Måndag 3/9- torsdag 6/9

03 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir mer intensiv än du önskat. Du får jobba dubbelt eftersom du ligger efter inom vissa områden. Tisdagen handlar mest om att vara duktig och hjälpa till där det behövs. Under onsdagen kan en komplimang få dig på gott humör. Du är inne i en period då du gärna flirtar. Fysisk närhet är viktig för dig så du passar på att kramas lite extra när du möter en attraktiv person. På torsdagen ska du undvika att göra av med pengar. Du har ont om den varan just nu.

Oxen 20/4-20/5

Din förmåga att få andra att trivas är på topp även om du själv känner dig rätt så missnöjd med vart du är i livet. Det handlar om att du vill ha till en förändring men inte riktigt vågar ta steget fullt ut. Måndagen och tisdagen blir produktiva dagar med lite utrymme för egen tid. Försök att inte irritera dig på en kollega de här dagarna. Under onsdagen är det kreativitet på tapeten. Du förverkligar någon annans visioner. Torsdagen handlar om att kompromissa.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill mycket, men du klarar inte riktigt att leva upp till dina högt ställda krav. Under måndagen och tisdagen får du inte vara allt för krävande. Du vill gärna att dina kollegor ska ge allt, men ibland så är inte energin på topp. Onsdagen blir en bra dag då du lyckas att förena arbete med att ha kul. En hel del bra samarbete gör att dagen går fort. Under torsdagen vill du mer än du kan prestera. Det blir en tuff dag där det finns risk för gräl.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen tar du på dig för mycket eget ansvar. Det blir en jobbig dag då du får en hel del skäll. Under tisdagen flyter det mesta bättre och du mår bra. Onsdagen och torsdagen handlar främst om familjen. På kvällen kan en överraskande nyhet få dig att ändra inriktning i en fråga som berör hösten och ditt arbete. Var inte rädd för att chansa lite, att våga ta risker kan vara lönande i det här sammanhanget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen får du inte bli arg på en kollega även om han/hon är väldigt påfrestande. Den här personen går igenom mycket hemma just nu och det sista han/hon behöver är arbetskamrater utan tålamod. På tisdagen får ett beröm från en chef dig att blomma ut. Onsdagen handlar om att vara effektiv i saker som har med arbetet att göra och mer lyhörd när det gäller din privata situation. Under torsdagen ska du undvika att hamna i bråk.

Jungfru 23/8-22/9

Du saknar tålamod just nu och det är inte bra. Försök att inte hetsa upp dig för småsaker. Ditt temperament styrs till stor del av Mars position så det är ganska nyckfullt just nu. Under måndagen och tisdagen riskerar du att hamna i konflikt med kollegor eller bekanta. Under onsdagen har du inte samma behov av att hävda dig som tidigare i veckan. På torsdagen är det högt tempo från morgon till kväll. Du behöver verkligen vara utvilad för att orka med.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen och tisdagen tar du dig an en hel del roliga projekt. Det handlar både om att uttrycka sig kreativt och om att våga satsa på det okända. På onsdagen får du en del svidande kritik. Försök att inte ta det personligt utan lyssna och lär. Torsdagen handlar mest om att avsluta pågående projekt och om att ha extra tålamod med en vän som har privata problem. Ta dig tid att lyssna och tänk efter innan du kommer med råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du inte kommer att få rätt i en viss fråga, ändå envisas du med att driva den vidare. Under måndagen och tisdagen får du energi från Solen och det gör att du får mycket gjort. Onsdagen handlar mest om att vilja en hel del, men att inte kunna genomför de planer som du har.  Om du är flexibel kommer det att gå enklare. På torsdagen så får du möjlighet att vara förebild för en vän eller kollega. Det blir en kreativ och rolig dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du visa upp dig från flera olika sidor. Det finns en person som du vill imponera på, men du lyckas inte fullt ut. Under tisdagen är det målmedvetenhet som gäller. Ska du lyckas med det du vill så måste du behålla fokus. Onsdagen blir en riktigt rolig och utvecklande dag då du får en hel del beröm. Under torsdagen är det främst vänskap och närhet som står i fokus. Du får en härlig avslutning på veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen vågar du fråga mer än vanligt. Din vilja att lära och din förmåga att visa empati kommer till användning i början av veckan. Under tisdagen eller onsdagen verkar du komma i kontakt med nya människor. Det blir intressanta och lite annorlunda dagar. På torsdagen står du upp för en vän som har svårt att säga ifrån. Du inser att han/hon behöver din hjälp i vissa frågor. På kvällen är det främst familjen som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Den här veckan handlar om förändring och om en vilja att ta steget fullt ut. Det blir full fart från måndag till torsdag. Du hinner inte fundera så mycket över framtiden utan det är bara att hålla igång. Under tisdagen kan en inblick i ett nytt projekt få dig att återvinna en del av den entusiasm som du förlorat under sommaren. Onsdagen blir en produktiv, men ganska trist dag. Torsdagen handlar till stor del om att våga ta ut svängarna när du utformar en idé som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen vill du visa dig från din bästa sida. Det blir en kreativ och intressant dag. Under tisdagen bör du hålla i plånboken. Just nu har du lätt för att impulsköpa saker som du inte alls behöver ha. Onsdagen blir rolig och varierande. Då är du ovanligt kreativ och dina idéer är både ovanliga och roliga. På torsdagen är det disciplin som gäller. Det är viktigt att du jobbar efter klockan om du ska hinna med.

Annons