Måndag 28/5-torsdag 31/5

28 maj, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu är det mycket på gång i ditt liv och det gör att blir stressad. Det är inte en positiv stress som får dig att arbeta hårdare utan en negativ stress som gör dig handlingsförlamad. Din kreativitet och din driftighet lyser med sin frånvaro. Vad du behöver är en time out, särskilt från ditt privatliv som verkar väldigt ansträngt. Onsdag eller torsdag passar bra att träffa vänner och bara njuta av livet. Unna dig den här pausen.

Oxen 20/4-20/5

Du har full fart både privat och på arbetet. Se upp så att du inte låter dig påverkas av andra personers negativa inställning. Du tycker att det du gör i grund och botten är roligt så försök vara positiv. Den här veckan handlar till stor del om att vara närvarande i nuet och inte fundera så mycket på framtiden. Under tisdagen får du beröm för en insats som du gör. Onsdagen och torsdagen handlar om att leverera bra produkter med en fin service.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Varje dag är en utmaning även om de skiljer sig mycket från varandra. Måndagen och tisdagen blir dagar då din vilja att kämpa sätts på prov. Ibland har du lite lätt för att ge upp när saker går emot dig. Onsdagen blir stressig, men intressant. Under torsdagen får du äntligen visa vad du går för privat. På jobbet däremot har du svårt att hitta den rätta motivationen. Du vill bara gå hem. Försök att inte pracka på din negativa inställning på andra.

Kräftan 21/6-22/7

Du ångrar dig alltid när du inte följer din intuition så varför har du inte lärt dig av dina tidigare misstag? Ibland går dina känslor tvärtemot det som är logiskt, och då handlar det om att våga lyssna på din inre röst. För dig fungerar inte det praktiska och logiska som för andra. Du styrs av Månen och det styr dina handlingar i hög grad. Under tisdagen antyder en person något som får dig att bli fundersam. Onsdagen blir en dag då du agerar efter humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är bättre än de tidigare har varit. Äntligen börjar du nå ut med dina budskap och du känner dig glad över det stöd du får. Se upp så att du inte kör över andra med din vilja. Särskilt under tisdagen kan det hända att du blir överdrivet entusiastisk. Onsdagen går smidigt, särskilt om du inte lägger dig i vad andra gör. Behåll fokus på ditt eget arbete i stället. Torsdagen blir en intensiv och rolig dag som bjuder på både skratt och ett högt tempo.

Jungfru 23/8-22/9

Du överväger att säga vad du egentligen tycker om en person, men din försiktighet segrar och du håller tyst istället. Just nu är ditt största problem din kommunikation. Du vill inte gärna dela med dig av mer information än nödvändigt och det skapar förvirring. Måndagen och tisdagen handlar om att vara tydlig med vad du vill. Under onsdagen försöker du hitta alternativa arbetsmetoder. På torsdagen tänker du inte utan allt går på rutin.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du problem med ekonomin. Du känner att inte har råd med alla utgifter som drösar in. Ett alternativ är att arbeta extra, men frågan är om du orkar. Just nu är du rätt så sliten och skulle behöva semester snarare än mer arbete. Under tisdagen hinner du med både roliga och jobbiga projekt. Onsdagen handlar mest om en vän med problem. Du måste finnas där för honom/henne. På torsdagen får du möjlighet att visa upp en av dina många talanger.

Skorpionen 23/10-21-11

Veckan börjar med att du ifrågasätter en person som har mer att säga till om än vad du har. Det här kan leda till problem eftersom den här personen inte tål kritik. Under tisdagen ska du undvika impulsköp. Du gör dåliga affärer den dagen. Onsdagen och torsdagen handlar mest om att fokusera den positiva energi som du får från Solen. Du har alla möjligheter att imponera de här dagarna om du bara lyckas att behålla koncentrationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir rolig och kreativ. Du får äntligen användning av dina privata kunskaper inom ett visst område. Tisdagen blir ganska lång och enformig. Försök att behålla fokus även om du är uttråkad. Under onsdagen kan ett samtal väcka en del frågor. Du kommer att få svar, bara du har lite tålamod. Under torsdagen möter du en hel del intressanta personer. Det blir den mest givande dagen på arbetet den här veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet kan sätta käppar i hjulet för dig den här veckan. Eftersom du så gärna vill imponera på en vän kan det hända att du överdriver lite och allt går på tok. Just nu påverkas du av de stora planerna vilket gör att din energi hela tiden växlar. Du har svårt att stå emot dina känslor och agera logiskt. Under onsdagen får du hjälp från en person som oftast inte har tid med dig. På torsdagen hittar du svaren på ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du har svårt att koncentrera dig just nu och det bror på att du hela tiden grubblar över framtiden. Just nu drar dina intressen åt många olika håll. Ena dagen vet du precis vad du vill och andra dagen så känner du dig osäker på dina planer för framtiden. Under en så här tumultartad period är det bra att ha en fast punkt i livet. Det kan vara familjen, arbetet eller vännerna. Så länge du känner ett stöd från omgivning så vågar du hitta din egen väg.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagarna går försvinnande snabbt och du har riktigt roligt. Under måndagen och tisdagen blir det mycket socialt umgänge. Det kan röra sig om både arbetskontakter och privata vänner. Onsdagen blir stressig, men väldigt kreativ, du får utlopp för dina idéer. På torsdagen lyckas du charma en per person som är känd för att vara svårflirtad, men vem kan motstå en Fisk i sitt esse?

Annons