Måndag 18/6- torsdag 21/6

18 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Äntligen börjar du känna att sommaren är här. Men en influens av Månen blir du både känsligare och får en starkare intuition de närmaste dagarna. Om du arbetar ska du använda dig av dina nya talanger i jobbet. Både måndag och tisdag handlar om att vara bestämd och om att visa upp dina talanger. På onsdagen passar det bara att shoppa inför helgen och på torsdagen bör du avsluta allt som du påbörjat under veckan. Räkna med en hel del jobb på torsdagen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lugn på gränsen till tråkig. Under tisdagen och onsdagen vill du gärna träffa människor eftersom du är väldigt social de här dagarna. Det blir trevligt men lite stressigt att hinna med allt. Under torsdagen har du mycket att ordna med i hemmet. Då är det fullt upp från morgon till kväll. Försök att säga nej till en vän som vill att du ska hjälpa henne med ett projekt. Hur mycket du än vill så räcker inte tiden till.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen väntar det nyheter. Tisdagen blir stressig eftersom du glömmer något viktigt på morgonen. Onsdagen handlar om att vara organiserad och att inte blir irriterad på människor när de försöker att reta upp dig. Håll huvudet kallt, även i trängda situationer. Under onsdagskvällen kan du möta en intressant personlighet. På torsdagen ska du vara försiktig med utgifter. Det kan lätt bli lite väl mycket av det goda de här dagarna.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen väntar du gärna på goda råd innan du påbörjar projekt. Det finns en oro inför nystart av alla slag i ditt tecken. Tisdagen blir ganska intensiv, du får höra skvaller från en vän och du är inte riktigt säker på hur du ska ställa dig till det. Under onsdagen får du prova på att utmana dig själv på mer än ett sätt. Det blir en intressant dag där du får perspektiv på tillvaron. Under torsdagen är det avslut inför helgen som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är du frestad att ta en genväg, gör inte det du kommer bara att förlora värdefull tid. Gör dina arbetsuppgifter som du brukar och var extra noggrann. Under tisdagen har du möjlighet att hjälpa en kollega som har svårt att hinna med. Din hjälp kommer att uppskattas. Under onsdagen och torsdagen bör du försöka vara så diplomatisk som möjligt. Din framtida karriär hänger på att du väger dina ord på guldvåg.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir stressig och din irritation tenderar att gå ut över fel människor. Försök att bita dig i tungan när du känner att du ilsknar till. Under tisdagen passar det bra att träffa vänner eller gå ut på kvällen. Du har draghjälp från Venus som gör dig extra social. Under både onsdagen och torsdagen har du fullt upp på jobbet. Hemma tar du det lite lugnare även om du förbereder dig inför midsommar.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen ska du undvika att lyssna på skvaller. De flesta uppgifter du får är felaktiga och risken är stor att de gör mer skada än nytta. Under tisdagen väntar ett samtal som du sett fram emot. Onsdagen handlar främst om att vara driven och att inte vika inför problem. På torsdagen har du gott om tid att fixa det där lilla extra. Det blir en rolig och händelserik dag med betoning på god mat och trevligt sällskap.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen väntar du dig lite väl mycket av din kollega. Även om han/hon är duktig så kan han/hon inte uträtta underverka. Var realistisk i din målsättning. Under tisdagen och onsdagen stressar du en hel del. Du har högra krav på dig själv och på hur mycket du ska prestera. Under onsdagskvällen är du enormt trött och det kan hända att du glömmer ett löfte som du gett. Torsdagen blir en stimulerande, om än rätt så stressig dag.

Skytten 22/11-21/12

Du lyssnar inte på någon annan än dig själv just nu och det orsakar problem. Försök att vara lite mer lyhörd inför dina kollegors känslor. Under tisdagen får du äntligen ett positivt svar från en vän. Det här är ett besked som du väntat på. Både onsdagen och torsdagen handlar om att visa vem du är. Med hjälp av din sprudlande personlighet lyckas du höja stämningen på arbetet. På torsdagskvällen förbereder du en resa av något slag.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik vecka. Du får inte tappa tålamodet med en kollega som är ganska seg just nu, hon/han är bara inne i en tillfällig svacka. Under tisdagen förväntar sig en chef stordåd från din sida. Hur det går är upp till dig. Under onsdagen vågar du utmana din omgivning lite mer. Det blir en dag som bjuder på både överraskningar och underhållning. Torsdagen blir lugnare, även om du känner dig stressad, Mycket handlar om att du vill blir klar så tidigt som möjligt på jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen är den sena kvällar och tuffa pass som gäller. På onsdagen verkar du vilja åka bort. Det kan vara att du tagit ledigt inför kommande helg eller så drömmer du dig bort i tanken. Torsdagen handlar till stor del om nära anhöriga och familjen. Just under tisdagen kan det finnas ett gräl i uppsegling. Det gäller att du tillåter dig att bli provocerad, särskilt inte av yngre personer.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir stressig, på gränsen till outhärdlig. Du ligger efter med ett projekt och nu finns det inga ursäkter länge. Du måste lyckas, Under tisdagen försöker du övertyga en kollega om det riktiga i ditt sätt att agera i en viss situation. Onsdagen blir stressig men rolig, då provar du dina gränser. På torsdagen är det en hel del olika projekt som behöver avslutas innan du äntligen kan ta helg.

Annons