Fredag 24/8- söndag 26/8

24 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en bra dag om du bara lyckas komma ihåg något som du lovat att göra. Glömmer du så kan du räkna med en hel del ovett från din vän. Under lördagen satsar du mycket på att skapa en trevlig stämning omkring dig. Då vill du visa att du faktiskt lyssnar på andra och bryr dig om deras åsikt. Kvällen bjuder på god mat och trevlig samvaro. Under söndagen är det främst uteaktiviteter som står på programmet.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen är du stressad. Det är flera olika bitar som ska falla på plats och du vet inte hur du ska hinna med allt. Under lördagen blandar du stress med nöje. Det verkar som du är bortbjuden eller har egna gäster. Med tanke på att du stressar är det senare alternativet mer troligt. Kvällen blir lyckad och du har riktigt trevligt. Under söndagen tar du det riktigt lugnt. Du har ett behov av att få vila och slippa aktivera dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Annons

Under fredagen får du chansa lite när det gäller vissa uppgifter. Visst borde du kunna det här, men sommaren har varit lång och minnet är kort. Under lördagen finns det en fin värme och närhet i ditt horoskop. Dagen verkar handla om gemenskap och närvaro. På kvällen träffar du en person som betyder en hel del för dig. På söndagen kan ett rykte få dig ur balans. Du trodde att du var kvitt den här typen av fördomar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en lång och ganska avslappnande helg att se fram emot. Även om fredagen är rätt så stressig så har du roligt och dina kollegor får dig att glömma bort det som är tråkigt. Under kvällen träffar du gärna vänner eller bekanta. Ditt horoskop indikerar att du är väldigt social just nu. Under lördagen är du huslig. Du jobbar gärna med projekt i hemmet. Även kvällen visar på närhet till ditt hem och din familj. Under söndagen tvekar du inte när du får ett förslag från en bekant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du på dig ansvar för något som inte har med dig att göra. Resultatet blir en smula tveksamt, men du är nöjd med din insats. Kvällen tycks handla om att umgås med barn eller djur. På lördagen är du nästan överenergisk. Det finns en risk att du startar upp ett flertal projekt utan att du lyckas avsluta något du påbörjar. Under söndagen lyckas du äntligen komma till ro. Då finns det möjlighet till en riktig slappar dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du myser gärna på fredagskvällen med familj eller vänner. Efter en lång arbetsvecka föredrar du att vara hemma framför att gå ut. Ett samtal kan komma att få dig att se vissa saker i ett nytt perspektiv. Under lördagen är du mer utvilad. Du ägnar dig gärna åt utomhusaktiviteter. Det blir en produktiv och rolig dag. Under kvällen passar du på att återknyta en gammal vänskap. På söndagen föredrar du att vara ensam och ägna dig åt en fysisk aktivitet.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir stressig eftersom du förstorar upp de problem du stöter på. Istället för att se dem som de är så blir du arg och irriterad när det sker för mycket saker på en gång. Under lördagen passar du på att träffa en släkting. Det kan röra sig om ett födelsedagkalas eller så är det bara lite vanligt lördagsfika. Under kvällen tar du upp ett hett ämne med en vän eller familjemedlem. Du känner att det är viktigt att ni diskuterar de här sakerna även om det är svårt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen påstår du något om en person som du egentligen inte har belägg för. Ett rykte uppstår och du inser att du trampat i klaveret . Det bästa du kan göra i det här läget är att be om ursäkt så uppriktigt som möjligt. Under lördagen ska du inte stryka en familjemedlem medhårs bara för att det är enklast så. Du bör hålla fast vis din egen åsikt även om det betyder att du får argumentera för den. Under söndagen bör du undvika tung mat och för mycket stillasittande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant helg som börjar och slutar i stress. Ditt problem just nu är att du lägger ribban lite väl högt. Om hade satt rimligare krav så skulle det vara enklare. Som det ser ut nu så stressar du på bara för att kunna bevisa hurr duktig du är. Under lördagen finns det risk för spydigheter mellan dig och en vän. Ni har länge gått varandra på nerverna, men nu börja den här irritationen att eskalera. Under söndagen pysslar du gärna med saker som ger utlopp för din kreativitet.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen tar du tag i projekt som har med hus och hem att göra. Di vill bli färdig med något som du hållit på med under hela sommaren. Lördagen tycks till stor del handla om närhet och värme. Det ser ut att kunna bli en fin dag för utomhusaktiviteter. På kvällen ägnar du dig gärna åt att äta god mat tillsammans med dina vänner. På söndagen ska du inte bli förvånad om du får en komplimang från en äldre person. Du förtjänar den.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra helg. Särskilt fredagen bjuder på en hel del roliga överraskningar. Du får många komplimanger och du njuter av att vara populär. Lördagen set ganska stressig ut även om du satsar på att försöka ta det lugnt. Det blir en rolig kväll men en ganska påfrestande dag. Försök att inte irritera dig på dina familjemedlemmar även om det kan vara nog så beskäftiga ibland. Under söndagen bör du inte ta på dig för mycket ansvar. Du behöver tid att fundera.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är det främst nöje som gäller. Det blir en bra dag där du riktar in dig på att ha kul. Efter ett flertal projekt som har med ett fritisintresse att göra känner du att du är redo för att testa på något nytt. I helgen får du möjlighet att vidga dina vyer på mer än ett sätt. Det blir en riktigt rolig om än krävande lördag. På söndagen försöker du  få en släkting att hjälpa dig med en idé som du har.

Annons