Måndag 9/7-12/7

09 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig lite uttråkad och har svårt att ta dig för nya saker just nu. Det kan handla om att du inte har tillräckligt med energi i ditt horoskop för tillfälligt. Både måndagen och tisdagen ser ut att innehålla få överraskning och mycket rutiner. Under onsdagen kan ett samtal från en vän pigga upp dig . Du känner att du har kontakt med omvärlden. Under torsdagen kan ett bråk inom familjen få dig på dåligt humör. Tänk på att den inte är en persons fel att två bråkar.

Oxen 20/4-20/5

Du är mycket för dig själv i början av veckan. Det kan vara att du arbetar och att det är rätt folktomt på jobbet eller så drar du dig undan vänner och familj för att få vara ifred. De två första dagarna den här veckan gör du som du själv vill. Du tar inte hänsyn till någon annans behov mer än nödvändigt. Det blir harmoniska dagar. Under onsdagen tvingas du anpassa dig till verkligheten igen. På torsdagen ska du inte tveka att var impulsiv.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen och tisdagen är bra dagar om du vill träffa nya människor. Ditt horoskop gör dig social och utåtriktad de här dagarna. Under onsdagen får du nyheter som kan verka skrämmande eller overkliga. Under torsdagen tar du tag i en uppgift som du lovat att göra, men som du ideligen skjuter upp. Ibland tenderar du att undvika saker eller uppgifter som du tycker är tråkiga. En släkting vill att du hör av dig till honom/henne angående något ni panerat att göra tillsammans.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är det planering som gäller. Det verkar som du ska resa bort ett tag eller ska på en längre utflykt och du måste organisera den här turen för fler personer än bara dig själv. Under onsdagen får du nys om ett skvaller som är relaterat till dig. Försök att inte bli upprörd. Du vet ju vad som är sant och vad som är falskt, bry dig inte om vad andra tror. Under torsdagen kan en flirt orsaka svartsjuka, särskilt om du har en partner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är det mer än en person som ger dig komplimanger. Du har en förmåga att få anda att må bra just nu. Under tisdagen kan du orsaka en viss debatt med ett uttalande som du gör. Stå för din åsikt, även om den rimmar illa med dina kollegors/vänners sätt att se saken. Under onsdagen vill du ha rätt till varje pris. Din envishet kan bli grunden för ett gräl. Torsdagen handlar mest om vänner och om att ha roligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att få saker gjorda just nu, särskilt om du jobbar. Merkurius gör dig social och Jupiter få dig att se problem från en ny vinkel. Dina vänner/kollegor är imponerade av din initiativförmåga. Under tisdagen bör du undvika att göra av med pengar. Du handlar saker som du varken vill ha eller behöver. Under onsdagen tar du till vara på information som du fått rörande en vän. Den kan hjälpa dig att förstå hans/hennes beteende den senaste tiden.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att våga lite mer än vanligt. Ta ut svängarna och visa att du faktiskt har både initiativkraft och fantasi. Under onsdagen ska du undvika både spel och vad av olika slag. Du blir lätt fixerad vid att vinna de här dagarna och på onsdagen är risken stor att du gör av med mer pengar än du tänkt dig från början. Under torsdagen vill du vara ifred, Du behöver utrymme att tänka. Tyvärr kan en vän eller släkting ha svår att förstå dina fina vinkar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är det du som visar vad skåpet ska stå. Din familj blir förvånad över din envishet och din vilja att göra saker på ditt sätt. Vanligtvis går du att resonera med, men ju längre sommaren lider ju påtagligare blir jordens inverkan på ditt tecken. De positiva egenskaperna är att du får mer tålamod och att du blir lojalare. Du inser att dina vänner och din familj är ditt allt och att de förtjänar att du ställer upp på dem. På det hela taget blir veckan rolig och kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter med talanger som du inte har och risken är stor och det kommer tillbaka till dig. Försök att håll dig till fakta och försköna inte sanningen mer än nödvändigt. Under måndagen och tisdagen får du inte tveka om en vän ber dig om en tjänst. Onsdagen blir en aktiv dag med betoning på utomhusaktiviteter. Kvällen kan bli social om du bara bjuder till. På torsdagen är det din dragningskraft som kan orsaka problem, särskilt om du har ett förhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av idéer just nu och det är bara att sätta igång och förverkliga dem. Det enda du bör tänka på är att inte tvinga andra att följa dina visioner. Du kan lätt bli lite överentusiastisk och då är det främst din närmaste familj som blir tvungen att göra saker som de egentligen inte vill göra. Under tisdagen och onsdagen får du en hel del förslag på roliga aktiviteter. Torsdagen blir en lugnare dag då du passar på att ta igen dig lite.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen och tisdagen vill du arbeta med ett projekt som du gärna vill blir klar med. Det kan innebära att du inte är lika flexibel som du brukar vara. Under onsdagen får du prova på något som du tycker är både utmanande och intressant. På torsdagen är det främst familjen och dina nära som gäller. Då vill du visa hur mycket de betyder för dig. Torsdagskvällen ser ut att kunna bjuda både på god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med alla projekt som du påbörjat. Ditt stora problem är att din entusiasm är stor, men ditt tålamod är mindre. Du sätter igång olika saker, men tröttnar så fort du stöter på problem. Det blir den här veckans läxa att lära dig att göra en sak i taget och att organisera ditt sätt att arbeta. Bra dagar att träffa vänner den här veckan är tisdagen och onsdagen. Då är dina sociala talanger på topp.

Annons