Måndag 2/7-torsdag 5/7

02 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan inledas med ett praktgräl. Det är dina nerver som är i olag och som gör att din stubin är så kort. Tänk på att allt går att glömma och förlåta om du bara ber om ursäkt. Alla har dåliga dagar ibland. Under tisdagen eller onsdagen väntar du på besked av något slag. På torsdagen bör du motivera dig själv att arbeta hårt med ett visst projekt. Det är något som du måste få färdigt under en begränsad tid.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite annorlunda. Du lär dig nya saker och det tycker du är utvecklande. Under tisdagen tar du det lugnt. För din del är det hemmet och familjen som står i fokus den här dagen. På onsdagen kan en nyhet få dig att omvärdera vissa saker. Du blir fundersam och irriterad över de saker som du får höra. På torsdagen är du extra motiverad att göra en bra insats.  Du känner dig mer inspirerad än du brukar vara.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen prövar du dig fram. Du är på okänd mark och du föredrar att rekognosera innan du sätter igång på allvar. Under tisdagen och onsdagen är du metodisk, noggrann och snabb. Du gör mer saker de här dagarna än du gör under hela den resterande sammanlagda veckan. På torsdagen fokuserar du på dig själv. Är du ledig kan det hända att du skämmer bort dig själv lite extra, antingen hemma eller på en salong.  Det blir en riktigt skön dag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite snarstucken i början av veckan. Mars ger inte bara ditt tecken energi utan ger dig en extra kort stubin. Om man bortser från ditt humör så fokuserar ditt liv mycket på kärleken och familjen just nu. De flesta beslut som du fattar tar du med omtanke för dina nära. Under tisdagen får du vara vaksam på detaljer. Under onsdagen kan du ryka ihop med en vän som är född i samma tecken som du själv. På torsdag är det organisation och eftertanke som gäller.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att ta till dig tips från din omgivning. Det spelar ingen roll hur goda råd du får, du väljer   ändå göra saker på ditt eget vis. Det här kan vara din största tillgång och ditt största ok den här veckan. Försök att hitta en balans mellan att gå din egen väg och att lyssna på dem som har mer erfarenhet än du. Tisdagen och onsdagen är de dagar som passar bäst för träning och sport. Då har du som mest energi. På torsdagen ska du undvika att äta fisk eller skaldjur.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då det finns mycket dynamisk energi i ditt tecken. Det gör också att du kan gå från glad till ledsen på en väldigt kort stund. Om du har semester ska du passa på att se nya saker den här veckan. Den typen av stimulering väcker din kreativitet och ger dig massor av idéer. Arbetar du ska du fokusera på vad du gör och strunta i hur andra sköter sina uppgifter. Bra dagar att gå ut eller träffa vänner är måndagen och torsdagen. Du är du som mest charmerande.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen vågar du lite mer. Du tar för dig och du sätter ner foten när det blir för mycket. För dig är det viktigt att inte bara göra ett arbete utan att göra ett bra arbete. Under tisdagen tar du kontakt med en vän. Det blir ett känslosamt samtal. Under onsdagen eller torsdagen gör du gärna av med pengar. Se upp så att du inte köper saker bara för att de är billiga. Det är bra om du behöver de här sakerna också.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under början av veckan är du extra inspirerande. Då går Månen in i en positiv fas och skänker ditt tecken både kreativitet och glädje. Den här veckan träffar du många nya människor och du blir både förbryllad och glad. Du har många fördomar och flera av dem kommer att omkullkastas under tisdagen eller onsdagen. Du lär dig att saker inte alltid är vad det ser ut att vara. På torsdagen hämtar du energi från familjen. Det är i dina nära och kära du har din verkliga inspiration.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du möjlighet att utforska din potential inom ett visst område. Var inte rädd för att ta ut svängarna lite extra. Du behöver få tänja lite på gränserna för att nå din fulla förmåga. Under tisdagen ska du satsa på fysiska aktiviteter. Under onsdagen bör du vara noggrann med detaljer och se upp med en bekant som gärna vill sprida rykten om dig. Torsdagen tycks handla om känslor av alla olika slag. Den kan vara allt från förälskelse till ilska, oavsett vad du känner så känner du starkt.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite annorlunda eftersom du måste ändra på de ursprungliga planer som du har. Är du flexibel kommer det att bli en fantastisk dag. Under tisdagen är det mycket glädje och skratt i ditt horoskop. Du kommer en vän kommer riktigt nära varandra när ni öppnar er för varandra. Under onsdagen är det stressigt och du kan bli irriterad på en kollega eller vän. Under torsdagen bör du undvika att göra av med pengar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen ska du inte lyssna på andra personers fördomar. Lyssna på ditt eget hjärta istället så kommer du att agera på ett sunt sätt. Under onsdagen får du nys om en hemlighet. Se till att inte sprida den, det kan orsaka mer kaos än du kan föreställa dig. Under torsdagen är det hemmet och projekt där som i är i fokus för din uppmärksamhet. Du vill bli klar med något som du hållit på med under en längre tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte bli arg på en vän för att hon säger sanningen så som hon uppfattar den. Genom att lyssna och ta till dig av den kritik du möter kan du utvecklas både som kollega och som person. Under måndagen och tisdagen finns det ett löfte om förändring. På onsdagen försöker du hinna med ett projekt som är dömt att misslyckas redan på förhand, men din envishet driver dig till att testa ändå

Annons