Måndag 23/7- torsdag 26/7

23 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

De här dagarna rinner iväg utan att du får något gjort. Har du semester kan du vara bortrest och då tar du dagen som den kommer. Jobbar du har du svårt att organisera ditt arbete på ett vettigt sätt. Du börjar lite här och där, men inget blir ordentligt gjort. Under måndagen och tisdagen finns det en risk för konflikt i hemmet. Onsdagen handlar mest om att vara utåtriktad och social. På torsdagen är det fysiska aktiviteter som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen tvekar du mycket när det gäller att ta ansvar hemma. Du är trött och vill vara ifred, men omständigheterna gör att du just nu är en väldigt populär person att höra av sig till eller besöka. Under tisdagen kan du göra fynd om du åker på loppisar eller liknande. Onsdagen och torsdagen handlar om att våga sticka ut och inte vara rädd för att märkas. Just nu är du väldigt tilldragande och du får många komplimanger.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under början av veckan har du svårt att fokusera dig på praktiska saker eller ditt arbete. Du lider av samma koncentrations brist som Väduren, men i ditt fall är det lite mer ihållande. Det verkar som du grubblar mycket just nu. Du vill ha en förändring i ditt liv, samtidigt som du tvekar om du är mogen att ta det här steget. Under den här veckan är det dina tankar och din oro inför framtiden som dominerar ditt horoskop. Annars är det socialt umgänge och lite arbete som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt utåtriktad just nu och hela ditt horoskop andas umgänge och sommarglädje. Tyvärr kan dina planer den här veckan frysa inne på grund av dåligt väder eller andra omständigheter som du inte kan påverka. A och O för dig just nu är att vara flexibel. Du måste försöka att tänka framåt och våga göra misstag. Bra dagar att ägna dig år fysiska aktiviteter är onsdagen och torsdagen. Under början av veckan är energin i ditt horoskop lägre och du orkar inte lika mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skvallrar en hel del utan att tänka på det, men det gör att människor har svårt att anförtro sig åt dig. Det du anser är välkända fakta kan ibland vara väldigt känsliga ämnen som du snarare borde hålla tyst med. Under måndagen och tisdagen är det främst familjen som står i fokus för din uppmärksamhet. På onsdagen börjar du intressera dig för en kortare resa eller en utflykt. Du har ett behov av att få komma iväg och uppleva saker. Det blir en intressant vecka.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det viktigt att inte stressa utan att njuta av det som finns i din närhet. Det ligger en betoning på umgänge med barn eller djur i ditt horoskop. Du verkar trivas med att omge dig med framförallt mindre barn. Kanske är det dina egna, eller så tar du ansvar för vänners och kompisars små bråkstakar. Under tisdagen och onsdagen passar det bra att sätta igång nya projekt. Torsdagen blir en lugn och vilsam dag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du chansar rätt mycket just nu och oftast så går det hem. Det du tycker är roligt är att prova på nya saker och att testa gränserna för vad du törs göra. Början på veckan handlar mycket om hemmet och det som finns i din närhet. Under onsdagen vill du ta kontakt med en person ur de förflutna, men du känner en viss tvekan för hur han eller hon kommer att reagera på dina närmanden. Under torsdagen ska du passa på att vara ute som mycket som vädret tillåter. Du behöver miljöombyte.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen och tisdagen tar du nya tag när det gäller ditt arbete, eller ett projekt som du har i hemmet. Under onsdagen vill du inte lyssna på förnuftiga råd. Du följer ditt eget huvud trots att de kan resultera i mer arbete för din del. Under torsdagen gör du ett försök att visa en vän hur mycket han/hon betyder för dig. Din gest är uppskattad, även om den är lite missriktad. Din goda vilja är större än din kännedom om vännens behov.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagarna flyter samman och du har förlorat uppfattningen om vilken dag eller vecka det är. Det troligaste är att du är ledig just nu och det är därför som dagarna flyter ihop. Det finns ett lugn i ditt horoskop som inte har funnits där på väldigt länge. Hela ditt tecken lyser av tillfredställelse och glädje. Det kan vara att du är kär, har fått en ny spännande hobby eller att du lärt känna intressanta människor som väcker din nyfikenhet. En bra vecka med andra ord.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill gärna träffa nya människor, men din tid är väldigt begränsad just nu. För dig får det blir familjen som står i centrum den här veckan. Det kan vara släkt eller egna barn som pockar på din uppmärksamhet. Under början av veckan verkar det vara naturupplevelser som gäller. Du njuter av att vara utomhus. Onsdagen blir ganska lugn. Då orkar du inte göra någonting. På torsdagen ägnar du dig gärna åt lite olika projekt som har med hemmet att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan inleds lugnt, men under tisdagen vill du resa iväg på en kortare tripp någonstans. Det blir en unik upplevelse. För dig handlar varje dag om att se nya saker. Är du på resa är det naturligt att du gör utflykter, annars forskar du gärna i omgivningarna hemma. Onsdagen och torsdagen blir roliga dagar där du hinner med både nytta och nöje. Tänk på att inte lova saker som du inte klarar av att hålla den här veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det ligger mycket fokus på god mat och trevligt umgänge just nu. Är vädret fint går du gärna ut i skogen och promenerar, plockar svamp eller så tar du en tur till vattnet. För dig är naturupplevelserna viktiga. Du vill gärna få möjlighet att se dig omkring i din närmiljö. Det blir en härlig vecka där du lär dig saker varje dag. Under måndagen och tisdagen får du nyheter av något slag. Onsdagen blir lugn och harmonisk. På torsdagen finns det en risk för gräl.

Annons