Måndag 11/6- torsdag 14/6

11 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Början på veckan blir intensiv. Du hinner med en hel del och du tycker att arbetet är roligt, men sedan kommer det en svacka under tisdagen och då vill du inte alls jobba. Ditt humör pendlar lite beroende på din privata status. Har du mycket att göra privat blir du tröttar på jobbet och tvärt om. Under onsdagen får en komplimang dig att må bra, torsdagen handlar om att våga lite mer. Utgå ifrån dig själv och sedan tar du ut svängarna ytterligare en liten bit.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska hetsig. Du har många järn i elden och du vet inte hur du ska hinna med allt. Med hjälp av organisation och fokus så kommer du klara dig fint. Tisdagen blir lugnare. Då hinner du både jobba och vara social. Tänk på vad du säger den här dagen. Det hoppar en del grodor ur din mun just nu. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar för samarbete. Då vet du precis hur du ska få saker att fungera så smidigt som möjligt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du en del olika förfrågningar som gör dig orolig. Tisdagen blir givande när det gäller de sociala kontakterna, men arbetsmässigt halkar du efter. Under onsdagen försöker du undviker en diskussion som du vet kan orsaka problem. Tyvärr blir situationen inte bättre av att du sopar konflikten under mattan. Var rak och tydlig istället. Torsdagen handlar mest om en personlig relation. Du vill att ni ska bli mer än ytliga bekanta.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen har du möjlighet att imponera på en vän. Du har extra mycket talang och Månen gör att din kreativitet framhävs just de här dagarna. Onsdagen handlar om att vara saklig och att våga säga nej. Ibland är du lite för snäll för ditt eget bästa. Onsdagskvällen kan bli riktig lyckad om du bara bjuder till lite extra. På torsdagen är du rätt så trött. Du slarvar gärna med sömnen när du har det trevligt och det märks dagen efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen har du fullt upp med att övertyga en kollega om att du talar sanning i en viss fråga. Under onsdagen får du chansen att visa upp dina talanger inom ett visst område. Det är sällan som du imponerar lika mycket som just nu. Våga vara dig själv och strunta i vad andra tycker. Du har talang och det märks mycket väl när du väljer att visa upp den. Onsdagen Blir underhållande på ett annorlunda sätt. Då får du träffa personer som du vanligtvis inte ser så mycket av. Torsdagen blir stillsam.

Jungfru 23/8-22/9

Det verkar vara en förkylning eller en lindrigare sjukdom av något slag som är på uppsegling i ditt horoskop. Försök att hålla dig hemma så mycket som möjligt den här veckan. Boka inte in aktiviteter efter arbetet eller sitt uppe för länge på kvällarna. Du behöver lugn, ro och fram för allt sömn för att komma i form igen. Under tisdagen eller onsdagen väntar en överraskning. Torsdagen blir ganska tråkig eftersom du inte kan göra allt du vill göra.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tvekar du om du ska ge en vän ett tråkigt besked. Under tisdagen får du möjlighet att påverka vad andra tycker och tänker om din insats. Utnyttja den här chansen att få bestämma. Onsdagen blir ganska stressig. Du har mycket som du ska hinna med, men tiden är begränsad. Torsdagen passar bra för att påbörja och avsluta olika projekt. Du har en massa idéer och visioner den här dagen, men inte så mycket tålamod.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen fyller du dagarna med humor och roliga upptåg. Du är en busig retsticka som charmar alla i din närhet. Onsdagen blir allvarligare. Då tvingas du konfronteras med ett rätt så jobbigt beslut. Det gäller att du är tuff de här dagarna. Under onsdag kvällen får du uppmuntran och stöd från din familj. Torsdagen blir tuff på mer än ett sätt. Dels så håller du inne med dina känslor och dels tvingas du konfrontera dina kollegors upprörda sinnestillstånd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen blir behaglig. Du tar dagen som den kommer och det hjälper dig att inte tänka så mycket på framtiden. Tisdagen handlar mest om att stötta en vän som har det svårt. Du vet precis vad du ska säga för att trösta honom/henne. Under onsdagen tvekar du mycket inför ett beslut som ska fattas.  Torsdagen blir stressig eftersom du ligger efter från tidigare i veckan. Det gäller att du är snabb och målmedveten.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du möjlighet att göra en vän riktigt glad. Visa hur mycket du bryr dig om den här personen och vad du kan göra för att underlätta för honom/henne just nu. Tisdagen blir besvärlig. Du tampas med frågor som egentligen går över din kunskap men som på något sätt ändå tycks hamna hos dig. Onsdagen blir en produktiv dag där du får mycket gjort. Torsdagen handlar mest om att vara snäll mot dina vänner och mot dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är inne i en period då du måste avsluta olika projekt inför sommaren. Hur det går beror till stor del på hur mål medveten du är och hur mycket tid du avsätter för varje sak. Under tisdagen har du bokat in rätt så många aktiviteter så det gäller att du håller din tidsplan. Under onsdagen och torsdagen kombinerar du arbete med nöje. Du knyter kontakter och du ser till att få fram välbehövlig information.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen får du inte vara lat då kommer du att förlora mycket tid. Om du verkligen vill kan du jobba effektivt. Tisdagen och onsdagen blir dagar då du måste vara uppmärksam på detaljer. Du glömmer ofta bort väsentliga saker och det kan påverka dina resultat negativt. Torsdagen bjuder på oväntade möjligheter. Det är en dag där du verkligen kan lyckas om du bara bjuder till.

Annons