Måndag 25/6- torsdag 28/6

25 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen och tisdagen är det mycket rutiner för din del. Du ha en del både hemma och på jobbet och det gör att du inte orkar så mycket på kvällarna. Under onsdagen ska du se upp med skvaller. En kollega har en tendens att säga ofördelaktiga saker om dig. På torsdagen gör du rätt i att träffa vänner och ha det trevligt. På kvällen finns det möjlighet att upptäcka nya sidor hos dig själv. Våga bjuda till.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen och tisdagen bli rofyllda. Om du arbetar så är det lugnt på jobbet. Under onsdagen får du gärna stressa på lite om du ska hinna med allt som du planerat. Under torsdagen uppstår det ett missförstånd mellan dig och din chef. Risken är stor att du inte kan leva upp till de förväntningar som han eller hon har på dig. Under torsdagskvällen träffar du gärna vänner och umgås. Då är du på ett särskilt gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tar du tag i problem som du skjutit upp en tid. Det blir en stressig dag, men du känner att du gör bra ifrån dig. Under tisdagen ska du undvika att reta upp dig på en kollega som tenderar att gå dig på nerverna. Onsdagen handlar om att vara modig och om att se framåt. Under torsdagen har du en hel del att bevisa, både för dig själv och för andra. Det viktigaste den här dagen är att du behåller lugnet trots Mars temperamentsfulla inflytande på dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen satsar du mycket på att vara noggrann och hålla dig till din planering. Oavsett om du är ledig eller arbetar så är det här dagar fulla av struktur och ordning. Under onsdagen kan du räkna med mer kaos och ett behov av att tänka logiskt. Försök att vara flexibel, särskilt på eftermiddagen. Låt inte dina ursprungliga planer få förstöra ett spontant infall. Under torsdagen är det mindre drama och mer lugn.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen och tisdagen undviker du nästan alla. Du har ett extremt behov av att få vara för dig själv och tänka. Det finns många pusselbitar i ditt liv som håller på att falla på sin plats, men fortfarande så saknas en del för att bilden ska bli hel. Under tisdagskvällen kan ett samtal från en vän bli något av en vändpunkt. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga ta för sig och inte vara rädd för att visa upp sin kompetens. Oavsett om det är på arbetet eller privat har du mycket att ge.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen blir en bra start på veckan. Du får mer gjort än du tänkt dig och på kvällen är du nöjd med din insats. Under tisdagen verkar familjen stå i centrum på ett eller annat sätt. Det kan vara något som ni firar tillsammans eller så passar ni bara på att umgås. Under onsdagen är det bra om du inte är blyg. Du behöver din vanliga övertalningsförmåga för att kunna ro ett visst projekt iland. Torsdagen handlar mest om att minnas det förflutna utan att bli vemodig.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen tar du nya tag och det är bra. Glöm det som har gått snett och satsa på att lyckas istället. Under tisdagen får du en fråga som gör dig både glad och fundersam på samma gång. Onsdagen och torsdagen är dynamiska dagar som handlar mer om fysisk aktivitet än om att fundera för mycket. Det blir många skratt och en hel del svett de här dagarna. En av kvällarna passar bra till en romantisk date eller bara en utekväll med kompisar.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det är väldigt många måsten just nu och det gör dig lite irriterad. Den här veckan hade du sett fram emot lite lugn och ro, men som det är nu är det precis tvärtom. Både måndagen och tisdagen stressar du mycket mer än du har lust till. Det handlar om ett löfte som du gett och som nu måste uppfyllas. Under onsdagen kan du varva ned lite. Då är tempot behagligare även om du fortfarande har lite väl mycket på din agenda. Under torsdagen väntar goda nyheter av något slag.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar till stor del om frågor och svar. Du vill veta något men en vän eller bekant tycks anstränga sig väldigt för att du inte ska få reda på svaret. Det blir ganska jobbigt eftersom du inte vill vara allt för påträngande samtidigt som du anser att du har rätt till den här informationen. Under tisdagen och onsdagen är det mest nöje och lite jobb. Det blir trevliga dagar även om du inte kan göra alla saker som du planerat.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en givande dag på mer än ett sätt. Du får beröm för en insats som du gör och det värmer gott. Under tisdagen får du problem med en kollega eller vän som tenderar att sätta käppar i hjulet för dina planer. Det kan bli en rätt så påfrestande dag. Under onsdagen reagerar du starkt på vissa personers sätt att prata med dig. Under torsdagen är det lugn och ro som gäller. Om du arbetar så vägrar du att stressa, är du ledig passar du på att ta dagen som den kommer.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen har du fullt upp med projekt som du tagit på dig själv. På onsdagen tar du en paus och ägnar dig åt något annat som du tycker är roligt. Under torsdagen är det god mat och trevligt umgänge som gäller. Tänk på att ta hand om din familj lite extra den här perioden. De behöver din närhet och din förståelse när det gäller vissa saker. Var på din vakt mot skvaller eller avundsjuka grannar/bekanta.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen upplever du tumult på en helt ny nivå. Det blir en intressant dag med många nya upplevelser. Se till att dina vara fördomsfull utan våga möta det nya med öppna armar. Tisdagen handlar mest om att kunna samarbeta och kompromissa. Under onsdagen är det mycket humor och värme i ditt horoskop. På torsdagen är du sugen på att handla. Det kan vara något fint till dig själv eller något fin till hemmet.

Annons