Fredag 15/6- söndag 17/6

15 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen vill du bara umgås med din familj och ha det bra. Du njuter av värme och närhet hela kvällen. Lördagen ser lite mer festlig ut. Det kan hända att du går ut och träffar kompisar eller så bjuder du hem vänner för att umgås. Mycket handlar om dig den här dagen och du trivs bra med att vara i centrum för all uppmärksamhet. Söndagen blir lite lugnare. Då ligger tonvikten på uteaktiviteter och att umgås med din partner.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att erkänna när du gör fel och det gör att det kan uppstå problem när du möter någon som är lika envis som du är. Som tur var så lyckas du charma personen ifråga att se förbi den här mindre roliga sidan av dig. Lördagen handlar mycket om arbete, men också om en del nöje. På kvällen tycks du träffa en vän som står dig nära och gärna spenderar ett par timmar med dig. På söndagen har du en del måsten inplanerade, men också en hel del roliga aktiviteter.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir tung. Just nu sliter du för att få ordning på vardagen så att den kan fungera så smidigt som möjligt. På kvällen är det fest eller nöje som gäller. Då träffar du en person som du tycker mycket om. På lördagen ägnar du dig gärna åt en sport eller en fysisk aktivitet. Du tycker att det är skönt att få röra på sig lite. På kvällen är det lugnt. Då myser du gärna hemma med familjen eller äter en romantisk middag med din partner. På söndagen vilar du dig mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen vill du glömma bort allt som har med arbetet att göra, men det är svårt eftersom du måste jobba hur tråkigt du än tycker att det är. Vad det handlar om är att du behöver vara ledig och just nu är du uttråkad på allt som har med arbete och vardag att göra. Lördagen blir bra förutsatt att du är ledig. Då träffar du gärna vänner och umgås. Det blir en dag full av glada skratt. På söndagen Ska du inte glömma att infria ett löfte som du gett en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker på din agenda den här fredagen så det gäller att du är effektiv så du inte glömmer bort det som är väsentligt. På kvällen vill du gärna träffa dina vänner och umgås, frågan är bara om du har tid. På lördagen tycks det vara arbete som gäller, antingen hemma eller på jobbet. Det blir en slitsam dag där

du inte får mycket vila. På kvällen vill du bara sova. Söndagen blir bra och lagom stressig. Då hinner du med att göra både nytta och ta en fika med en kompis.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen satsar du på att infria ett löfte som du gett en kollega. Trots att du egentligen inte har tid så tar du tag i det här problemet bara för att du lovat. En insats som uppskattas mycket. Under lördagen är det du och dina vänner som gäller. Då får du äntligen tid över att umgås och skvallra, något som du verkligen sett fram emot. Under söndagen ska du undvika att stressa upp dig eller att ägna dagen åt fysiska aktiviteter. Risken för skador är stor den här söndagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du njuter av olika komplimanger som du får och det gör att du faktiskt blommar ut lite extra den här fredagen. Mars ger dig energi och Venus skänker ditt tecken en magisk aura. Det blir en bra dag och en riktigt lyckad kväll, särskilt om du väljer att gå ut. Under lördagen är det främst familjen som gäller, men du kan också klämma in ett par vänner eller grannar den här dagen : för dig är det viktigt att ha en stor umgängeskrets. Söndagen blir aktiv på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen så hamnar du i trångmål när du slits mellan två vänner som inte tycks kunna hålla sams. Försök undvik att bli inblandad för det kommer bara gå ut över dig själv. Säg som det är, att du gillar båda och inte tänker ta parti för någon. Under lördagen får du en fråga som väcker en del minnen till liv. Det verkar finnas ett oavslutat kapitel i ditt liv. Under söndagen så röjer du gärna, både fysiskt i hemmet och mentalt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du möjlighet att uppdatera dig på lite information om en vän. Det blir en intressant dag där du upptäcker en hel del både om dig själv och om andra. Lördagen handlar om att vara uppmärksam och att våga ta för sig. Mars ger dig mod att säga saker som du normalt sett tiger med. Det kan bli en jobbig, men lärorik dag för din del. Söndagen blir harmonisk och skön. Du slappnar av och njuter av dagen utan att aktivera dig allt för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen väntar en hel del måsten och risken är stor att du blir stressad. Försök att ta dagen lite som den kommer. Om du inte hinner allt som du planerat så är det inte hela världen. Under lördagen är det vänner som gäller hela dagen. Du passar på att uppdatera dig på vad som hänt bland dina kompisar när du inte har varit med. Det blir en rolig kväll fylld av skvaller. Söndagen blir familjär och mysig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen är det kaos i din omgivning och det blir upp till dig att reda ut hela röran. Det är bra om du vågar gå emot dina chefer i vissa frågor. Det kommer visa sig att du har rätt och de har fel vilket spar en hel del arbete för din del. Lördagen handlar mest om familjen och dina nära anhöriga. Det blir en lugn dag med god mat och trevligt umgänge. Under söndagen är det mycket uteaktiviteter för din del. Det blir en bra och energigivande dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen har du något särskilt inplanerat vilket leder till en hel del aktivitet under fredagen. Det kan röra sig om en kortare resa eller någon annan typ av förberedelse. Under lördagen får Månen en stark inverkan på ditt tecken och det gör att du blir känslig. Du tål helt enkelt inte syrliga kommentarer utan upplever dem som påhopp. Du pendlar mycket mellan glädje och ilska den här dagen. Under söndagen mattas den här påverkan av något.

Annons