Fredagen 27/7- söndag 29/7

27 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen handlar mest om att komma ikapp med ett projekt i hemmet. Du vill gärna hinna med så mycket som möjligt, men din tid är begränsad. En familjemedlem är väldigt krävande just nu och han/hon pockar ständigt på din uppmärksamhet. Under lördagen passar det bra att träffa vänner och få lite egen tid bort från släkt och familj. På söndagen är det främst utomhusaktiviteter som står på agendan. Är det vackert väder så åker du gärna till en strand och badar.

Oxen 20/4-20/5

Just nu känner du en stark ovilja mot ditt arbete. Oavsett om du är ledig eller jobbar så upptar din situation på jobbet mycket av dina tankar. Försök att ta en dag i taget och planera in för långt fram i tiden. Under fredagen får du en fin komplimang av en vän/kollega. På lördagen äter du gärna något gott tillsammans med dina vänner. Under söndagen satsar du på att se och uppleva nya saker. Det blir en händelserik helg.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen undviker du att diskutera med en släkting vän eftersom att du vet att det kan leda till gräl. Det blir en bra dag om du bara fokuserar dig på det du vill få gjort istället för att bekymra dig om vad alla andra vill och inte vill göra. Lördagen blir en dag då ditt intresse för kläder står i fokus. Du kanske shoppar med en vän, rensar hemma i garderoben eller något liknande. Under söndagen är det massor av mat, familj och umgänge som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir irriterad på en Vädur under fredagen. Den här personen trampar ofta på dina känslor och nu har han/hon gjort det en gång för mycket. Under lördagen umgås du gärna med kompisar. Trots en massa idéer verkar ni inte riktigt komma till skott att göra något, men det blir ändå en trevlig dag. Under lördagskvällen finns det en chans att du träffar en speciell person. Söndagen handlar mest om att våga stå för den man är och inte vara rädd för att vara annorlunda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att koncentrera dig på de uppgifter som du har under fredagen. Dina tankar vandrar ständigt iväg och det gör det besvärligt att få något vettigt gjort. Under lördagen får du en positiv influens från Månen in i ditt tecken. Då njuter du av trevligt sällskap och kreativa idéer. Både dagen och kvällen blir annorlunda. Under söndagen är det främst familj och släkt som gäller. Då vill du umgås på ett avslappnat och kravlöst sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen passar du på att aktiverar dig med ett par vänner. Det ser ut att vara sport eller andra fysiska övningar vilket resulterar i att du är rätt så trött på kvällen. Under lördagen föredrar du att vila upp dig ordentligt. Merkurius förhållande till ditt tecken gör dig social och pratglad. Under lördagskvällen umgås du gärna med vänner. På söndagen föredrar du att pyssla hemma. Du myser gärna och fikar med en kompis så länge du slipper lämna boet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tar du det lugnt. Om du arbetar så anstränger du dig mindre än vanligt. Du har svårt att hitta din vanliga entusiasm för jobbet. Under lördagen så kan du råka höra ett skvaller som inte är avsett för dina öron. Ta reda på hela historien innan du blir allt för upprörd. Det verkar kretsa en hel del tankar kring ett brev eller en skrivelse av något slag den här helgen. Du inser att du måste fatta ett beslut som rör det här meddelandet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen får du inte glömma att höra av dig till en vän som väntar på ditt samtal. Lördagen blir en rolig och lite annorlunda dag då familjeaktiviteter eller kompisträff står i fokus. Du är på strålande gott humör hela helgen så njut, oavsett om du arbetar eller är ledig så händer det massor av roliga saker. På söndagen försöker du komma ikapp med ett projekt som halkat efter. Tyvärr är du tröttare än du räknat med så därför blir det inte så mycket gjort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra inledning på helgen. Du är på gott humör och du njuter av att få mycket gjort. För din del så influeras du av bland annat jord som gör dig mer hemmakär och pysslig än du brukar vara. Ska du träffa vänner är det smartare att du bjuder hem dem än att ni träffas ute. Så fort du lämnar hemmet får du hemlängtan. Lördagen bjuder på variation och en hel del underhållning. Söndagen blir den lugnaste, men också den mest krävande dagen den här helgen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del projekt på gång. Det verkar vara utflykter i kombination med olika saker som du vill fixa i hemmet. Har du semester så blir de här dagarna rofyllda och trevliga. Du njuter av att kunna göra det du känner för utan att ha krav på att vara klar inom en viss tidsram. Under lördagen vill du gärna umgås med vänner. Dagen passar bra för fester, middagar och spontana kvällsaktiviteter. Du är öppen och drar till dig massor av beundrare. På söndagen har du lovat bort dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen har du en hel del aktiviteter för dig. Det kan vara en kombination av nya miljöer, historia och nya upplevelser. Du suger åt dig kunskap som en törstande blomma de här dagarna. Jupiter ger dig en ökad inlevelseförmåga och gör allt du ser och hör så mycket mer intressant. Under lördagen äter du gärna gott tillsammans med vänner. Under söndagen så är det utomhusaktiviteter, gärna i stadsmiljö som står på programmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av att vara ledig den här helgen. För dig är det främst familjen som gäller. Under fredagen så umgås ni kravlöst med tv program och fredagsmys. På lördagen vill du gärna göra något mer aktiv så då försöker du få med familj eller vänner på något påhitt. Tyvärr ät inte all lika entusiastiska som du är. Under söndagen kan en nyhet skaka om dig ordentligt, Även om den här nyheten inte berör dig direkt så blir du oroad.

Annons