Fredag 1/6- söndag 3/6

01 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du en förfrågan som har med arbetet att göra. Det innebär ett visst ökat ansvar, men också mer arbete. Lördagen handlar om dig och om din familj. Du vill känna närheten till dem som står dig nära. För dig är familjen viktigast just nu. Söndagen blir rolig och väldigt engagerande. Mars ger dig energi och får dig att vilja påbörja nya projekt. Se upp med en släkting som kan vara lite bitter.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen har du fullt upp med ett evenemang av något slag. Det blir givande, men också ganska påfrestande. Se till att ha nerverna under kontroll. Lördagen blir trevlig. Där handlar dagen mer om att umgås med vänner än om arbete. Under söndagen känner du dig redo för flera små projekt i utomhus. Försommaren ger dig energi och får dig att vilja skapa. Det blir en härlig dag med många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen bör du undvika en kollega som tycks irritera dig en hel del. Det finns en del frågetecken på jobbet som du bör reda ut innan helgen. Lördagen blir väldigt arbetsam men givande. Du har lovat att hjälpa en vän eller släkting med ett projekt och nu är det upp till dig om det ska bli bra. Använd din fantasi, Månen ger dig en kreativitet ut över det vanliga.  På söndagskvällen umgås du gärna med vänner.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inne i en period då mycket handlar om dina behov. Du vill gärna genomföra en del olika projekt, men din partner tycker att du borde ta hand om er relation istället. Försök att jämka mellan din fritid och ditt förhållande.  Under fredagen får du information som du behöver för att påbörja ett arbete. Lördagen handlar om att våga ta ut svängarna och om att lyssna till din partner. På söndagen finns det tid att ta hand om dina privata intressen lite mer.

Lejonet 23/7-22/8

Du har många olika idéer, men frågan är om du hinner genomför dem på det sätt som du vill. Ibland är dina visioner lite väl ambitiösa. Sänk kraven och försök att nå ett mål i taget. Fredagen blir aktiv på gränsen till stressig. Under lördagen tar du tag i en del påbörjade projekt hemma. Det blir en stimulerande dag då du får en massa saker gjorda. På kvällen umgås du gärna med vänner. Söndagen handlar om att våga ta upp ett känsligt ämne.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då inget går som du vill. Genom att kämpa hårt kan du uppnå dina mål och förbättra dina visioner. Fredagen handlar just om att göra det man drömmer om. Lördagen blir stillsam. Du vilar upp dig ordentligt inför den kommande veckan. På söndagen har du en hel del saker att göra. Då gäller det att ha ett högt tempo redan från morgonen. Du får inte glömma bort att höra av dig till en person som står dig nära.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen börjar stressig och kommer att fortsätta i högt tempo hela dagen och kvällen. Låt dig inte luras av din kollegas lugn. Hon är lika stressad och upp i varv som du är. Under lördagen kan ett plötsligt infall få dig att komma ihåg något som du förträngt. Det blir en akut räddning som lyckas bra. Du gör som du vill den här helgen och det blir bra så länge du inte tar på dig för stora och omvälvande uppgifter. Under söndagen kan din humor bli din räddning.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir intensiv men lärorik. Du känner dig helt uttömd på energi på kvällen men tvingas ändå vara social. Fredagskvällen kan bjuda på en del överraskningar. Under lördagen ska du inte tveka att lyssna på en person som har mer erfarenhet än du inom ett visst område. Söndagen bjuder på en hel del nöjen, då får du äntligen visa vad du går för. En familjemedlem är lite extra stolt över dig den här dagen.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir stressig, men produktiv. Du får massor av saker gjorda och du är nöjd med resultatet. Under lördagen kan en vän utsätta dig för en pinsam situation. Hon råkar nämna något högt som du egentligen inte vill att någon ska känna till. Bli inte arg, hon tänkte sig inte för. Under lördagskvällen finns det möjligheter att lära känna nya människor. Våga bjuda på dig själv. Under söndagen ska du passa på att göra klart något som du påbörjat i veckan.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lärorik och trevlig. Du möter många personer från spridda bakgrunder. Det gäller att du inte dömer de du möter på förhand. Du kommer att upptäcka att de brokigaste personligheterna är de som tillför dig mest. Under lördagen har du chans att visa upp en av dina talanger. Du brukar sällan skryta, men ibland känns det skönt att få glänsa. Under söndagen inträffar något som gör dig fundersam.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen får du hjälpa till med ett projekt som du egentligen inte vill engagera dig i. Det blir lagom trevligt, om än lite jobbigt. Under lördagen vill du träffa människor och umgås. Just nu är du väldigt social, särskilt när solen tittar fram. Lördagskvällen kan bjuda på en överraskning. Under söndagen tar du tag i en del mindre projekt. Det blir en arbetsam, men mysig dag. Det är familjen som står i fokus för din uppmärksamhet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bra på att engagera dig, och det får du möjlighet att göra under fredagen. På kvällen träffar du en person som kan behöva ett gott råd. Lördagen blir givande på många sätt. Du träffar människor som står dig nära och du engagerar dig i alla möjliga amå och stora projekt. På kvällen lever du upp och bländar omgivningen med din glittrande personlighet. Söndagen är en lugn dag som du gärna ägnar åt olika måsten

Annons