Måndag 13/8 - torsdag 16/8

13 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Veckan inleds med att du inte klarar av att göra något som du förutsatt dig att göra.  Det blir en besvärlig tid och du känner dig väldigt hjälplös. Försök att bolla dina tankar med någon utomstående. Hans hennes perspektiv kanske underlättar de beslut som du måste fatta. Tisdagen och onsdagen blir stressiga dagar där det är viktig att du behåller fokus. Under torsdagen får du hjälp att klara av ett dilemma som du grubblat över länge.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en livlig vecka på många sätt. Måndagen blir mer intensiv än du önskat. På tisdagen fokuserar du på att vara så effektiv som möjligt. Onsdagen blir fullt upp med olika möten eller evenemang. Även om kvällen ser trevlig ut så bli det senare än du önskat dig. På torsdagen har du en mängd förpliktelser på olika håll. Det gäller att du inte slarvar med mat och sömn för mycket den här veckan för då riskerar du att bli sjuk till helgen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen fokuserar du på jobb eller privata åtaganden. Det blir en intensiv och stressig dag. Tisdagen handlar mer om närvaro och känslor. Du ger uttryck för en del tankar som du går och bär på. Under onsdagen kan du förvänta dig ett meddelande eller en nyhet av något slag. Torsdagen blir rätt så stressig. Du har lovat att göra något och du inser att tiden för att uppfylla det löftet är väldigt knapp.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen ska du inte tveka. Lita på din magkänsla den kommer att leda dig rätt. På tisdagen får du nyheter som både imponerar på dig och överraskar dig. Onsdagen handlar om att kämpa och om att våga ta för sig. Under torsdagen protesterar du emot ett beslut som fattats bakom din rygg eller över ditt huvud. Du anser att även om du inte kan påverka beslutet ifråga så har du rätt att visa vad du känner inför det.

Lejonet 23/7-22/8

Din strategi den här veckan är att tänka framåt. Du vet vad du vill och du är villig att kämpa för att komma dit. Dina chefer tycks lyssna på dig och du är nöjd över det resultatet. Under måndagen och tisdagen faller en hel del pusselbitar på plats. Onsdagen blir inte så givande som du hoppats. Du kör fast ganska tidigt på dagen och det resulterar i att du inte får så mycket gjort. Under torsdagen tar du dig samman. Då handlar dagen mest om att visa upp din goda vilja i olika sammanhang.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant vecka på många sätt. Inledningen blir mer intensiv än du önskat. Du vill hela tiden tänka ett steg framåt, men som det ser ut just nu kan det bli svårt. Under måndagen och tisdagen får du en hel del bra idéer från vänner eller medarbetare. Onsdagen handlar till stor del om att vara framåt och om att våga ta ansvar. Torsdagen blir en givande dag då du lyckas med saker som du inte förväntat dig att lyckas med.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar mer och du tar ut svängarna ordentligt. För dig är det viktigt att visa vad du känner i olika sammanhang. Du vill vara först på plats där det händer saker och det gör att du många gånger kommer lite tidigt till avstämda möten. Under tisdagen får du nyheter som gör dig glad. Onsdagen handlar mest om att inte göra av med pengar. Torsdagen blir förvånansvärt rolig och stimulerande. Då får du mycket gjort.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Veckan inleds bra Du hinner med mer än du trodde när du planerade inför veckan. Tacka vare din snabba start den här perioden kommer även onsdagen bli hanterbar, även om den bjuder på fler problem att lösa än den övriga veckan. Under onsdagskvällen vill du gärna komma ut och röra på dig. Du har överskottsenergi den här dagen. Under torsdagen vågar du inte stå upp för din åsikt i en viss fråga. Du är rädd att bli betraktad som jobbig.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen tar du dig samman. Du vet att det finns saker som är tråkiga som du inte kommer undan och de här dagarna gör du alla de sakerna. Under onsdagen skämtar du mycket. En viss kollega har väckt ditt intresse och du pratar gärna med honom/henne lite extra. Oavsett om du har ett förhållande eller ä singel så är du väldigt flirtig just nu. Under torsdagen kan en komplimang få sig att må riktigt, riktigt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Annons

Det blir en harmonisk inledning på veckan. Efter en intensiv start på sensommaren har du börjat inse att det är bättre att ta dagen lite som den kommer än att planera för långt in i framtiden. Under tisdagen får du svar på en fråga. Onsdagen handlar om att inte bli arg över konstruktiv kritik. Ta åt dig och förbättra resultatet till nästa gång. Torsdagen blir lite väl intensiv, då får du mycket gjort, men du blir också väldigt utmattad på kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att irritera dig på dem som står dig närmast. Just nu så ger planeterna dig väldigt lite tålamod och det gör att du fort blir arg. Försök att räkna till tio när du känner att ilskan kommer rinnande. Under tisdagen och onsdagen får du vara effektiv om du ska hinna med allt du vill hinna med. Onsdagskvällen tycks bli riktigt rolig. Då är det främst nöjen som gäller. Under torsdagen umgås du gärna med familjen. Det blir en riktigt mysig kväll, om än lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir bra på fler än ett sätt. Tisdagen handlar främst om att ta sitt förnuft till fånga och om att våga stick ut. Visa att du vill bli sedd och att du inte är rädd för att visa upp din kreativitet. Under torsdagen kan du tveka inför en viss uppgift. Ditt självförtroende är inte på topp och du känner dig otillräcklig. Lita till din magkänsla. Din intuition förstärks av Månen och kommer att hjälpa dig att nå ett bra resultat.

Annons