En vecka full av äventyr

01 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Den här veckan har jag åkt båt och tittat på palats, borgar och ovärderlig konst. Jag har även hunnit med att äta god mat, shoppa tryffel och solbada. Vi började veckan med en östersjö kryssning från Stockholm, Tallin, St Petersburg, Wernemûnde och till sist ett par dagars stopp i Danmark. Jag kommer att lägga ut bilder från det makalösa vinterpalatset i St Peterburg lite senare i veckan. Just idag ska jag ta det lugnt och njuta av det hyfsat fina vädret i min älskade hammock. Jag har ett par dagar kvar av min semester innan jag återgår till ett mer asketiskt liv med nyttig mat och hårt arbete.

Alva undrar om Vattuman och Lejon passar ihop. Ni är varandras motpoler på ett bra sätt och det kan mycket väl bli ett dynamiskt förhållande. Tänk bara på att en vattuman sällan har samma passionerade glöd som ett Lejon.

Carina undrar över Kräftans sommar och om Vattumän har svårt att visa känslor. Kräftan har störst möjlighet att hitta en partner under senhösten snarare än under sommaren. Vad det gäller Vattumän så flirtar de sällan och de är inte alls mycket för att visa sina känslor öppet. Vattumän blir snarare illa berörda om det blir för mycket känslosvall på en gång. Är en Vattuman intresserad brukar han visa det, men snarare direkt än genom en avancerad katt och råtta lek. Vattumannen kan vara väldigt intensivt förälskad under en kort period, sedan byter kärleken skepnad och bli mer vänskaplig än passionerad.

🙂

Felicia

En del badande hann vi med på båten, trots att vädret var en smula kallt.

Annons