Måndag 16/7- torsdag 19/7

16 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är det bara att bita ihop om saker går fel. Det gäller att du är förnuftig och inte blir arg över småsaker. Under tisdagen är det full fart som gäller, från morgon till kväll. På onsdagen tar du tag i ett problem som hotar att växa och anta oanade proportioner. Tack vare diplomati kan du stävja bekymren innan de växer sig för stora. Torsdagen blir en bra dag där du lägger tonvikten vid familjen och hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt trött, du har haft mycket att göra hela förra veckan så för dig är det vila som gäller. Om du fortfarande arbetar så blir inledningen på veckan lugn. Du stressar inte i onödan. Under tisdagen bör du vara på din vakt så att du inte råkar berätta en hemlighet som du lovat att tiga med. Onsdagen handlar mest om familjen. På torsdagen ägnar du dig gärna åt inköp av ett billigare slag. Det kan vara en fyndmarknad, loppis eller auktion.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen tar du tag i en person som har uppfört sig illa. Egentligen gillar du inte konfrontationer, men i det här fallet så har du inget val. Du är väldigt bestämd av dig och det gör att din vän förstå hur allvarlig situationen är. Tisdagen och onsdagen är bra dagar för att lata sig och umgås kravlöst, varför inte ställa till med en grillfest? Under torsdagen förbereder du dig för hårt arbete. Det kan gälla ett fritidsprojekt som du vill avsluta.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att förstå dig på konflikter som rör nära vänner. Du tycker att bägge parter förstorar problemet, men ingen vill se saken från din synvinkel. Under måndagen och tisdagen försöker du medla. På onsdagen ger du upp och ägnar du åt något som är roligare. Det kan vara att umgås med vänner, sporta eller bara lata sig utomhus. Under torsdagen tar du ett förslag från en bekant eller granne under övervägande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara riktigt rolig när du sätter den sidan till och det gör du under måndagen. Du liver upp stämningen med historier och skämt. Det går helt enkelt inte att tycka illa om dig. På tisdagen är det en person som söker upp dig för att få ett råd. Du är duktig på att del med dig av dina erfarenheter. Under onsdagen tvekar du om du ska hänga med en vän eller bara ta det lugnt. Du har svårt att bestämma dig just nu. Månen gör dig veligare än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här veckan handlar mest om att vara konsekvent. Börjar du vela fram och tillbaka kan du missa ett unikt tillfälle. Under måndagen kan du råka i gräl med en bekant eller en kollega som tycker du är för dominerande. Under tisdagen inser du något om dig själv som får dig att ändra mening i en viss fråga. Onsdagen och torsdagen blir bra dagar som lägger tonvikten vid umgänge och trevligt sällskap. På torsdagskvällen passar det bra att träffa vänner.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndag och tisdag är två dagar som till stor del handlar om att pyssla i hemmet. Det blir en lugn och skön inledning på veckan som andas harmoni och vänskap. Under onsdagen är du sugen på att köpa något speciellt. Du bör undvika att göra det är inköpet för du har just nu otur med pengar och kan komma att behöva lite extra i slutet av veckan. Under torsdagen måste du vara aktiv. Du verkar vara på resande fot eller så byter du arbetsuppgifter arbetsplats den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en prövning, särskilt för tidigt födda Skorpioner. En bekant eller kollega testar ideligen ditt tålamod och det är inte säkert att du klarar av att hålla ditt humör i schack. Under tisdagen får du en trevlig överraskning från din partner eller en nära vän. Onsdagen blir lagom aktiv. Då hinner du både umgås med vänner och ändå göra en hel del nytta. Torsdagen handlar om att fokusera på rätt saker. Se till att vara utvilad den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att bestämma dig under måndagen. Din velighet beror till viss del på inflytande från vatten och det gör att du kan upplevas som svår att ha att göra med just nu. Eld och vatten är inte särskilt kompatibla vilket kan skapa en doktor Jekyll och mr Hyde effekt. Du byter personlighet från ena stunden till den andra. Det här är en övergående influens på ditt tecken, men det håller i sig under hela första delen av veckan. På torsdagen umgås du gärna med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att fokusera dig i början av veckan. Dina tankar fladdrar gärna fram och tillbaka. På måndagen grubblar du över framtiden, en vän eller en kollega har bestämt sig för att förändra sitt liv och nu vill du göra detsamma. Under tisdagen tar du på dig mer ansvar än du behöver. Onsdagen verkar mest handla om uteaktiviteter. Är vädret fin tillbringar du så mycket tid som du kan utomhus. Under torsdagen ställs du in för ett dilemma. Hur du väljer beror på tidigare erfarenheter.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra inledning på veckan. Du tar det lugnt och vilar mycket. Troligtvis är du ledig, men det kan också vara så att du har väldigt lite att göra på jobbet. På tisdagen är det massor av frisk luft och aktiviteter som gäller. Under onsdagen vill du inget hellre än att få umgås med en person som inte tycks ha tid för dig. Torsdagen blir en riktig familjedag där en resa eller en utflykt står i centrum för dagen. Tänk på att inte brusa upp för småsaker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en dag i taget och det är bra. Genom att inte planera för långt framåt undviker du att bli besviken om saker som du ska göra blir inställda. Måndagen handlar om konst och vetenskap. På tisdagen kan ett förnuftigt argument få dig att förändra din ståndpunkt. Under onsdagen och torsdagen tar du det lugnt. Det blir vilsamma dagar där frisk luft och promenader verka stå på agendan.

Annons