Fredag 6/7- söndag 8/7

06 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du övertala en vän att göra som du säger, men du lyckas inte riktigt att nå fram till henne. Du måste hitta argument som han/hon lyssnar till. På lördagen är det fest eller en middag med vänner som är i fokus. Du tycker det är roligt att få umgås med ett större gäng och du briljerar gärna med din kunskap. Under söndagen ska du undvika att irritera en vän eller släkting. Det kan sluta med ett gräl i värsta fall.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar m att våga fatta beslut som egentligen ligger över dig. Genom att vara initiativrik visar du att du är en person att räkna med. Under lördagen är det främst gäster och familj som gäller. Du tar gärna hem folk, men du vill inte gå ut. Just nu är ditt tecken mycket för att kura i hemmet. Under söndagen bör du undvika att börja diskutera med en släkting. Ni har väldigt olika åsikter så risken är stor att det slutar i gräl.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen uppstår ett missförstånd som kan bli kostsamt. Försök att vara noga med detaljer. Under lördagen händer något oväntat som får dig att leva upp. Det blir en riktigt bra dag med betoning på vänskap och värme. Venus skänker ditt tecken massor av positiv energi. Under lördagskvällen ska du träffa personer som står dig nära. Du orkar inte hålla uppe en fasad den här kvällen. På söndagen bör du vara sparsam med utgifter.

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen är det roliga nyheter som upptar det mesta av din dag. Du har massor av energi från mars så du orkar både med arbete och med nöje. Kvällen kam bli senare än du tänkt dig. Under lördagen ska du inte tveka när en vän förslår en förändring i programmet, det kommer med största sannolikhet gör kvällen bättre. Under söndagen bör du vila upp dig ordentligt. Du behöver lugn och ro för att hitta din inre balans.

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Under fredagen kan du stöta på problem och det gör dig på dåligt humör. Försök att bit ihop och tänka mer än ett steg framåt. En vän söker upp dig för att få råd i en speciell fråga. Under lördagen tycks lägga betoningen på vänner och familj snarare än på nöjen. Det blir en skön dag och en avslappnad kväll. Du och din partner har ett harmoniskt förhållande just nu. Under söndagen kan vissa frågor ställa till det för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då det är mycket arbete och lite fritid, vilket i sig är konstigt för det borde vara tvärtom. Under fredagen tar du ansvar för ett område som egentligen inte är ditt. På lördagen får du i uppgift att uppmuntra och vägleda en vän eller ett barn. Det blir en rolig och lite stressig dag. På kvällen slappnar du av, gärna tillsammans med vänner. Under söndagen undviker du bråk genom att förekomma en viss person.

Vågen 23/9-22/10

Du tar få risker under fredagen och det är bra. Som det är nu är risken stor att du stressar upp dig i onödan över saker som du ändå inte kan påverka, så ta dagen som den kommer istället. Lördagen blir en dag då du satsar på vänner och familj. Om du har en fråga som är känslig bör du undvika att ta ventilera den under söndagen. Ditt horoskop varnar för konflikt som är familjerelaterad. Det kan bero på att Pluto gör dig en aning oberäknelig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Har du semester är det här rofyllda dagar fyllda med värme och närhet till vänner och familj. Jobbar du så är det ändå rätt så lugnt. Du passar på att göra saker som du inte hinner med i vanliga fall. Under lördagen får en nyhet dig att fundera över framtiden. Du har kommit till ett vägskäl i livet och nu är det dags att välja inriktning. På söndagen passar du gärna på att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Fisk luft ger dig möjlighet att rensa tankarna.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen är det mycket stressig, vilket är konstigt eftersom du inte jobbar särskilt hårt. Det kan röra sig om en psykisk stress av något slag. Du känner att du måste leva upp till vissa förväntningar. Under lördagen träffar du människor som fascinerar dig. Det behöver inte vara personer som du gillar eller ens uppskattar, men de här mötena väcker starka känslor. Under söndagen ska du inte glömma bort ett löfte som du gett en vän.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och rätt så stillsam helg. Du njuter av att vara ledig och att umgås med familjen. Om du mot all förmodan arbetar så är det lugnt, på gränsen till tråkig. Du har svårt att hitta ett sätt att få timmarna att gå. Under lördagen kan en vän göra dig upprörd med sin ärlighet. Hon eller han tycker att sanningen är ett måste i alla lägen, men för din del är det här något som du helst hade velat slippa att höra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig vatten över huvudet när du drar igång ett rätt så omfattande projekt på fredagen. Det här är saker som tar tid och det är något du har rätt så ont om den här dagen. Under lördagen ägnar du dig gärna åt vänner och familjen. Det blir en harmonisk dag fylld av glada skratt och roliga upptåg. Under söndagen ägnar du dig gärna åt en hobby med betoning på utomhusverksamhet. Det blir en skön dag med mycket frisk luft.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en hel del för givet just nu och det finns en risk att det blir du som får lida. Försök att kolla upp fakta, särskilt under fredagen. Om du är noggrann slipper du extra arbete. Kvällen handlar om att roligt med familj och vänner eller bara familj. Under lördagen väljer du att vara ensam en hel del. Du behöver tid för dig själv att sortera ut dina tankar och känslor. Under söndagen verkar det som du eller din familj firar något särskilt.

Annons