Måndag 20/8- torsdag 23/8

20 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du stor hänsyn till en person som finns i din närhet. Det kan vara en släkting eller en partner. Han/hon är sjuk och behöver din omvårdnad. Under tisdagen och onsdagen vill du visa vad du går för i ett specifikt sammanhang. Tyvärr presterar du sämre än du brukar och det beror på att du är stressad. På torsdagen får en vän dig att göra något som du inte testat tidigare. Du tycker att det är roligt och spännande. På kvällen umgås du gärna med vänner eller familjen.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lätt stressig. Visst har du hjälp med vissa uppgifter, men det flyter inte på så smidigt som du skulle önska. Under tisdagen vill du vara själv. Du behöver tid att tänka. Har du möjlighet att kunna smita undan den sociala biten kan det här bli en bra dag. Onsdagen handlar om att ta initiativ. Visa att du vet vad du vill och att du inte är rädd för att sticka ut hakan. På torsdagen ifrågasätter du en auktoritet. Din ärlighet kan skapa konflikt den här dagen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du inte ens att prestera. Du är trött och grinig. Måste du jobba gör du bara det minsta möjliga för att ta dig igenom dagen. På tisdagen får du in mer energi från Solen och det gör dig piggare. Du blir charmigare och mer öppen mot nya människor. Under onsdagen kan ett möte skapa nya möjligheter till arbete eller andra arbetsuppgifter. På torsdagen ska du tänka dig för innan du öppnar munnen. Du säger saker som du ångrar om du blir för impulsiv.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska enformig och det får dig på dåligt humör. Ditt tecken flödar över av kreativitet just nu, men du har svårt att hitta utlopp för alla dina idéer. Under tisdagen hinner du svara på många frågor som har med en vän att göra innan du börjar ana oråd. Du inser att du kanske har varit lite väl öppen med din väns hemligheter. Onsdagen och torsdagen blir dagar då du fokuserar. Du har en hel del att göra och det tar tid innan du blir klar på kvällarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du ganska grinig. Utåt sätt är du ditt vanliga charmerande jag men inombord svär du åt allt och alla. Ditt dåliga humör beror på en konflikt med Solen. Som tur är kan du lägga band på dina känslor. Under tisdagen och onsdagen får du mycket beröm för en insats som du gör. Torsdagen blir både krävande och rolig. Äntligen hittar du en metod att få saker att fungera smidigt. Du är inspirerad och det märks på ditt sätt att arbeta.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen och tisdagen handlar främst om tålamod och om att visa att du faktiskt lyssnar på råd från andra än från dig själv. Under onsdagen har du svårt att hinna med ett projekt som du tagit på dig frivilligt. Du får krypa till korset och erkänna att det var ett misstag att lova sp mycket. Under torsdagen visar du prov på din fantastiska analytiska förmåga. Genom att bedöma en ganska knepig situation korrekt vinner du en hel del fördelar.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra början på veckan. Du är inspirerad och du arbetar väldigt effektivt, Under måndagen och tisdagen får du mycket beröm. På onsdagen möter du en person som imponerar en hel del på dig. Onsdagen handlar mest om att vara ödmjuk inför andra personers idéer. Bara för att en idé kommer från någon annan än dig så behöver den inte vara dålig. På torsdagskvällen kan en kram eller ett par uppmuntrande ord få dig att bli riktigt glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att at egna initiativ just nu och det påverkar ditt arbete.  Det är inte likt dig att följa med strömmen på det sätt som du gör just nu. Du brukar vara bättre på att tänka flexibelt och framåt. Under tisdagen kan ett påpekande från en vän eller kollega. Onsdagen blir ganska annorlunda. Det du planerat från början kommer inte att kunna göras den här dagen så du måste tänka om helt. Du får hjälp av en vän eller en kollega som tack vare sin humor lyckas vända dagen så den blir kanon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen vill du mycket, men lyckas inte genomför allt på det sätt som du önskar. Under tisdagen får du en hel del roliga uppdrag. Dagen går fort och du känner att du inte vill att den ska ta slut. Under onsdagen får en vän en nyhet som gör henne/honom upprörd. Hon behöver goda råd från dig och hon behöver en kram. Torsdagen blir den minst flexibla dagen. Då måste du slutföra ett uppdrag som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen vill du visa vad du går för- Därför tar du en hel del nya initiativ. Det blir en rolig och annorlunda dag. Under onsdagen har du svårt att säga nej till en vän som vill att du ska hänga med honom/henne på något speciellt. Du är egentligen för trött, men din lojalitet vinner över din trötthet. Torsdagen blir den mest kreativa dagen. Då får du äntligen utlopp för alla dina tankar och idéer. På kvällen provar du på något som är praktiskt och roligt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan handlar till stor del om ditt privatliv. Det finns en hel del saker som du vill prova på att göra, men du vet inte hur du ska börja. Genom din förmåga att få med dig människor på dina idéer lyckas du genomför det mesta du tänkt ut redan i början av veckan. Under onsdagen bör du inte bli för sen från arbetet, det kan skapa irritation hos någon som väntar på dig. Torsdagen handlar om att planera inför helgen. Tillåt dina vänner/partner komma med idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen och tisdagen är du väldigt envis på grund av påverkan av jord. Du märker det inte själv men dina vänner och dina kollegor får lida av att du helt enkelt inte lyssnar utan går den väg du valt hur irrationell den än är. Under onsdagen lättar påverkan och du blir lite mer följsam. Torsdagen blir rolig på ett krävande sätt. Du har verkligen en hel del saker som du måste hinna med, men du får hjälp och dagen kantas av glada skratt.

Annons