Fredag 3/8- söndag 5/8

03 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen vill du mer än du hinner. Din ambition är hög, men kroppen hänger inte riktigt med. Försök att inte hoppa över maten, då blir du bara ännu tröttare. Under lördagen vilar du mycket. Det finns en indikation på ohälsa i ditt horoskop. Lyssna på din kropp när den signalerar att du inte mår bra. Under söndagen är du något piggare. Det verkar som om du har svårt att sitta still även om du borde försök att vila.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen passar du på att träffa vänner och umgås. Du är ovanligt social tack vare Venus inflytande över ditt tecken. Det är svårt att inte dras till dig eftersom du är så charmig. Även när du är irriterande envis så förlåter dina vänner dig för att du är så oemotståndlig. Även lördagen tycks röra sig om socialt umgänge, men då med betoningen på fysiska aktiviteter. Det kan vara allt från sport till en promenad. Under söndagen verkar du ta det lugnt och ladda dina batterier rejält.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir ganska hysterisk. Du startar tidigare än du tänkt dig och det resulterar i att du är helt slut innan halva dagen har gått. På lördagen unnar du dig en rejäl sovmorgon om du har möjlighet till det. Du är i behov av sömn och av lugn och ro. Under kvällen så äter du gärna en romantisk middag på tu man hand med din partner. Är du singel är det bara den närmaste familjen som gäller. Under söndagen passar du på att uppdatera din vänskapskrets genom att maila och ringa.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du flera bra initiativ som kommer att belönas. Tack vare att du är så framåt så lyckas du med att lösa problem där andra har gått bet. Under lördagen verkar de när vännerna eller familjen vara i fokus. Du skämmer gärna bort dem du bryr dig om. Under lördagskvällen lagar du massor av god mat tillsammans med dina vänner. Söndagen tycks fokusera mycket på ekonomi. Du har slarvat lite den här sommaren och det börjar märkas nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lärorik och intressant fredag. Du vågar ställa obekväma frågor och det lär du dig mycket av. Under fredagskvällen kan du stöta ihop med någon från ditt förflutna. Låt inte känslorna ta överhand. Under lördagen ägnar du dig mycket åt att älta saker som du ändå inte kan göra något åt. Försök att blicka framåt istället för att gräva ned dig i det förflutna. Söndagen handlar mest om friluftsliv och kompisar. Det blir en trevlig och nyttig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir lagom aktiv, visst finns det saker att göra, men vägrar att stressa och resultatet blir kanske inte så bra som du tänkt dig. Under kvällen går du gärna ut och träffar kompisar. Lördagen blir en lugn dag där du fokuserar på framtiden. Det kan vara att du söker jobb/bostad och kammar igenom annonser eller filar på ditt CV. För dig är det viktigt att göra saker ordentligt när du väl engagerar dig. Under söndagen lyfter en släkting/familjemedlem en känslig fråga.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt frimodig just nu och det gör att dina vänner blir förvånade över ditt sätt att vara. Du brukar som regel vara betydligt mer mån om ditt sätt att uttrycka dig. Plötsligt har du både börjat svära och komma med halv snuskiga kommentarer. Det är Pluto som gör dig så oigenkännlig. Lite skrämmande, men väldigt roligt tycker de flesta. Under lördagen och söndagsförmiddagen finns det störst chans att träffa nya människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på strålande gott humör på fredagen. Du umgås med vänner och är nästan lite flirtig i sättet. Det är en kombination av Månen och Venus som ger dig din dragningskraft. Njut av den för just den här påverkan är rätt så kortvarig. Under lördagen sker det en förändring i planetställningarna och det skiftet kan göra dig på dåligt humör. Under söndagen får du nyheter om en vän eller släkting. Det är väntade nyheter men de kan ändå göra dig upprörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en genomgående trevlig helg även om den blir rätt så inaktiv. Under fredagen verkar du ta dig an ett projekt. Men lusten saknas så det blir bara halvbra gjort. Under lördagen fördrar du att umgås med familj och vänner. Det kan vara att titta på film, spela spel eller bara sitta och prata. Så länge det inte kräver för mycket fysisk insats är du med. Under söndagen är du lite piggare. Då kan du gärna vistas ute ett par timmar, men utan att anstränga dig för mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen satsar du på att träffa vänner och umgås. Det ligger en social påverkan på ditt tecken som gör att du har väldigt trevligt, särskilt under fredagen och större delen av lördagen. När den här influensen avtar så håller du dig lite för dig själv. Då föredrar du att umgås med den närmaste familjen istället för större sällskap. Under söndagen är det en lagom blandning av aktivitet och vila Se upp med en kompis som är avundsjuk på dig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du gärna jobba på lite extra så du blir klar med dina projekt tidigt. På eftermiddagen är det umgänge med vänner eller familj som gäller. Det verkar vara en större fest eller någon som fyller år. På lördagen fördrar du att vara ganska impulsiv Du vill inte bestämma saker i förväg utan tar dagen lite som den kommer. Under söndagen har du lovat att vara delaktig i ett volontärarbete eller hjälpa en vän med ett projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här helgen handlar mycket om ekonomin. Det har varit stora utgifter en tid så nu gäller det att dra ned på utgifterna lite. På fredagen får de bristande finanserna dig att tänka kreativt. Hur roar man sig utan att det kostar pengar? Under lördagen myser du gärna hemma. Du gillar att skvallra över en god kopp kaffe/the. Söndagen blir den mest aktiva dagen då verkar det vara träning, sport eller annan fysisk aktivitet på agendan.

Annons