Fredag 10/8- söndag 11/8

10 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rätt så skön helg där du fokuserar på att göra nytta i hemmet. Du träffar människor och har det riktigt mysigt. Din fokus är på familjen, särskilt under lördagen. Då gör nu gärna saker tillsammans som att fixa hemma, laga god middag och njuter av att ha varandra. Under söndagen försöker du att aktivera dig lite mer. Då blir det full fart som gäller från morgon till kväll. Se bara till att hålla ett löfte som du gett tidigare i veckan.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen jobbar du hårt med att hinna med allt som du lovat att göra. Resultatet blir över förväntan och du känner dig riktigt nöjd. På kvällen fördrar du att slappa framför tv istället för att träffa vänner. Lördagen blir ganska jäktig. Du har lovat att hjälp till med en sak och du är inte en person som sviker ditt löfte. Under söndagen passar du på att göra en utflykt till ett lite ovanligt resmål. Det blir en riktig trevlig dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du ovaligt social tack var Venus inflytande. Har du en partner kan det uppstå en viss svartsjuka eftersom det är många som vill dela på din uppmärksamhet. Under fredagen är det mest arbete som står i fokus. Oavsett om du jobbar eller har ett projekt hemma så får du räkna med en hel del slit. Under lördagen försöker du nå en vän som du inte sett på länge. Du saknar den här personen. Söndagen blir en riktigt skön och lugn dag där du fokuserar på dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du flera förslag på aktiviteter och det kan bli riktigt svårt att välja. Under lördagen satsar du gärna på att träffa kompisar eller att träna. Just nu verkar du bry dig mycket om din hälsa och ditt utseende. Under söndagen får en person dig att må dåligt. Det handlar egentligen mest om att du har dåligt samvete över något som du inte kan påverka. Det blir en ganska turbulent dag känslomässigt sett.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill mycket just nu, men ingen vill riktigt engagera sig i dina projekt. Räkan inte med hjälp utifrån. Vill du få något gjort så får du lova att göra det själv. På fredagen ägnar du dig gärna åt en vän och hans/hennes problem. På lördagen satsar du på att vara ut så mycket som du kan. Du njuter av frisk luft och att umgås med vänner. Söndagen blir lugn och behaglig. Då är det främst vila som gäller. Du har ett starkt behov av att få vara ifred den här dagen, något som din familj får acceptera.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra start på helgen. Du får komplimanger för att du ser fräsch och utvilad ut. En person som står dig när flirtar lite med dig och du blir glad över alla komplimanger som du får. Har du ett förhållande kan det här flirtandet leda till svartsjuka. Under lördagen är det främst god mat och trevligt umgänge som står i fokus. Det blir en rolig och varierande dag. Kvällen blir sen så det gör att du är ganska seg på söndagen. Unna dig en sovmorgon om du har tis. Du behöver vila ut.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du tar en vän på allvar och resultatet blir att du utsätts för ett ganska dåligt skämt. Du blir arg och sårad, men som vanligt väljer du att hålla dina känslor för dig själv. Det vore bättre om du skrek och var arg istället för att hålla din frustration inombords. Under lördagen får du möjlighet att utveckla ett intresse som du provat på några gånger. Det kan vara en sport eller en hobby. Lördagskvällen blir ovanligt lugn. Under söndagen passar du på att träffa vänner och uppdatera dig på nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intensiv början på helgen. Ett fortlöpande projekt pockar på din uppmärksamhet under måndagen och du gör ditt bästa för att hinna med det. Kvällen passar bra för socialt umgänge. Du är strålande pigg oh ditt humör är på topp. Under lördagen kan en influens från Månen får dig att bli extra känslig för kritik. Du blir arg när en familjemedlem uttalar sig negativt om något som du gjort. På söndagen ska du passa på att reda ut ett problem som är bundit till familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill väldigt mycket just nu och risken är stor att du påbörjar en hel del som du inte kan avsluta. Det vore bättre om du fokuserade på en sak i taget istället för att hela tiden påbörja något nytt. Under lördagen får en nyhet dig att fundera i en helt ny riktning. Du inser att det bästa vore om du omvärderade vissa saker och prioriterade lite annorlunda. Då skulle du både spara tid och en hel del arbete. Under söndagen tar du kontakt med en vän eller släkting som du inte träffar så ofta. Det blir trevligt och ganska kravlöst.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig helg att se fram emot. Trots att det kan blir lite gnabb mellan dig och en släkting på fredagen så blir helgen förvånansvärd lugn och harmonisk. Det var länge sedan du mådde så här bra. Under lördagen är det främst dina närmaste som får din uppmärksamhet. Det kan vara vänner eller din familj. Det blir en skön och varierande dag där du lägger mycket energi på att få andra att trivas. Under söndagen åker du gärna iväg över dagen. En utflykt eller en kortare resa står på programmet. Det blir en matnyttig upplevelse.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen får du nyheter som både får dig att må bra och får dig vilja förändra din vardag. Det kan röra sig om olika projekt som har med arbetet att göra eller så är det ett nygammalt intresse som du vill ägna mer tid åt. Under lördagen ska du försöka att övertyga en vän om att stå fast vid sitt beslut. Han/hon är velig och risken är stor att han/hon missar en bra chans. Under söndagen tar du ditt förnuft till fånga i en viss fråga. Du inser att du tänkt fel

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar mest om att vilja vara i centrum för all uppmärksamhet. Normalt sett kan du acceptera att andra personer tar plats, men just nu är du väldigt självcentrerad på grund av en kombination från både Mars och Venus. Lördagen blir händelserik med fokus på utomhusvistelse. Du njuter av den värme som finns och ägnar gärna dagen åt olika aktiviteter. På söndagen passar du på att fixa lite med saker inför den kommande veckan.

Annons