Måndag 6/8- torsdag 9/8

06 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/3

Måndagen börjar bra, du är fylld av energi och du vill massor av saker. Under tisdagen pendlar humöret. Du orkar inte lika mycket som vanligt och det enda du vill är att ta det lugnt. Onsdagen handlar om att försvara en ståndpunkt. Du har en åsikt i en fråga som ligger dig varmt om hjärtat, På torsdagen bör du ägna dig åt fysiska aktiviteter snarare än åt saker som kräver hög koncentration. Du är lite disträ och tenderar att glömma viktiga detaljer.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen värnar du om personer som står dig nära. Det kan vara arbetskamrater, vänner eller släktingar. Du finns där för att stötta och visa att du bryr dig om. Under tisdagen kan en chef få dig att må dåligt över något som egentligen inte har med dig att göra. Onsdagen handlar om att försvara det som är viktigt och vara beredd att ta en fajt om det behövs. På torsdagen flödar kreativiteten tack vare Månens

Annons

position. Det blir en inspirerande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har inget emot att jobba hårt, men du blir arg när du sliter och andra personer maskar. Var tydlig med ditt missnöje, annars kommer den här personen fortsätta att smita undan. Under tisdagen får du ett unikt tillfälle att presentera dina idéer för en person med inflytande. Onsdagen blir lugn, och det tycker du är skönt. Under torsdagen får du inte tveka när du blir erbjuden en tjänst. Även om du vill klara dig själv så är det bättre om ni är två.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en förvirrande vecka. En person har lyckats sätta dina känslor i gungning och du vet inte hur du ska hantera den här situationen. Var ärlig både mot dig själv och emot den här personen. Under tisdagen kan det uppstå något av en nödsituation och då är det bra om du är snabbtänkt. Under onsdagen får mars sitt grepp om ditt tecken och det skapar både heta känslor och energi. Under torsdagen passar du på att fixa med saker som du inte hinner med i vanliga fall.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du inte ska ta det skvaller som du hört på allvar, samtidigt så är du oroad över det som du hört. Försökatt bena ut vad som är sant och vad som är falskt. Du behöver verkligen få klarhet i det här. Under tisdagen träffar du människor som imponerar på dig med sin kunskap inom ett visst område. Torsdagen handlar mest om att vara fokuserad och om att ta in kunskap. Den här dagen har du chansen att lära dig nya saker.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt oroad just nu och det märks på ditt sätt att hantera olika krissituationer. Istället för att som vanligt vara kall och analytisk så är du hetsig och lättirriterad. Under måndagen och tisdagen blir du stressad för minsta lilla störning. På onsdagen ser det ut att löpa på bättre. Då passar du på att ta igen det du förlorat de första dagarna den här veckan. Torsdagen blir en bra dag. Precis som oxen får du in en kreativ influens, men från Solen istället för Månen.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera dig på roliga saker på måndagen. Du ser problem iställe5 för möjligheter. Den här influensen kommer från Saturnus och kan bli rätt så långvarig. Bästa sättet att hantera den är att försöka bryta ned problemen till mindre delar så att de blir mer rimliga att hantera. Under tisdagen får en komplimang dig att må riktigt bra. Onsdagen blir lång och seg, men det positiva är att du får mycket gjort. Under torsdagen vågar du bjuda lite mer på dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är bra att du vågar lite mer än vanligt. Ditt sätt att bjuda på dig själv gör dig väldigt populär just nu, även om du inte alltid märker det själv. Under tisdagen får du en impuls som du bör följa. Onsdagen handlar om att lita på en kollega eller vän. Hans kunskap är djupare än din på ett visst område. Torsdagen blir varierande och lång. Det är mycket som ska hinnas med, men din entusiasm gör att dagen känns kortare än den är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och stolt över att vara del i en gemenskap som sträcker längre än till vanlig vänskap. Det kan vara ett förhållande eller ett gäng som hållit ihop i ur och skur under en längre tid. Den här veckan kommer din lojalitet att sättas på prov. Hur du hanterar det beror till stor del på om du kan lyckas svälja din stolthet eller inte. Tisdagen är den lämpligaste dagen om du vill göra ett större inköp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hantera elaka kommentarer från människor, oavsett om de bara är ytligt bekanta med dig eller om det står dig nära. Du blir arg och du säger ifrån. Det är bra att du markerar. Under början av veckan dyker det upp en person som tycks må bra av att göra andra människor illa. Visa vad du känner och skräd inte orden. Under onsdagen och torsdagen får du flera fina komplimanger som lyser på din vardag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen fattar du en hel del vettiga beslut. Du är snabb, klartänkt och vet vad du gör. På tisdagen känner du dig raka motsatsen mot måndagen. Då vill du att någon annan ska tänka och fatta alla avgörande beslut. Under onsdagen inträffar något som kan få dig att tänka om i fråga där du trodde att du bestämt dig. Torsdagen blir inkomstbringande på mer än ett sätt. Du känner att du börjar få kontroll över vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ställning till ett problem som inte kommer att lösa sig i första taget. Här gäller det att vara smart och att tänka framåt. Under början av veckan kan det vara så att ditt omdöme ifrågasätts mer än en gång. Våga visa att du har rätt. Onsdagen är en bra dag för att utveckla och forska. Under torsdagen träffar du gärna människor. Då r du både social och utåtriktad. Det blir en trevlig dag.

Annons