Måndag 21/5-torsdagen 24/5

21 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir aktiv. Du har många privata problem som du funderar över samtidigt som jobbet kräver en hel del fokus. Tisdagen blir ganska tråkig. Mycket rutiner och väldigt lite utrymme för kreativitet. Du känner dig bortglömd. Under onsdagen och torsdagen lever du upp igen. Då får du visa vad du går för och du vill gärna imponera. Glöm inte att vara noga med detaljer annars riskerar du att missa något väsentligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir trevlig och social. Du umgås med en eller ett par personer. Genom att visa upp din charmigaste sida får du en hel del positiv kritik. Under tisdagen måste du kompromissa. En kollega är lika envis som du är och det skapar problem. Försök att hitta en medelväg. Onsdagen blir intensiv och stressig medan torsdagen handlar om att tänka utanför ramarna och om att var extra kreativ. På torsdagen får du möjlighet att skapa

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Måndagen och tisdagen handlar om att vara effektiv. Om du inte höjer tempot de här dagarna kommer du blir lidande senare i veckan. Du har höga krav att leva upp till. Under onsdagen ska du se upp med avundsjuka från en vän eller kollega. Han/hon tycker att du vinner fördelar genom att vara social och trevlig. Under torsdagen väntar en nyhet som kan vara en smula chockerande. Det handlar om ett drastiskt beslut som en vän är på väg att ta.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du att vara positiv trots att du ibland känner dig riktigt nere. På tisdagen är humöret bättre och det är bra för då har du mer att göra på arbetet. Just nu är det din egen planet Månen som orsaker dina humörsvängningar så bli inte förvånad om du går från jätteglad till nere på bara ett par timmar. Onsdagen och torsdagen är de bästa dagarna den här veckan. Då får du leva ut din kreativitet och det trivs du med.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Just nu tenderar många Lejon att ge luft åt sina åsikter även om de inte har blivit tillfrågade. Särskilt personer födda tidigt i tecknet kan känna en oemotståndlig frestelse att delge omgivningen sina tankar. Måndagen handlar om att lyssna på andra och ta till sig av kritik. Tisdagen blir en rolig dag då du får tänka fritt. På onsdagen verkar det vara lagsamarbete som gäller, då måste du kunna jämka. Under torsdagen passar det bra att träna eller vardagsmotionera lite.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen hittar du ursäkter för att slippa vissa arbetsuppgifter. Det här märks tydligt och irriterar några av dina kollegor som får ta smällen. Under onsdagen är du ovanligt hjälpsam. Kanske har du lite dåligt samvete för att du har smitit undan de senaste dagarna och nu vill du kompensera för det. Torsdagen blir en stressig men givande dag. Du hinner med mer än du planerat och på kvällen känner du dig ovanligt nöjd med dig själv.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir en dag då du måste vara mer uppmärksam än vanligt på detaljer. Risken är stor att du gör fel och då får du börja om från början. Under tisdagen kan ett samtal få dig att börja drömma om framtiden. Onsdagen blir ganska enformig, men om du behåller din positiva inställning så har du ändå trevligt. Torsdagen är den dag då du verkligen bör undvika allt vad spel och lotter heter. Du gör bara av med mer pengar än du tänkt och du vinner inget.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen bjuder på en del överraskningar så var beredd på det oväntade. Tisdagen blir ganska trevlig om än lite stressig på slutet. Tyvärr finns det någon som du har svårt att komma överrens med just nu och han/hon kan bli påfrestande under onsdagen och torsdagen. Försök att hitta en sätt att arbete eller umgås med den här personen utan att du retar upp dig allt för mycket på hans/hennes beteende. Torsdagskvällen ser ut att bjuda på trevligt sällskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen undviker du en diskussion med din partner eller en släkting. Du vet att ämnet ifråga bara kommer att väcka starka känslor och att samtalet inte kommer att leda någon vart. Under tisdagen har du chansen att briljera. Visa upp dina kunskaper för din kollega. Onsdagen blir långa och jobbig. Se till att vara utvilad. På torsdagen ska du ta det lugnt, du håller på att dra på dig en förkylning eller något liknande.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen har du möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter lite mer än du har under resten av veckan. Tisdagen blir en bra dag då du hinner med mycket. Du träffar en person som du tycker om direkt och det kan bli början på en fin vänskap. Under onsdagen ska du se upp så att du inte hamnar i mitten av ett gräl mellan två vänner. Båda vill att du ska ta deras parti. Torsdagen är en bra dag att avsluta saker och börja planera inför kommande vecka.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu så dras du mellan två intressanta arbetsuppgifter. Risken är stor att du tillbringar mer tid på arbetet än du tänkt dig och det kommer att gå ut över din familj. Nyckeln att behålla harmoni på så väl jobbet som privat är att planera och sedan hålla sig till de planerna. Tisdagen och onsdagen kan bjuda på både nyheter och överraskningar. På torsdagen ska du undvika att umgås för mycket med en snuvig kollega. Du drar lätt på dig förkylningar just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Både måndagen och tisdagen blir väldigt sega. Du är ovanligt trött och har svårt att motivera dig på arbetet. Du behöver inspiration, men vet inte vart du ska få den ifrån. Försök att ta ett par timmar ledigt och strosa lite i affärer eller gå en promenad. Du behöver miljöombyta och du ska kunna tänka klart. Onsdagen blir bättre, då kör du mer på rutin än på din kreativitet. På torsdagen kan en fråga få dig att fundera över framtiden.

Annons