Fredag 22/6 (midsommarafton)- söndag 24/6

22 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du både arbete och nöje att vänta. Midsommar kommer mest att handla om din familj och god mat. På kvällen kan du dock stöta på lite nya människor som du finner både annorlunda och intressanta. På lördagen tar du det lugnt. Är det fint väder är det uteaktiviteter som gäller. Kvällen ser ut att bjuda på ännu mer god mat och trevligt sällskap. På söndagen finns det en risk för konflikt mellan dig och en närstående. Ni har svårt att komma överrens.

Oxen 20/4-20/5

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det skönt att slappna av och slippa tänka på arbetet. Under fredagen är det klassiskt firande för din del. Oavsett om det blir midsommarkransar och dans kring stången eller sill och potatis så njuter du i fulla drag. Under lördagen vill du gärna vara  aktivera dig. Du tycker att det är roligt med nya människor. Den solenergi som finns i ditt horoskop gör dig extra social. Söndagen blir en lugn och behaglig dag med betoning på familjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen är det romantik som gäller, i alla fall för alla Tvillingar som har en relation. För singlar kan det här blir en kväll då du träffar någon alldeles speciell, men det gäller att du våga bjuda på din charmiga person. För dig är det nästan viktigare att det klickar med den du möter rent mentalt än att det uppstår enbart fysisk attraktion. Under lördagen verkar du ägna dig åt ett uppdrag eller ett arbete av något slag. Det blir en rätt så lugn dag. Söndagen kan bjuda på en överraskning.

Kräftan 21/6-22/7

Du skulle föredra en stillsam midsommar med familjen framför ett större firande, men omständigheterna gör att du kanske inte har något val. Det ser ut som du lovat att delta i något och nu är det försent att backa ur. Är vädret bra så tillbringar du gärna större delen av dagen utomhus. Det finns en värme i ditt horoskop som visar på att du har lätt för att bli förälskad just nu. Både lördagen och söndagen bjuder på ett härligt lugn. Njut av stillheten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att riktigt njuta av den här storhelgen. Något i ditt horoskop indikerar på ett starkt missnöje och det gör att du inte riktigt orkar med som du brukar. Försök att ventilera dina känslor, ibland hjälper det att prata om saken. Under fredagskvällen möter du en person som på ett eller annat sätt gör ett starkt intryck på dig. Lördagen handlar mest om att förmedla något. Det kan vara svårt att sätta ord på känslor ibland. Under söndagen vill du gärna träna eller röra på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Midsommarafton bjuder på lagom del socialt umgänge och lagom del fest. Det blir en lyckad dag även om det verkar finnas inslag av arbete under fredagen. Njut av den tid du är ledig, du har en stark utstrålning som lockar många till din sida. Under lördagen verkar du träna eller motionera. Dagen ser fysiskt aktiv ut, det kan också innebära att du arbetar i hemmet. På söndagen vill du bort från hemmet och träffa vänner. Du är ovanligt social den här söndagen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under midsommarafton förväntar du dig romantik och familjemys, men det blir inte alls som du tänkt dig. Trots frånvaron av passion så har du trevligt. Du firar på ett annorlunda sätt än du brukar, men ibland är improvisation roligare än det som är planerat. På lördagen är det vädret som sätter käppar i hjulet för dina planer. Försök att inte bli allt för besviken. Under söndagen bör du hälsa på en vän eller släkting som ser alldeles för lite av dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du gärna glänsa. Du njuter av att vara i centrum för allas uppmärksamhet. Under kvällen möter du en del intressanta personer som kommer att göra den här midsommaraftonen speciell. Var inte rädd för att säga vad du tycker. Dina åsikter startar gärna en diskussion som förgyller kvällen. Under lördagen tar du på dig ett ansvar som egentligen är någon annan. Söndagen handlar om att visa mod och att vara stark., Mars hjälper dig att lyckas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen är det mycket aktiviteter, en del av dem kan vara förknippade med arbete men det mesta verkar handla om nöjen. Under eftermiddagen och kvällen träffar du gärna släkt och vänner. På lördagen är det en hel del saker som du måste se till att få gjort. Det handlar om att du vill ordna en speciell överraskning för en speciell person. På söndagen ska du inte tveka om du får en förfrågan som gäller ditt arbete. Våga satsa fullt ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hitta den där riktiga ron i kroppen just nu. Det är för mycket som sker i din omvärld för att du ska kunna slappna av. Tänk inte så mycket utan njut av nuet istället. Under fredagen har du Solen i positiv ställning till ditt tecken och det ger dig både extra energi och utstrålning. Under lördagen passar du på att fixa med en del projekt i hemmet. På söndagen är det främst utomhusaktiviteter som gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett drag av konflikt i ditt tecken den här helgen, från är om den gäller dig personligen eller någon i din närhet. En vän eller din partner räkna med att du står upp för honom/henne. Visa att du är en lojal vän/partner. Midsommar blir, förutom den här incidenten, en riktigt trevlig helg fylld med värme och glädje. Du njuter verkligen av att komma bort från vardagen ett par dagar. Under söndagen så pysslar du gärna med saker som är relaterade till jorden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med allt du planerat den här helgen. Som vanligt ser det lugnt ut fram till sista minuten då du upptäcker att du lovat lite väl mycket. På midsommar får du veta sanningen om en viss person. Det kan bli ett obehagligt uppvaknande. På kvällen är det vänner och fest som gäller. Du älskar att fira traditionellt, och i år är inget undantag. Resten av helgen går i ett harmonins tecken.

Annons