Måndag 30/7- torsdag 2/8

30 jul, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra vecka där Mars ger dig energi och du äntligen börjar få struktur på din vardag. Under måndagen handlar dagen mest om att komma ikapp med något som du skjutit upp en längre tid. Tisdagen blir social med tonvikt på familjen. Under onsdagen tar du ansvar för ett problem som egentligen inte är ditt. Torsdagen blir en lugn dag då du inte gör särskilt mycket men hr trevligt ändå. På kvällen träffar du gärna vänner.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att säga ifrån. Du är inte tvungen att umgås med vissa personer oavsett om de är grannar eller bara ytliga bekanta. Om du känner att ni inte passar ihop är det bättre att avsluta det här umgänget helt istället för att plågas. Under tisdagen får du nyheter som kommer att påverka din direkta framtid. Onsdagen blir lugn. Då gör du lite vad du känner för. Torsdagen handlar om en resa eller en utflykt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under måndagen vågar du ta ut svängarna lite mer. Du har övervunnit din värsta rädsla inför att misslyckas. Under tisdagen är det noggrannhet som gäller. Slarvar du den här dagen så får du sannolikt äta upp det senare i veckan. Torsdagen blir givande och ganska intensiv. Månen ger dig ett kreativt tänkande som kan komma väl till pass den här dagen. Under kvällen kan ett samtal eller ett mail få dig att fundera på en förändring i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir givande om än på ett helt annat sätt än du föreställt dig från början. Det gäller att du är flexibel och att du inte tvekar när planerna ändras. Under tisdagen har en vän problem och han/hon söker upp dig för att få hjälp. Var inte rädd för att hålla dig utanför den här situationen, särskilt om du känner mer än en av de inblandade partnerna. Under onsdagen och torsdagen lägger du tonvikten på hemmet. Du tycker om att pyssla och göra fint hemma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen tvekar du länge innan du visar upp dina känslor inför en person som brukar vara rätt så oförutsägbar i sitt temperament. Just nu är du känslig och du orkar inte med tanken på att bli sårad. Under tisdagen tar du tag i ett problem som har med arbetet att göra. Det är på tiden att du säger ifrån. På onsdagen vill du mycket men orkar inte göra allt som du planerat. Torsdagen handlar till stor del om vänner och familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en givande vecka, särskilt för Jungfrur födda tidigt i tecknet. Du delar ett intresse med några vänner och under början av perioden får ni mycket tid att utöva den här hobbyn. En vän som du inte ser så ofta vill ha kontakt med dig, men du är rätt så svårt att få tag. Hör av dig till honom/henne själv istället. Under onsdagen finns det en risk att du känner dig lite hängig. Du har kört på i fullt tempo hela sommaren så till sluta tar tröttheten ut sin rätt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen vill du inte lyssna på någon som ger dig råd. Du stretar på efter eget huvud trots att du inners inne vet att det borde finnas ett mer effektivt sätt att utföra de här uppgifterna. Under tisdagen får du ett förslag som du till en början förkastar, men som du sedan tar under övervägande. Onsdagen och torsdagen bli bra dagar där utomhusaktiviteter står på agendan. Just nu är du ovanligt hälsosam i din livsstil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill väldigt mycket just nu, men dina ambitioner tenderar att spreta åt alla håll så du får väldigt lite gjort. Försök att strukturera det du vill göra genom att dela upp projekten i mindre delar och ta en bit i taget. Du kommer att må mycket bättre när du når ett delmål jämfört med att du startar igång tjugo olika projekt som du inte orkar med att avsluta. Under tisdagen och onsdagen är det viktigt att du undviker att trampa en kollega/bekant på tårna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagarna rinner iväg och du hinner inte riktigt njuta av friheten på det sätt som du önskat. Uranus ställning gör det extra knepigt för dig att hitta motivation just nu. Det är enklare att följa med strömmen än att fatta egna beslut. Tisdagen blir lugn. Onsdagen handlar om att inte tappa fattningen vad som än händer. Under torsdagen kan akuta problem få dig att planera om dagen. Du inser att du omöjligt kommer att ro iland med dina planer för den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lagom aktiv, du har en del mindre projekt att sköta, men inget som tar upp någon större del av dagen. Under tisdagen stretar du på med ett ansvar som du själv tagit på dig. Onsdagen och torsdagen blir fysiskt aktiva dagar där du tillbringar mycket tid utomhus. Är du singel kan du möta en person som imponerar på dig de här dagarna. Du blir inte blixtförälskad, men han/hon väcker ditt intresse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen tar du dagen som den kommer. Du njuter av att umgås med familjen och planerar inte så mycket. På kvällen äter du gärna god mat. Under tisdagen så får du stressa en del. Det finns saker som du vill hinna med, men som tyvärr kolliderar med andra planer som du har. Under onsdagen är det vila och lättja som gäller. På torsdagen träffar du gärna vänner. Du tycker om att umgås utan krav.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir en härlig dag fylld av aktiviteter och trevligt sällskap. Räkna med många skratt och minnesvärda ögonblick. Under tisdagen bör du undvika en person som alltid lyckas att reta upp dig. Onsdagen handlar mest om att våga visa mer av din sanna personlighet. Du behöver inte smälta in, det räcker med att vara dig själv. Under torsdagen finns det en risk att du gör av med alldeles för mycket pengar.

Annons