Fredag 29/6-söndag 1/7

29 jun, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du längtar efter sommaren på riktigt. Fram till nu har det knappast varit någon värme eller lugn period för dig. Den här helgen passar du på att vila ut ordentligt. Du njuter av att få vara med familjen och med dina vänner. Både fredagen och lördagen blir sociala dagar med betoning på familjen. Särskilt lördagskvällen kan bjuda på en hel del skratt. Under söndagen föredrar du att ta det lugnt och bara njuta av att inte göra någonting.

Oxen 20/4-20/5

Helgen blir en riktig karusell av olika projekt och olika tillställningar. Du är populär, men tyvärr hinner du inte med att träffa alla vänner på en enda helg. Du får försöka att ta några vänner nu och några senare sommar. Under fredagen kan du göra en kortare resa. Det kan handla om en bil, båt eller tågtur. På lördagen är det hemmet som gäller, du har gärna gäster men vill inte gå ut. Under söndagen passar det bra om du vill göra materiella fynd. En bra dag för shopping med andra ord.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du akta dig för att trampa en vän eller en kollega på tårna. Det blir lätt missförstånd mellan er två. Under lördagen verkar det vara en mindre fest eller något annat som roligt som styr den här dagens planering. Venus ger dig massor av charm och du blir lätt centrum för allas uppmärksamhet. Under söndagen är det viktigt att du inte slarvar med maten. Du glömmer bort att äta när du är stressad och det är du idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen och lördagen har du fullt sjå att få två familjemedlemmar alternativt vänner att hålla sams. En långvarig missämja mellan de här båda försvårar din uppgift. Under lördagskvällen finns det risk för att ett riktigt gräl uppstår. Då kan du få problem med att hantera dina känslor och när det blir på det viset agerar du irrationellt. På söndagen är det mest fysisk aktivitet som gäller. Det kan vara sport eller så tar du gärna en långpromenad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Nu när Solen är mer aktiv i ditt tecken får du både mer livsglädje och energi. Under fredagen satsar du hårt på att genomföra en idé som du har. Din glädje och entusiasm är smittande så du kommer att få massor av hjälp utan att behöva be om den. Under lördagen träffar du gärna vänner och umgås. Är du nyförälskad kan den här dagen och kvällen gå i kärlekens tecken, annars är det nog vänskap som står i centrum. Under söndagen prövar du en släktings tålamod.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir ganska tråkig. Du har en del att stå i, men inte så mycket energi som du skulle vilja. Under fredagskvällen ska du se upp så du inte börjat skälla på en person som du egentligen bryr dig om. Lördagen är som gjord för att shoppa och fynda saker. Du har ett lättsinnigt drag över dig tecken som får dig att agera impulsivt. Den här dagen kan du råka säga fel saker vid fel tillfälle. Under söndagen försöker du att påskynda ett beslut av något slag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen blir bra även om den får en lite dålig start på fredag morgon. En chef eller en kollega sårar dig genom att kritisera något du gjort. Annars löper fredagen på rätt så smidigt. Under kvällen passar du på att träffa vänner eller familjen. Det blir en avslappnad och trevlig kväll. På lördagen blir du väldigt glad när du får en oväntad komplimang. Sug åt dig, du förtjänar varje ord. Under söndagen passar du på att reda ut ett missförstånd som har orsakat problem den senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här helgen verkar handla om en inre eller yttre resa. Du upptäcker nya saker och utvecklar dig själv. Det kan låta som mycket på en enda helg, men för din del är det både roligt och spännande. Under fredagen ska du inte bry din om en vän eller kollega som är avundsjuk på dig. På lördag är det självförtroende som gäller om du ska överkomma vissa hinder. Söndagen blir den minst dramatiska dagen den här helgen. Då sammanfattar du det du lärt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du gärna visa dina talanger. Genom att briljera kan du imponera på en person som står dig nära. Under lördagen bör du undvika att gräla med en närstående vän. Risken är stor att di blir osams under en långtid för en struntsak. Det gäller att övervinna din irritation och göra det bästa av situationen. Under söndagen har du chansen att vara ute en del. Om du har vädret med dig kan det bli en riktigt härlig friluftsdag.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ganska stressig. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du en del projekt som du vill avsluta inom vissa tidsramar. Det blir en dag där fokusering är väldigt viktigt. Under fredagskvällen så myser du gärna med en vän eller familjen. Du är för trött för att gå ut. På lördagen är det mer arbete som gäller, men det blir mer inspirerande för din kreativa sida än fredagens slit. Under söndagen kan det bli fika med både smaskiga bullar och smaskigt skvaller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du söker inspiration för en idé som du har, men vet inte vart du ska börja leta. Sök ute i naturen, där får du lugn och ro att fundera över hur du vill utveckla din idé ytterligare. Just nu verkar det vara tumult i din närmaste omgivning och alla smågräl går dig på nerverna. Därför är det bra om du unnar dig tid där du kan få vara ifred. På lördagen kan en vän söka upp dig för att få ett råd. Under söndagen är det ganska hårt arbete som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen går Saturnus in i en position som påverkar den grundläggande strukturen i ditt liv. Nya idéer uppstår och gamla värderingar grusas sönder. Saturnus är en berikande, men rätt så jobbig planet att ha att göra med. Den rör sig långsamt och påverkar ofta saker över en lång tidsperiod även om inledningsskedet kan gå fort så är de här förändringarna mer djupgående än du först trodde.

Annons