Måndag 4/6 torsdag 7/6

04 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen och tisdagen handlar mest om att ha ett högt tempo och om att våga satsa fullt ut. Under tisdagen har du lätt att göra dig osams med både familjemedlemmar och arbetskollegor. På onsdagen tar du det lugnare. Är du ledig så är det dem som står dig närmast som gäller. Torsdagen blir en dag med lagom högt tempo då du får en hel del gjort. Du producerar mycket, men slarvar gärna med de sista detaljerna.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen och tisdagen passar du på att förena nytta med nöje. Måndagen blir ovanligt lugn och du njuter av allt du hinner med. Tisdagen blir stressig men du är nöjd med det du presterar. På kvällen träffar du gärna vänner och umgås under lättsamma former. Onsdagen blir en bra dag att visa upp ett nytt projekt. På torsdagen förväntas du göra mer än du hinner och du fullkomligen gnisslar tänder av ilska för att ingen förstår din situation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Måndagen blir givande. Du hinner både med ditt arbete och med dina vänner. Under tisdagen går Månen in i en bra position i förhållande till ditt tecken och det ökar din kreativitet samt får dig att tänka utanför ramarna. På kvällen vill du gärna festa, men det ska vara oplanerat och lite tokigt. Onsdagen blir en lugn dag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter du av ett rätt så stillsamt tempo. Torsdagen blir onsdagen raka motsats. Se till att vara utvilad den dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen bjuder på få överraskningar och en hel del tråkigt rutinarbete. Under tisdagen tar din entusiasm helt slut när du får kritik från en chef. Du får svårt att uppbåda energi nog att avsluta dagens projekt. Du borde inte ta åt sig så mycket, den här personen är mindre kunnig än du inom ditt område så ta hans ris med en nypa salt. På kvällen passar du på att umgås med släkt eller familj. Onsdagen och torsdagen blir ganska mediokra dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir produktiv och trevlig. Du umgås med flera olika personer och du har riktigt roligt både på dagen och på kvällen. Tisdagen handlar mer om att göra sitt bästa än om att prestera på topp. Du kan inte alltid vara den som lyckas bäst så nöj den med att klarar av det du förutsatt dig att göra.  På kvällen vill du gärna mysa med familjen, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Onsdagen ger mer än du hoppats på. Om du arbetar så kan du räkna med rätt så hårt slit.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen bjuder på många skratt och en hel del missförstånd. Tisdagen blir roliga och annorlunda. Kvällen handlar mest om att lära känna en gammal vän på nytt. Under onsdagen får du möjlighet att visa att du kan. Du flirtar lite med en kollega, men det är inge allvarligt. Den här flingen är av övergående natur, men den gör helt klart vardagen mer intressant. Torsdagen blir den mest givande dagen arbetsmässigt sett.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vågar mer och mer vilket är bra. Just nu domineras ditt tecken av eld vilket får dig att bli både modigare och lite mer driven än vanligt. Tisdagen bjuder på en del överraskningar så var beredd att visa upp dig. Onsdagen handlar mer om att träda in i bakgrunden än att själv synas. Då låter du en kollega få briljera istället. Torsdagen blir en ganska jobbig dag då tempot är lite för högt för att riktigt passa dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du måste våga säga nej och inte vara rädd för att stå upp för dina åsikter. Om du hela tiden gör som andra säger trots att du inte tycker att deras idéer är vettiga så kommer du bli missnöjd. Tisdagen blir en bra dag att sätta ner foten. Solen ger dig både mer mod och energi än vanligt. På kvällen blir du gärna romantisk med din partner. Onsdagen blir en ganska givande dag även om den inte blir så produktiv som du hoppats på. Du lär sig nya saker och det gör dig nöjd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir dagar då du måste gå emot det du tror på. Det blir kämpigt för dig, men du lär dig också en hel del under den här perioden. På tisdagskvällen kan du imponera med din nyvunna kunskap. Onsdagen blir en lugn dag som bjuder på vila och ett stillsamt tempo. Torsdagen är ganska tråkig, men du gör bra ifrån dig på jobbet och lyckas imponera på en chef. Glöm inte bort att höra av dig till en vän som du länge lovat att ringa.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen utvecklas inte så som du hoppats. Det blir en dag då ditt omdöme ifrågasätts vilket du inte alls uppskattar. Tisdagen blir betydligt roligare. Då får du möjlighet att visa upp dig från din bästa sida och du blir överöst med beröm. Sug åt dig för du förtjänar varje ord. Onsdagen och torsdagen blir inte lika produktiva som de blir roliga. Du umgås med kollegor, men arbetsmässigt är det rätt så lugnt. Tänk på att det är lugnet före stormen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen blir produktiv om än rätt så kort. Tisdagen handlar om att ta ut svängarna lite extra. Våga mer än du brukar och var inte rädd för att skryta lite. På kvällen är det vänner och familj som gäller. Onsdagen blir seg inledningsvis, men du piggnar till fram emot eftermiddagen och då hinner du med en hel del projekt. Torsdagen blir en lång dag då du måste får ihop alla lösa trådar innan det blir helg. Du tycker det är tråkigt att strukturera, men du gör det bra när du väl sätter igång.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir givande på mer än ett sätt. Du lär dig en massa roliga saker samtidigt som du utvecklas inom områden du behärskar. Tisdagen blir stressig på gränsen till vad du orkar med. Det handlar om orimliga krav kontra din vilja att visa vad du går för. Du måste inse att du har dina begränsningar. Under tisdagskvällen passar det bra med en familjemiddag eller att umgås med vänner. Onsdagen och torsdagen blir lagom aktiva.

Annons