förtjänar lite lugn och ro. Se upp så det inte blir en konflikt i hemmet, det finns en risk att du och din partner bråkar. Ditt tålamod är inte din bästa och du verkar ha en partner som pendlar i humöret. På söndagen hinner du med en del privata åtaganden. Det blir en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen kantas av glada skämt och ett högt tempo. Du njuter av att ha mycket att göra och tempot driver upp din kreativitet. Du hittar lösningar på de flesta problem. Under fredagskvällen verkar du umgås en del med familjen. Lördagen ser social ut och den kantas av umgänge med familj och vänner. Det blir en trevlig dag där du testar på att utmana dina kunskaper i ett visst ämne. På kvällen umgås du med vänner. Söndagen blir lika social som lördagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du möjlighet att ta reda på sanningen i en viss fråga. Du har ältat det här problemet länge så det kommer att bli skönt att få ett avslut. På lördagen ska du vara ute så mycket som vädret tillåter. Fisk luft ger dig energi och hjälper dig att tänka klarare. Under lördagskvällen är du gärna på tu man hand med någon du tycker om. Det kan vara din familj eller din partner. Söndagen blir lite mer utmanande än lördagen. Dagen kretsar kring fysiska aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen testar du på lite olika projekt. Det blir en varierande och lärorik dag med betoning på sociala talanger. Fredagskvällen tycks bjuda på en och annan överraskning, det kan bli senare än du tänkt dig. Lördagen ser ganska lugn ut. Du är trött efter en intensiv vecka och orkar inte dra igång nya projekt.  En aspekt från Solen drar ner energin rejält. Även under söndagen är du lite låg. Du orkar inte med personer som stjäl energi. Håll dig borta från en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir bra, ditt humör är på topp och du får massor av saker uträttade. Kvällen blir lugn och du får möjlighet att mysa med familjen. Under lördagen och söndagen passar du på att röja i hemmet. Det blir riktiga hemmafixar dagar för din del. Du får utlopp för din kreativitet och din förmåga att skapa en trivsam miljö omkring dig. På lördagskvällen kan en diskussion gå över styr. Din envishet gör att du inte vet när det räcker.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen får du möjlighet att påverka din framtid lite mer direkt. Det verkar som din närmaste chef vill höra dina visioner och skapa en plan för hur arbetet ska fungera under sommaren. Lördagen blir riktigt livlig du har många olika aktiviteter inbokade som bidrar till att du har fullt upp hela dagen. På kvällen umgås du gärna med kompisar under avslappande former. På söndagen möter du en utmaning i att försöka förstå ett problem ur en släktings perspektiv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen väntar flera utmaningar som kan upplevas både roliga och jobbiga. Just nu ger Mars dig energi och får dig att vilja prestera vilket kan hjälpa dig. Våga utmana dig själv lite mer. Under lördagen får du en unik chans att lära känna en intressant personlighet. Om du är öppen för det oväntade kan du bli positivt överraskad. Söndagen blir lugn och harmonisk. Du träffar gärna vänner eller familjen den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir en bra dag att förverkliga ambitioner, särskilt om det har med arbetet att göra. Lördagen handlar främst om att våga säga nej, även till människor som du tycker om. Respekt och tillit är något som förtjänas, inte något som ska tas för givet. Lördagen är full av goda råd. Du verkar vara engagerad i ett projekt av något slag och det påverkar den här dagen. Söndagen blir ganska stressig, du har lovat att hjälpa en vän med något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu har du svårt att sätta gränser. Månen gör dig medkännande och du skapar svårigheter när du behöver säga nej till människor som är i behov av hjälp. Tänk på att det är bättre att hjälpa en person ordentligt än flera och göra det dåligt. Lördagen blir mer harmonisk. Det är färre krav den här dagen och det passar dig bra. Under söndagen ska du inte bli förvånad om din kompetens ifrågasätts. Någon är avundsjuk på dina talanger.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en livlig helg där du har fullt upp från morgon till kväll. Helgen inleds med underhållande fredagskväll som bjuder både på god mat och trevligt sällskap. Under lördagen verkar du ägna dig åt mer fysiska aktiviteter, det kan röra sig om både sport och hemma arbete. Under söndagen får du höra en historia som berör. Du vill gärna hjälpa, men du vet inte hur. Lyssna på ditt hjärta så kommer du att hitta ditt eget sätt att bidra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir engagerande. På arbetet får du flera utmaningar som hjälper dig i ditt sätt att jobba. Genom att våga vara lite mer provocerande uppnår du nya höjder. På lördagen verkar du ha folk hemma. Det handlar om en middag eller bara ett glas vin med några vänner. Det blir en trevlig och givande kväll. Under söndagen passar du på att förändra något i hemmet. Det kan vara ett mindre eller ett mer omfattande projekt. Resultatet blir över förväntan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar satsa på dig själv lite mer och det är bra. Genom att vara drivande så kommer det öppnas nya dörrar för dig. Det blir en härlig fredag som ger mycket inspiration. Under lördagen bör du inte glömma bort en släkting eller en vän som behöver dig. Visa hur mycket den här personen betyder för dig. Söndagen är helt och hållet din. Då kan du göra som du vill utan att tänka på någon annans behov

Annons