Fredag 17/8- söndag 19/8

17 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen handlar om att se sanningen i vitögat. Du har länge blundat inför de problem som har blivit din vardag. Den här helgen ställs en hel del saker på sin spets och du tvingas att fatta ett obehagligt beslut. Det blir en tung fredag och än ännu tyngre lördag. Det positiva är att när du väl tagit dig igenom de här dagarna kommer saker och ting förändras. Du kommer att må mycket bättre och du kommer att få tillbaka din framtidstro.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig på ett positivt sätt. Visst har du mycket att göra, men inte mer än att du hanterar pressen på ett bra sätt. Under kvällen får du en hel del roliga kommentarer från en vän som alltid tycks få dig på gott humör. Under lördagen har du en del förpliktelser som du inte kan smita undan. Genom att ta dig an dem på ett positivt sätt så kommer det att gå smidigare än du tänkt dig. Söndagen blir den stora slappardagen, då vägrar du att göra något matnyttigt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen får du inte tveka när det gäller att fatta tuffa beslut. Skjuter du upp det här avgörandet kommer du bara orsaka förvirring och en hel del sorg för andra. Oavsett vad som händer är ett negativ besked bättre än ovisshet. Lördagen blir lättsam. Du umgås med familj och med vänner. Under söndagen förvånar du alla genom att vara den som är mest aktiv. Du får förnyad energi från Solen den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en dag då du hämtar mycket energi från din omgivning. Du har inte så mycket idéer själv. Men du tar tacksamt emot andra personers tips. Det blir en bra dag Då du agerar som en riktig lagspelare. Under lördagen får en nyhet dig att tveka. Du visste precis vad du ville tidigare, men nu är det inte lika självklart längre. Lördagskvällen ser snarare lugn och intim ut än livlig och sällskaplig. Söndagen blir en bra dag där du får ordning på ditt sätt att prioritera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du ditt förnuft till fånga när det gäller en viss fråga. Du är nöjd med din insats och du vet att du är kompetent, men det innebär inte att du har kan avstå från råd från dem som har ännu mer erfarenhet än vad du har. Under lördagen får du inte visa dina känslor inför en viss person. Han kommer att spela ut dem på ett fult sätt. Under lördagskvällen tar du initiativ till en spontan middag eller fest. Under söndagen försöker du övertala en vän att våga lite mer.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del problem med ditt vardagsliv så helgerna blir en riktig lisa för själen. Då tar du det lugnt och tillåter dig att bara vara dig själv utan att ständigt oroa dig för om du räcker till. Fredagen blir intensiv, men kvällen bli lugn och intim. Lördagen bjuder på en rolig överraskning. Du känner att du äntligen vet vad det är som gäller. Under söndagen verkar du fira något speciellt. Det kan vara en födelsedag eller någon annan bemärkelsedag.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra helg även om inledningen kunde vara bättre. Fredagen blir stressig och du känner dig otillräcklig. Du får inte den tid du behöver för att göra ett bra arbete. Under lördagen tar du det lugnt. Du vill njuta av att vara ledig och av att slippa fundera över jobbet. En släkting vill att du hälsar på eller att du slår en signal. Under söndagen vågar du visa upp en mer sensuell sida av din personlighet. Venus gör dig extra sinlig just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att få dina arbetskamrater att skratta och det är en värdefull talang. Under fredagen gör du tunga nyheter lättare genom att se saker på ett rationellt och humoristisk sätt. Under fredagskvällen kan en person väcka starka känslor hos dig. Lördagen handlar mest om att våga lite mer än vanligt. Du vill visa att du faktiskt är rätt så fritänkande när du själv vill. Under söndagen ska du vara försiktig med pengar. Du har lätt för att handla på dig saker just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en informativ fredag där du lär dig en hel del matnyttigt. Frågan är om du lyckas ta in så mycket som du borde. Stjärnorna varnar för att du är rätt så disträ just nu. Under lördagen får en person dig att blomma ut. Han/hon vet precis hur han/hon ska göra för att locka fram det bästa hos dig. Under söndagen är det intensivt arbete med ett frivilligt projekt som gäller. Du visar att du har hjärtat på rätt ställe den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på omväxling och du tycker att det är både ansträngande och roligt på samma gång. Låt kreativiteten flöda. Just nu får du möjlighet att visa vad du går för utan att hämmas av missunnsamma kollegor eller vänner. Du blommar ut i dina idéer och det är bra. På lördagen tycks du hälsa på vänner eller vara social med familjen. Det ser ut som en trevlig dag som inte bidrar så mycket till produktivitet. Söndagen varnar för sjukdomar som har med magen att göra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra inledning på helgen. Du kommer ifrån jobbet i vettig tid och du passar på att vara lite extra omtänksam mot din familj eller dina vänner. Kvällen bjuder på socialt umgänge som kan ha anknytning till arbete. Under lördagen passar du på att ägna dig åt ett fritidsintresse som har blivit lidande under sommaren. Det blir ett par timmar i lugn och ro. Under söndagen satsar du mest på familjen. Då vill du mysa hemma med dina nära och kära.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en rätt så produktiv helg att se fram emot. Oavsett om d jobbar hel helgen eller har ett privat intresse som är krävande så ska du inte räkna med några långa sovmornar den här helgen. Under lördagen får du anstränga dig för att inte bli irriterad på en vän eller kollega. Han/hon tycks alltid klanta till saker. Under söndagen spelar du gärna eller slår vad. Du tycker att spänningen ärtilltalande.

Annons