Måndag 14/5- torsdag 17/5

14 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen börjar lugnt men kommer att eskalera. Du har mycket att tänka på just nu så att slöa är inget alternativ. Under tisdagen kan hemlighet bli för mycket för dig. Du måste dela den med någon. Onsdagen handlar om att avsluta projekt. Torsdagen blir relativt lugn. Då är du gärna med familjen om du r ledig. Arbetar du så blir det en ganska ineffektiv dag där timmarna går långsamt. Du har svårt att hitta på saker att göra.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar mest om att jobba snabbt och om att inte låta sig distraheras av detaljer. Du vet vad du ska göra så du behöver inte fundera. Tisdagen blir lika intensiv som måndagen, men på ett annat att. Då behöver du tänka kreativt och komma med innovativa lösningar. Onsdagen blir

stressig, du har mycket du ska hinna med, men tiden är knapp. Du får troligtvis jobba över. Även torsdagen handlar om arbete men i en annan form. Du kanske pysslar hemma.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir lugn eftersom något som du tänkt jobba med är försenat. Tisdagen handlar om att stävja en konflikt innan den blir värre. Onsdagen passar bra för avslut och för att träffa vänner. Är du sugen på att gå ut så är onsdagen idealisk. Torsdagen handlar mest om att vill och återhämta krafter. Det blir en seg dag med få överraskningar. Kvällen kan bli lite roligare. Ett samtal från en vän muntrar upp dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen väntar nyheter som du lika gärna kunnat vara utan, men om du bara försöker kan du vända dem till något bra. Tisdagen blir stressig från morgonen. Din intelligens sätts på prov den här dagen så det gäller att du är vaken. Under onsdagen hamnar du i en situation som blir knepig att ta sig ur. Det handlar om ett löfte som du gav för länge sedan. Torsdagen blir en lugn och harmonisk dag som mer betonar familj än arbete.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under måndagskvällen får du nyheter som påverkar resten av veckan. Det verkar röra sig om ett beslut som en vän eller en släkting gjort. Under tisdagen får du vara beredd på att jobba hårt. Som tur är ger solen ditt tecken extra energi så du känner att orkar med. Under onsdagen måste du fråga dig själv om du är på rätt spår. Ibland lunkar du på av gammal vana. Torsdagen handlar om att våga bekänna färg även om man tror att man förlorar på det.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv start på veckan där Mars står för utmaningar och viljan att prestera. Under onsdagen avtar den värsta effekten av Mars inflytande och du kan börja trappa ned lite på tempot. Under onsdagskvällen träffar du gärna släkt eller vänner. Torsdagen blir början på något nytt. Månens påverkan gör dig känslosam och får att pendla mellan stor lycka och sorgsenhet. På kvällen möter du en speciell person.

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket mer än du presterar just nu. Ditt största problem är att du har svårt att fokusera. Tankarna vandrar iväg och du låter andra personer fatta beslut åt dig. Måndagen och tisdagen handlar mest om att ta ansvar. Onsdagen blir stressig så då gäller det att du jobbar organisatoriskt så resultatet blir bra. Fråga gärna om hjälp om du känner att du hamnar efter. Torsdagen blir lugnare, men du brottas fortfarande med koncentrationssvårigheter.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen satsar du på att få mycket gjort så att du ligger bra till inför resten av veckan. Tisdagen blir lagom stressig. Sjukdomar gör att du får extra mycket att göra. Under onsdagen kan skvaller från en viss person gör dig ledsen och arg. Konfrontera den här personen och fråga vad han/hon menar. Torsdagen blir lugn, du får chansen att vila lite extra den här dagen. En bra dag att fundera över framtiden.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen tycks timmarna krypa fram trots att du har mycket att göra. Det verkar som att du ser fram emot att sluta jobba och komma hem. Kanske har du planer inbokade för kvällen. Under tisdagen går det trögt på morgonen, men det lättar fram emot eftermiddagen. Du känner dig piggare och mer motiverad så fort du fått i dig lunch. Under onsdagen ska du inte backa även om du får problem med en arbetskamrat som är väldigt dominerande. Torsdagen blir den bästa dagen den här veckan.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rätt så slentrianmässig. Du gör vad du måste, men du orkar inte anstränga dig särskilt mycket. Under tisdagen ger Solen dig mer energi och du tänker kreativt. Ditt sätt att se på problem väcker positiv uppmärksamhet hos dina kollegor. Under onsdagen får du chansen att imponera på en person som du tycker om. På kvällen står ditt sociala liv i centrum. Det kan vara allt från en parmiddag till en utekväll med kompisarna. På torsdagen bör du undvika skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir givande om än ganska lång. Du skulle gärna jobba lite kortare pass men just nu så behöver du både tiden och pengar som de här långa dagarna ger. Tisdagen blir tråkig. Du kan inte avsluta de projekt som du påbörjat och det gör dig irriterad. Det är yttre faktorer som stör din arbetsrytm. Onsdagen handlar med om att visa att du inte är rädd för konkurrans. På torsdagen är det familj och hemma mys som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att protestera mot en kollegas ohyfsade uppträdande, Även om du själv aldrig skulle bete dig så illa så vet du att din arbetskamrat mår dåligt just nu och det gör att du har överseende med hennes uppförande. Tisdagen blir intensiv men givande. Under onsdagen vågar du tänja lite mer på gränserna. Du känner att du har kontroll över dina projekt. Torsdagen blir en dag då du kan fundera mycket.

Annons