Måndag 27/8- torsdag 30/8

27 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här veckan laddar du om. Du har insett att du måste ta tag i vardagen igen för att hitt tillbaka till rutiner som fungerar för dig. Det blir en omställning som gör att du är ganska trött och grinig särskilt under de första dagarna den här veckan. Onsdagen bjuder på en överraskning från en vän. Du blir både förvånad och glad. Torsdagen är en bra dag att göras saker som att betala räkningar, rensa i garderoben och strukturera hemma.

Oxen 20/4-20/5

Äntligen börjar pusselbitarna falla på plats. Sommaren har varit lång, men nu börjar saker att  återgå till det normala. En vän vill ha kontakt med dig, men du är tveksam eftersom ert senaste möte inte slutade så bra. Tisdagen blir en positiv dag då många skratt förgyller vardagen. Onsdagen handlar om att vara säker på de beslut som du fattar. Under torsdagen tar du tag i dina vanliga plikter. Det blir en intensiv och stressig dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen får du skynda för att komma ikapp en kollega som alltid tycks ligga ett par steg för dig. Tisadagen blir en rätt så avslappnad dag då du får mycket gjort, kanske mest för att du kan koncentrera dig på en sak i taget. På kvällen ägnar du dig gärna åt träning eller en lång promenad. Under onsdagen kan ett möte med en ny person få dig att fundera lite över din egen vardag. Du inser att det finns en del saker som du skull kunna förändra. På torsdagen bör du undvika konflikter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig men intensiv start på veckan. Nya uppgifter får dig att vilja visa upp dina talanger. Det kan bli både en och annan övertidstimme den här veckan så var beredd på en del griniga kommentarer från familj och vänner. Under tisdagen har du möjlighet att testa du kapacitet. Du inser att du är bättre än du trodde. Onsdagen och torsdagen blir lite annorlunda dagar eftersom de bygger på ditt sätt att hantera konflikter i vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är det bra om du funderar över flera alternativ när det gäller hur du ska arbeta. Du blir mer effektiv och har roligare om du är flexibel. Under tisdagen och onsdagen finns det risk att du bråkar med en vän eller kollega. Ett dåligt förhållande till Mars gör att du retar upp dig på småsaker och att du har svårt att hålla dina känslor under kontroll. Under torsdagen har mycket kreativitet i ditt tecken. Den dagen passar bra att skapa och utveckla idéer.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen visar du upp din charmigaste sida. Du är trevlig, glad och utåtriktad den dagen. När det gäller arbetet är du inte så driven de första dagarna i veckan, men du passar bra i grupp och du har en förmåga att få dina kollegor att skratta. Under onsdagskvällen fungerar du som stöd och rådgivare till en vän som just nu har det svårt. Under torsdagen hittar en anledning till att fira. Det blir en trevlig dag och ännu trevligare kväll.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt provocerande just nu och det gör att dina vänner oroar sig för hur du ska reagera på ett visst problem som har dykt upp i början på veckan. Just nu har du mycket eld i ditt tecken och det gör dig mer utmanande och mindre tålmodig än vanligt. Tisdagen blir en bra dag arbetsmässigt, men det kan uppstå situationer där du blir arg eller rent ut av aggressiv. Under torsdagen tar tag i ett projekt som du inte har haft tid att avsluta under förra veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att ta kritik just nu och det märks tydligt under måndagen och tisdagen. Minsta antydan om att du inte gjort tillräckligt bra ifrån dig får dig in i försvarsposition. Tänk på att kritik kan vara utvecklande om du bara ta till dig det du hör utan att ta det personligt. Under onsdagskvällen passar det bra med fysiska aktiviteter. Då har du en energitopp i ditt tecken. Under torsdagen tar du det lugnt. Även om du arbetar går det mesta väldigt sakta den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt kreativ den här veckan och din leklust får dina kollegor att må bra. Du busar, skämtar och skapar en bra stämning omkring dig. Under måndagen och tisdagen är du som socialt starkast. Jobbar du med affärer ska du passa på att träffa kunder och slutföra köp de här dagarna. Under onsdagen är du mer introvert, då passar det bättre att du arbetar ensam. Torsdagen handlar om att lära sig saker. Att utveckla kunskap inom områden där du känner dig obekväm.

Stenbocken 22/12-19/1

Din förmåga att se saker för vad de är fungerar dåligt just nu och det gör att du gärna förstorar upp små problem. Du tycker synd om dig själv och du envisas med att inte ta emot hjälp när den erbjuds. Den här påverkan i ditt tecken är övergående, men den kan skapa en del problem i början av veckan. Under onsdagskvällen börjar du känna dig mer positiv. Torsdagen blir den bästa dagen, då är du både glad, effektiv och skapande. Den dagen kan du uträtta stordåd.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vill du ha en förändring i din vardag. Du drömmer om det du inte har och det påverkar din omgivning. Under måndagen och tisdagen lockar du med familj och vänner på äventyr. Det behöver inte vara mer än en promenad i skogen som du gör spännande med din entusiasm och din livsglädje. Under onsdagen vållar arbetet dig en hel del bekymmer. Du har problem med en kollega som inte kan konsten att lyssna eller ta till sig kritik. Torsdagen blir intensiv men produktiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen handlar om att våga bjuda på sig själv. Om du klantar till det ska du inte bli arg om dina kollegor skrattar åt dig. Tisdagen blir snarare effektiv än rolig. Då har du en massa saker som du måste hinna med. Onsdagen handlar mest om att kompromissa och få andra människor att växa i sitt arbete. Under torsdagen kan en överraskning få dig att helt ändra inställning i en viss fråga. Du inser att du måste tänka om när det gäller vissa saker i ditt liv.

Annons