Fredag 13/7- söndag 15/7

13 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du fånga en vän eller en släktings uppmärksamhet, men det blir inte alls som du tänkt dig. Ditt problem är att du just nu har lite att göra och att du tror att alla andra har samma problem. Under lördagen är det främst familjen som spelar stor roll för dig. Du tar hand om dina närmaste och ser till att de har de bra, men så mycket mer orkar du inte. Det är bra om du hittar någon som du kan prata med. Att ventilera dina tankar kan ge dig distans.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen är det vänner och familj som står i centrum. Det kan vara en födelsedag eller bara lite fredagsmys. I vilket falla som helst blir det en härlig kväll. Under lördagen undviker du att visa dina känslor för en vän. Du vill inte såra henne genom att säga vad du egentligen tycker i en viss fråga. Söndagen handlar mest om att vila och njuta av lugnet. Det blir en underbar dag som andas harmoni. Njut så länge lugnet varar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om försöka nå fram till en person som tycks ha slutit sig inom sig själv. Du måste våga visa dig sårbar om du ska lyckas riva din väns murar. Under lördagen är det fest och uteaktiviteter som gäller. Det blir en härligt spontan dag där du står i centrum för all uppmärksamhet. Söndagen blir ovanligt seg. Du har svårt att komma igång på morgonen och vill helt tillbringa dagen i sängen. Tyvärr har du vissa måsten som du inte kan undvika.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du flera bra initiativ. Mars ger ditt tecken en dynamisk energi och gör dig entusiastisk. Under lördagen bör du undvika att ta upp känsliga ämnen med en vän eller släkting. Ni har en förmåga att börja gräla om småsaker den här dagen. På kvällen verkar det vara mycket aktiviteter. Du kan vara bortbjuden eller så har du gäster hemma. Under söndagen så njuter du av lugn och ro. Du tillbringar gärna dagen utomhus om vädret är på din sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra fredag med massor av roliga aktiviteter. På kvällen umgås du gärna med vänner. Har du möjlighet så går du ut och äter middag tillsammans med dina kompisar. Under lördagen kan du får för dig att prova på en aktivitet som du egentligen är lite rädd för. Det här blir början på en period då du ständigt utmanar dig själv och dina rädslor. Under söndagen vågar du visa lite mer av dina känslor inför en person som du beundrar.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du vill den här fredagen och du vågar visa det. Det blir en härlig dag. Som singel kan det finnas goda möjligheter att flirta med en person som du tycker är attraktiv. Kvällen handlar mest om att ha kul. Du njuter av att det är sommar. Under lördagen är du tvungen att kombinera nöje med nytta. Det blir en bra dag om du bara hittar balansen. På kvällen är det familjen som gäller. På söndagen vågar du ta ut svängarna lite extra och det gör att du är väldigt rolig att umgås med.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen får du gärna vara lite mer flexibel. Då kan det bli en rolig dag som bjuder på flera oväntade överraskningar. Under lördagen undviker du att diskutera med en släkting. Hans7hennes envishet kan göra att ni börjar gräla. Du använder dig av hela din diplomatiska kunskap för att undvika bråk. På söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Det blir en skön dag med massor av skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet vad du vill och du är inte rädd för att visa det. Du har massor av mod i ditt tecken och du vågar tänja på gränserna. Det blir en härlig fredag, om än inte på det sätt du tänkt dig från början. Under lördagen ska du undvika att äta rå mat. Just nu drar du lätt till dig sjukdomar som är magrelaterade. Om du bara sköljer det du äter och är noggrann med att allt är tillagat så ska det gå bra. Under söndagen är det främst fysiska aktiviteter på agendan.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att lyssna på andra just nu och det gör att du ofta ger dig själv mer arbete. Om du tog till dig av andra personers erfarenheter så skulle du slippa göra alla misstag själv. Under fredagen får en vän en nyhet som han/hon gärna vill dela med dig. Under lördagen tar du tag i en del projekt som du påbörjat tidigare i veckan. Det blir en produktiv dag som avslutas med massor av skratt och värme. Under söndagen är det främst tålamod som gäller. Du verkar umgås med barn eller djur.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen får du gärna vara lite mer uppmärksam på vad som händer omkring dig. Om du öppnar ögonen kommer du att inse att en person som du respekterar har det svårt och behöver din hjälp. Tyvärr är han/hon för stolt för att fråga efter den. Under lördagen kan ett oväntat besök få dig att tänka om i en viss fråga. Under söndagen har du möjlighet att överraska en nära vän. Din omtänksamhet är uppskattad.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga ifrån just nu och det ligger dig i fatet. Försök att vara tydligare med var du menar och hur du känner dig. Under fredagen kan ett missförstånd orsaka en hel del obehag. Lördagen bli en härlig dag med betoning på utomhusaktiviteter och att umgås med familjen. Under söndagen planerar du gärna inför en resa som ligger inom en snar framtid. Om resan sker med bil eller båt bör du vara extra noga med dina klädval.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är i obalans och det märks inte minst på ditt sätt att fräsa åt människor som du egentligen tycker riktigt mycket om. Under fredagen får du chansen att visa en familjemedlem hur mycket han betyder för dig. Under lördagen väntar en hel del aktiviteter så det är bra om du är utvilad. Söndagen handlar mest om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Är du vaken får du en unik möjlighet som kan påverka framtiden.

Annons