Fredag 8/6- söndag 10/6

08 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du möjlighet att vara lite mer aktiv på arbetet. Du har många olika projekt på gång så det gäller att du kan prioritera. Under lördagen vill du gärna träffa vänner, men omständigheterna gör att du blir kvar hemma istället. Söndagen passar bra för utomhusaktiviteter. Passa på att träffa människor och ha det roligt. Glöm inte att du lovat bort dig en av kvällarna den här helgen, det kan bli konflikt om du ställer in.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen ser väldigt aktiv ut. Det är mycket att göra på jobbet så när du kommer hem på kvällen är du rätt så trött. På fredagskvällen väntar en glad nyhet. Under lördagen har du en del att stå i och timmarna flyger iväg. Det blir en aktiv dag och en ännu mer aktiv kväll. Se till att inte ta ut dig för mycket. Under söndagen ska du passa på att vila upp dig ordentligt. Du behöver verkligen lugn och ro för att orka med nästa vecka.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tvingas du vara på din vakt mot en del angrepp från en kollega som är avundsjuk på dig. Det rör sig om verbala påhopp som kan vara sårande. Försök att inte ta åt dig. På kvällen umgås du gärna med familj eller vänner. Du föredrar att vara hemma, men det kan också bli en fest eller en middag som du inte vill tacka nej till. Lördagen blir en riktig utomhusdag om vädret tillåter. Du njuter gärna av försommaren i en park eller trädgård. På söndag är det din framtid som är i fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar mest om att vara uppmärksam på detaljer. Genom att inte ifrågasätta det som händer omkring dig så missar du en hel del. Försök att läsa dina kollegor lite mer. Lördagen blir varm och härlig. Du umgås med familj och vänner. Det kan vara en fest men det kan också röra sig om en mindre familjebjudning. Under söndagen ska du se upp så att en diskussion inte urartar i gräl. Just nu är du extra känslig för kritik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen kan dina åsikter skapa tumult. Just nu är du ganska kontroversiell och det upprör en del kollegor. Under kvällen har du svårt att acceptera ett nej från en vän. Du vill gärna driva igenom din vilja. Lördagen blir lugn i kontrast till fredagen. Då njuter du av familjen eller att umgås med dina vänner. Du är inte lika provocerande under lördagen som du var under fredagen. Söndagen blir det mest fysiskt aktiva dagen den här helgen. Då har du fullt upp från morgon till kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig inledning på helgen. Du har massor av idéer och du möter en person som är lika full av vilja att skapa som du är. Tillsammans kan ni prestera stordåd så länge era visioner är någorlunda jordnära. Lördagen blir lite mindre aktiv än de övriga dagarna den här helgen. Det kan bero på att du inte är i toppform. Unna dig en riktig latmans dag där du inte gör någonting. På söndagen tar ditt dåliga samvete överhand och du kontaktar en person från det förflutna.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen börjar i lagom tempo, men det ökar allt eftersom dagen lider. Du måste se till att vara organiserad, annars kommer du aldrig att hinna. Våga ifrågasätta när det blir för mycket. Under lördagen ska du ta det lugnt. Även om du har en hel del att göra så bör du inte stressa för det kommer att påverka dig negativt. Söndagen blir en riktig familjedag där dina nära och kära är i ständig fokus.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen kan bli stressig om du inte fokuserar på sätt saker. Tänk på att din arbetskapacitet är begränsad och att du inte kommer att hinna allt som du vill göra.  Under lördagen är du i toppform. Venus går in i en gynnsam position och du har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Är du singel kan det mycket väl bli en liten flirt den här helgen. Vart den leder beror mer på dig än din tillfälliga partner. Under söndagen fokuserar du mycket på det förflutna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen ska du inte bli förvånad om du får ett erkännande från ett oväntat håll. Du kommer att hyllas för din förmåga att ta initiativ och våga tänka utanför ramarna. Under lördagen är kärleken i fokus. Lika väl som Venus påverka Skorpionen positivt så ger hon ditt tecken energi och skapar en känsla av samhörighet mellan dig och dina närmaste. Under söndagen kan det uppstå en situation som du har svårt att hantera.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du chansen att visa en kollega hur smart du är. Du gillar att framstå som kunnig, men ibland kan du bli lite väl mästrande. Under lördagen får du lära dig en läxa den tuffa vägen. Du inser att livet bjuder både på sött och salt och att det inte alltid blir som man önskar. Under söndagen är det din tur att bli omhuldad och älskad. Du får massor av uppmärksamhet och det trivs du med.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du möjlighet att vara empatisk mot en kollega som har det svårt. Det är sällan som du tar fram den här medkännande sidan av dig själv, men just idag vill du visa hur mycket du bryr dig. Under lördagen är det barn eller djur i fokus. Du verkar umgås med personer som är betydligt yngre än vad du själv är. Söndagen blir en stressig dag eftersom du har så många järn i elden. Försök att ta en sak i taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och annorlunda eftersom du måste testa att göra saker som du inte är van vid. Även om du lär dig en hel del den här fredagen så känner du dig enormt okunnig när kvällen kommer. Det beror på att du inser hur mycket du inte kan. Lördagen blir en riktig vänskapsdag då du umgås med dina vänner och njuter av livet. Söndagen handlar mer om hemmet och om det praktiska än om att ha roligt.

Annons