Naturens egen miljöpolitiker

21 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

I helgen har jag varit på landet, långt från fungerande tvapparater och datorer. När vi gick ut i skogen såg vi skägglav och min dotter ville gärna ta hem lite till skolan eftersom de letat och letat efter just den här laven under hela året. Vi hittade passande nog små genar som blåst ned fulla med denna åtråvärda skatt. Min dotter, som vet allt just nu, passade på att informera mig att denna typ av lavar växer bara där luften är ren. Inte undra på att den är så svårt att hitta i stockholmsområdet. Det kanske vore något för våra kommunalpolitiker att sätta tänderna i när de påstår att vi ha världen renaste luft. Ut i skogen och leta skägglav, finns den inte får ni jobba mer på miljöpolitiken 😉

Lisett är en Stenbock som undrar om hon kommer att få något jobb i år. Det ser ut som dina planer när det gäller arbete kommer att infrias under början av hösten. Tyvärr kan det här innebära lite sämre ekonomi under en kortare period. Det handlar om att du offrar vissa krav för att nå dina mål.

Oxe 65 saknar kärleken och undrar varför den är så komplicerad. För Oxar är tryggheten själva grunden för ett bra förhållande medan andra tecken föredrar ovisshet och lite mer äventyr när det kommer till relationer. Du bör satsa på en person som har samma grundvärderingar som dig själv om du vill ha ett stabilt förhållande. Det kan innebära att du måste låta kärleken växa fram ut vänskap snarare än att den slår ner som ett blixtnedslag. Lycka till.

🙂

Felicia

Annons