Fredag 31/8- söndag 2/9

31 aug, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att inte bli besviken på det mottagande du får på fredagen. Du hade tänkt dig lite mer entusiasm från dina kollegor, men det verkar bara bli trassel. Under lördagen är det främst familjen som gäller. Du har en påverkan i ditt tecken som gör dig väldigt hemmakär. Under söndagen bör du satsa på utomhusaktiviteter. Du behöver tänka på annat än arbete och dina privata problem. Det bästa är om du ägnar dagen åt träning och fysiska aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Du är ovanligt trött den här fredagen. Det har varit en tuff månad och nu äntligen börjar den närma sig sitt slut. Under lördagen kan du räkna med att bli irriterad vid mer än ett tillfälle. Du är trött på att dina kollegor/ familj inte lyssnar när du pratar med dem. Under lördagskvällen kan ett möte med en spännande person få dig att drömma dig bort. Söndagen blir en riktigt huslig dag då du gärna ägnar dig åt att baka bröd eller laga mat.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen tar du ett stort steg framåt när det gäller ditt arbete. Du inser att effektivitet är ett relativt begrepp och att du faktiskt kan producera mer genom att inte stressa. Under kvällen är det främst vänner som gäller. Ditt horoskop visar att du är social och utåtriktad just nu. Som singel har du goa möjligheter till en flirt den här helgen. Du pratar gärna med främmande människor, oavsett om det är på krogen eller i kön i mataffären.

Kräftan 21/6-22/7

Ditt sätt att bortse från problem kan bli värdefull idag. När arbetet trilskas så väljer du att se det som en möjlighet att utvecklas istället för att bli irriterad. Du testar hela tiden nya gränser och din förmåga att samarbeta är väldigt bra just nu. Under lördagen får du inte illa vid dig om du råkar ut för kritik. Det handlar om att du ska bli bättre inom ett visst område, inte tappa självförtroendet. Under söndagen vill du visa att kan vara både omtänksam och lyhörd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du svårt att ta till dig både goda råd och kritik. Inflytandet från jord påverkar dig negativt. Du blir envis utan att få jordtecknens samarbetsförmåga. Under lördagen kan ett samtal få dig på riktigt gott humör. Du behöver verkligen få skratta ordentligt. Kvällen blir mysig snarare än festlig. Det finns utrymme för både kärlek och vänskap. Söndagen handlar om att kunna fatta snabba beslut utan att ånga sig. Det blir en tuff utmaning.

Jungfru 23/8-22/9

På fredagen tar du tag i problemen som hopar sig kring dig. Du vet hur du ska lägga upp jobbet för att få så mycket gjort som möjligt, men just den här dagen tycks det mesta bli fel. Som tur var lättar påverkan fram emot eftermiddagen och du kan se fram emot en riktigt mysig fredagskväll. Under lördagen är det främst olika viljor som drar. Du känner för en sak, men dina vänner/partner vill göra något annat. En dag fylld med kompromisser. Söndagen blir harmonisk med betoning på vila.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att acceptera auktoriteter just nu. Visst lyssnar du på de som bestämmer, men du gör ändå som du vill till slut. Det här kan skapa problem eftersom du inte dina kollegor märker att du tar dig vissa friheter. Under lördagen tar du tag i problem som är relaterade till familjen. Egentligen vill du hålla dig utanför den här dispyten, men du inser att du inte kommer undan. På kvällen äter du gärna god mat med en person som du älskar. På söndagen vågar du ta mer ansvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir ovanligt lugn. Du blir nästan lite rastlös för att du har så lite att göra. Under kvällen träffar du gärna vänner eller går på fest/pub. Du har ett behov av att få vara social efter en rätt så trist dag. Lördagen blir ganska lugn, du orkar inte ta så mycket ansvar som du skulle vilja den här dagen. Just nu prioriterar du dina egna behov framför andras. Under söndagen kan ett familjproblem tvinga dig in i en medlande roll. Just den här dagen är du ovanligt lyhörd för andras behov.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar en paus i vardagen den här helgen. Den kan vara att du reser bort, eller så undviker så allt som har med jobb och plikter att göra. Det finns mycket som du funderar på och du behöver tid att skriva ned alla detaljer. Under lördagen kan du behöva en vän att bolla idéer med. Hans/hennes reflektioner kan få dig att se på världen i ett annat ljus. Under söndagen har du mycket aktiviteter så du får inte särskilt mycket tid över till eftertanke. Det blir en rolig med tröttsam dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen kan bli senare än du tänkt dig så boka inte in några aktiviteter för tidigt på eftermiddagen. Jobbarr du är det stressigt och du kommer inte att hinna med allt du planerat. Du kan antingen jobba över eller skjuta upp problemet till måndagen. Under lördagen får du inte ljuga, avsett om det rör sig om en vit lögn eller inte. Du kommer att få problem när dina osanningar uppdagas, och det kommer de att göra. Under söndagen är det hemmamys och familj som gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen tar du tag i en mängd detaljer som har med ditt liv att göra. Du gillar när det är fullt upp och du tvekar inte att ta dig an våghalsiga projekt som kräver både tid och mod. Under lördagen har du en hel del familjeaktiviteter inplanerade. Det blir en trevlig dag då du njuter av livet. Under söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter. Du tycker det är skönt att komma ut i friska luften och få ägna dig åt att arbeta med händerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig men intensiv. Du satsar på att få dina kollegor att trivas. Har du möjlighet så ordnar du en spontanfika eller någon annan överraskning för dina kollegor. På lördagen tycks det vara fullt upp med ett projekt som du tagit på dig att ordna. Det kan vara en fest, ett evenemang eller att hjälpa till vid en fritidsaktivitet. Under söndagen vill du gärna vara i centrum för uppmärksamhet. Med solen i fokus får du ett starkt behov av att få bli bekräftad.

Annons