Fredag 20/7- söndag 22/7

20 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen tar du tag i problem som rör din framtid, det kan bli en dag som blir jobbig men givande. Under lördagen så leker livet. Du njuter av familj och vänner. Du har en tendens att kunna lägga dina problem åt sidan och njuta av nuet. En person i din närhet behöver extra mycket omsorg just nu. Försök att hjälpa honom/henne så mycket du kan. Under söndagen är det ett ekonomiskt dilemma som kräver din uppmärksamhet.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen märker du en förändring på arbetet. Det sker oavsett om du är ledig eller fortfarande jobbar. Ett rykte når dina öron och du gör rätt i att forska lite närmare i det. Som Oxe är du väldigt dålig på att hantera överraskningar. Lördagen handlar främst om att umgås med vänner eller släktingar. Det blir en lång dag med mycket frisk luft. Kvällen blir trivsam, men inte särskilt sen. Du njuter av att vara ledig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Den här helgen ägnar du dig åt en särskild sport. Det kan vara ett gammalt fritidsintresse som du återupptar eller så handlar det om att testa på nya saker. Tvillingen är alltid pigg på att lära sig allt nytt, även om han/hon oftast tröttnar snabbt. Under lördagen står vänskap eller kärlek i centrum för din dag. Du umgås med någon som du tycker mycket om och hela dagen andas romantik. Under söndagen ska du inte bli arg på en bekant eller vän som kommer med goda råd.

Kräftan 21/6-22/7

Du veta att du måste ta ställning till ett besvärligt beslut den här helgen. Du har skjutit upp det här ställningstagandet så länge det går, men nu måste det ske en förändring. Under fredagen får du hjälp från en vän att lösa en uppgift. Lördagen blir intensiv och rolig. Du tar hand om en person som du inte känner så väl och det blir intressant. Under söndagen undviker du att träffa människor. Du har ett stort behov av att få vara ensam.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir rolig och intressant. Du lär dig mycket den här dagen. Arbetar du får du sannolikt testa på lite nya ansvarsområden. Är du ledig är det en ny hobby eller sport som är i fokus för ditt intresse. På lördagen tar du tag i ett problem som har med en äldre släkting att göra. Det känns skönt att reda ut det här missförståndet. Under söndagen grubblar du över en bekants beteende. Han/hon har uppför sig underligt den senaste tiden.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du visa hur mycket du kan inom ett visst område. Se bara till att du inte kliver någon på fötterna av misstag. Under kvällen är det fredagsmys med kompisar eller familjen. Lördagen tycks handla om inköp av olika slag. Du är på väg att förändra ditt hem och då behöver du både inspiration och nya saker. Det blir en rolig och givande dag. Under söndagen pysslar du gärna i hemmet. Du tycker att det är roligt att förändra och förnya.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig helg som andas frihet och leklust. Du är på strålande gott humör och du får inspiration från Månen. Under fredagen är det främst det praktiska som du fokuserar på. Det kan vara saker som du gör på arbetet eller i hemmet. Under lördagen ägnar du dig åt att bara vara. Det var länge sedan du lät en dag gå utan att ha något speciellt inplanerat. På kvällen umgås du gärna med vänner. Under söndagen hälsar du på en vän eller släkting som du inte ser så ofta.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har roligt just nu. Trots vädret och en del bekymmer på jobbet så lyckas du hålla ditt humör på topp. Har du semester eller är utan arbete är det här en bra tid att ordna med alla småsaker som du inte hinner med i vardagen. På fredagen kan ett rykte få dig att bli riktigt orolig. Lördagen känns annorlunda, det finns en spänning i luften som är svår att definiera. Du vill att något nytt och intressant ska hända och det är stor sannolikhet att det sker idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en kreativ helg där du börjar utforska nya områden redan under fredagen. För dig är det en kombination av att utvecklas, förändras och mogna. Under lördagen vågar du visa dig svag inför en vän. Du har burit en hel del sorg inom dig en längre tid och det är skönt att få ventilera dina känslor. Under söndagen är det kanske dags att söka upp den där personen från det förflutna som fortfarande spökar i dina drömmar. Kom till ett avslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hitta den där sinnesron som du strävar efter. Du vet att du borde vara lycklig, men du känner att du missar en hel del intressanta saker på grund av hur ditt liv ser ut idag. Det blir en helg där du grubblar mycket. Du måste komma fram till vad det är du egentligen vill göra med din framtid. Under lördagen passar det bra att gå ut och äta/festa med en vän. Söndagen blir den mest harmoniska dagen den här helgen. Då skjuter du dina problem åt sidan och njuter av nuet istället.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen ägnar du dig åt att vara med familjen. Det blir härliga utflykter en del smågnabb, men framförallt blir det massor av skratt och trevliga stunder. Under fredagen får du inte missa att göra något som du lovat. Under lördagen åker du gärna iväg ett par dagar. Söndagen handlar främst om att visa respekt för din omgivning. Du tvingas att kompromissa för att kunna driva igenom vissa frågor som ligger dig varmt om hjärtat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda helg där olika utflykter eller små resor står i fokus. Di lär dig en hel del både under fredagen och under lördagen. Var inte rädd för att fråga när du inte förstår. Genom att våga ställa till synes dumma frågor kommer du kunna vinna en hel del insikter och ny kunskap. På söndagen är tempot lägre. Då är det främst vänner och familj som står i centrum för din uppmärksamhet.

Annons