Fredag 18/5- söndag 20/5

18 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att fundera på den här fredagen. Mycket handlar om familjen i förhållandet till arbetet. Du måste se till att få dina prioriteringar rätt, annars kan du få problem. Under lördagen kommer en vän med ett gott råd, se till att inte ignorera honom/henne. Det finns en turbulens i ditt tecken som har med dina relationer att göra. Du har lätt för att starta diskussioner och gräl. Se upp så att du inte säger saker som du sedan ångrar.

Oxen 20/4-20/5

Även om du har en del planerat så blir det en trevlig helg. Fredagen blir lugn. Du verkar vara på väg någonstans. Det kan röra sig om en utflykt eller att du planerar inför en resa. Lördagen blir livlig, du träffar vänner och det blir trevligt. Mycket handlar om att fira en speciell person som du håller av. Söndagen andas harmoni. Då njuter du främst av att umgås med din närmaste familj. Det blir en dag som går i friluftslivets tecken.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tvekar du länge innan du äntligen tar mod till dig och frågar en vän om han hon kan hjälpa dig med ett problem som du har. Du gillar inte att jobba i grupp, men ibland behövs det flera personligheter för att skapa en bra dynamik. Lördagen blir först och främst lugn. Vad du än ägnar dig åt så stressar du inte. Venus gör dig social så den här dagen passar bra för fest och att träffa vänner. Söndagen blir ganska påfrestande. Du har ett projekt som du måste avsluta.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen börjar bra med en komplimang som gör dig varm. Att få omtanke från den här kollegan är både förvånande och roligt. Under fredagskvällen passar du på att träffa vänner eller släktingar som du inte ser så ofta. Lördagen blir en ganska annorlunda dag. Då får du stå ut med en hel del kritik, men om du bara tar den på rätt sätt så kommer den att hjälpa dig att växa och få klart det projekt som du påbörjat. På söndagen ska du undvika sport av alla slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen ägnar du gärna åt dina vänner, särskilt om du är ledig. Har du familj och barn kan det uppstå problem med att få alla aktiviteter att gå ihop. Saturnus står i en position som gör det svårt för dig att strukturera dina planer. Under lördagen hamnar du i en situation där din lojalitet sätts på prov. Söndagen blir den minst dramatiska dagen den här helgen. Då lägger du gärna mycket tid på en hobby eller en idrott.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att bestämma dig för vilken linje du ska följa. Ditt problem just nu är att du inte kan leva upp till de förväntningar som omgivningen har på dig och det gör dig ledsen. Sänk kraven till en rimligare nivå, du kan inte alltid vara på topp. Lördagen och söndagen blir en skön distans till jobbet. Du får möjlighet att fundera över din framtid och hur du vill lägga upp ditt arbete. Bolla gärna dina idéer med din familj.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Under fredagen kan du drabbas av olycka av något slag. Det är inget allvarligt, men det kan ställa till vissa problem i helgen. Lördagen handlar mest om att vara flexibel och att ändra dina planer så att de passar förutsättningarna. På kvällen får du tid att ägna dig åt något som du inte gjort på länge. Det blir en trevlig lördag där du lär dig något nytt. Under söndagen får du chansen att glänsa inför en vän eller granne. Det visar sig att du har en enorm kunskap i ett visst ämne.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte allt för provocerande den här fredagen. Din attityd värderas av någon utifrån och är du allt för påfrestande kan du missa en unik chans. Lördagen blir både annorlunda och rolig. Du upptäcker nya sidor hos en vän eller din partner. Det verkar som om han/hon är betydligt mer äventyrlig än du anade. På söndagen ska du inte tveka när det gäller att utmana dig själv. Du har förmågan att lyckas med projekt som är riktigt komplicerade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir något av en chansning, lite beroende på ditt humör och på de förutsättningar som du får så kan du uträtta stordåd. Allt du behöver är lite uppmuntran. Lördagen blir en lugn dag där du ägnar en hel del energi åt att förbereda dig inför kommande vecka. Söndagen blir mer flexibel. Är du pigg har du massor av roliga aktiviteter för dig. Är du trött kan det hända att du tillbringar dagen hemma med bara en bra bok som sällskap

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir rätt så seg, särskilt om du jobbar. Då måste du visa att du kan agera självständigt eftersom du har ögonen på dig. Under lördagen får du flera trevliga komplimanger av en bekant eller en granne. Den här personen är väldigt förtjust i dig. Under söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter om vädret tillåter. Du tycker det är skönt med miljöombyte. Hela helgen står familjen i fokus.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Helgen blir bra. Både fredagen och lördagen är sociala, även om det är mer betoning på familjen på fredagen än på lördagen. På lördagen flirtar du lite väl mycket med en vän eller kollega. Har du en partner kan han/hon blir arg och ställa till en sen. Även om du är attraherad av den här personen är han/hon inte värd alla problem som flirtandet skapar. Under söndagen försöker du att avsluta en del projekt hemma. Det går så där eftersom du inte är så pigg.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lyckad hel, särskilt under fredagen. Om du arbetar så har ni riktigt roligt tillsammans på jobbet. Det händer så mycket saker på din arbetsplats just nu och de flesta är positiva förändringar. Lördagen och söndagen blir riktiga familjedagar som du gärna tillbringar utomhus om vädret tillåter. Du tycker det är roligt att komma ut i naturen och andas in vårluften.

Annons