Måndag 7/5- torsdag 10/5

07 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen satsar du på att vara så effektiv som möjligt. Du vill bevisa vad du går för. Din motivation och ditt sätt att arbeta hjälper dig att nå dina mål. Tisdagen och onsdagen handlar mest om att vara diplomatisk. Genom att kompromissa vinner du det strävar efter. Var inte rädd för att ändra på dina planer, det kan visa sig vara det bästa som har hänt.  Torsdagen handlar om sunt förnuft och om att vara kreativ.

Oxen 20/4-20/5

Nu när Mars går in i ditt tecken får du mer motivation och mer glädje mot vad du brukar ha på arbetet. Du gillar att förändras, om det är du som tar initiativet till förändringen. Kommer det en påverkan utifrån är det lätt att du sätter klövarna i jorden och envist nekar till att samarbeta. Onsdagen och torsdagen är olika, men väldigt givande dagar. På onsdagen är tempot lugnt och du får mycket gjort utan att stressa. Torsdagen är raka motsatsen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir en bra dag då du får en del idéer från en kollega som är född i jord. Du känner dig inspirerad och på gott humör. Tisdagen blir stressig så det gäller att du håller tempot. Med Månen i en svag position kan det hända att ditt humör pendlar mer än vanligt de här dagarna. Försök att inte ta saker så personligt. Så fort det riktas kritik mot din arbetsplats så tror du att det är dig den riktar sig mot. Torsdagen blir den mest harmoniska dagen i veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt social just nu och det gör att du gärna planerar in aktiviteter och att träffa vänner efter jobbet. Bra dagar att umgås är tisdagen och onsdagen. Då är du som mest utvilad och orkar hålla dig uppe på kvällen. Torsdagen bjuder på både sött och salt. Kritik från en kollega gör dig ledsen, men en komplimang från en annan arbetskamrat får dig på gott humör igen. På kvällen myser du gärna framför tv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din motivation är si då där i början av veckan. Kreativiteten från slutet av förra veckan är bortblåst och har ersatts av en ganska bitter inställning till jobbet. Du måste hitt guldkornen i vardagen om du inte ska få ett par riktigt jobbiga dagar. Unna dig något extra, särskilt under tisdagen och onsdagen då ditt humör dippar som värst. Genom att skämma bort dig själv så tar du udden av pessimismen. Under torsdagen är Solen på väg in i ditt tecken och det ger dig energi.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att knyta kontakt med dina kollegor just nu. Även om du gärna vill ha lite socialt umgänge så trögt på grund av att människor inte riktigt litar på dig just nu. Var mer öppen och ärlig så kommer du märka att inställningen förändras. Just nu ger du inte det professionella intryck du strävar efter, du verkar bara nyckfull och hemlig. Bjud lite mer på din underbara personlighet och du kommer att få en fin respons. Bästa dagen att sporta är onsdagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du går in i en bra period, om än lite stressig. Hela veckan präglas av förändringar, både privata och arbetsmässiga. Det gäller att du följer med strömmen så att du inte missar några av de chanser som erbjuds den här perioden. Just nu kan du vara lite disträ. Du har så många bollar i luften att du har svårt att fokusera. Nyckelordet för den här veckan är positiv koncentration.  Bäst dagar att träffa vänner och tisdag och torsdagen. Under onsdagen finns det en risk att du jobbar sent.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en massa tankar och idéer, men du har svårt att få fram dem på ett bra sätt. Ibland driver du dina teorier lite väl hårt och det gör att du missar en hel del anhängare. Försök att ta in vad dina kollegor tycker och tänker. Om du kan infoga andra personer idéer i dina planer så kommer du att snabbt vinna terräng. Under onsdagen kan du förvänta dig nyheter av något slag. På torsdagen bör du undvika att göra av med pengar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att ta till dig goda råd just nu. Pluto gör dig egensinnig och du följer ditt eget spår snarare än att anpassa dig efter alla andra. Din självständighet är både beundransvärd och väldigt frustrerande, i alla fall för dina kollegor. Ibland är det enklare att jobba med mer förutsägbara personer än med dig. Som tur är bidrar din charm till att du är omöjlig att bli arg på under en längre tid. Njut av den här veckan för den kan bli riktigt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ha alla bollar i luften samtidigt och din frustration visar sig genom att du blir sur. Istället för att göra allt på en gång är det bättre att du avslutar en sak innan du ger dig i kast med nästa uppgift. Du mår betydligt bättre om du kan koncentrera dig på en sak i taget. Det här rådet gäller både i arbetslivet och i privatlivet. Boka inte in för många aktiviteter den här veckan. Du behöver mycket vila just nu eftersom ditt tecken saknar energi.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

För dig snurrar det mesta på i ett ekorrhjul, både på arbetet och privat. Du tycker att det är roligt med allt som händer omkring dig, men frågan är hur länge du kommer att orka hålla ett så högt tempo. Måndagen och tisdagen handlar mest om rutiner. Onsdagen bjuder på en variation i arbetet. På torsdagen ska du se upp så du inte slarvar med detaljerna. Tänk på att visa en anhörig eller din partner lite extra uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra vecka, särskilt de första dagarna då din positiva energi från helgen håller i sig. Månen ger ditt tecken en ökad kreativitet. Se till att utnyttja dina idéer för att skapa något annorlunda. Var inte rädd för att sticka ut hakan, ditt sätt att tänka är unikt och det kan irritera vissa personer. Bra dagar om du vill shoppa är onsdagen och torsdagen. Då finns det goda chanser att du gör riktiga fynd.

Annons