Fredag 7/9- söndag 9/9

07 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar mest om att ta risker. Du vill bekänna färg i en viss fråga, men än så länge har du tigit med dina känslor eftersom du inte vet hur de kommer att mottas. Under lördagen ser det ut att vara en hel del jobb. Det lika väl handla om ett projekt hemma som att du faktiskt är på ditt arbete. På kvällen är du rätt så asocial. Du behöver få vara ifred. Under söndagen är det en mängd utomhusaktiviteter som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen har du fullt upp. Du håller ett högt tempo på dagen och det gör att du är rätt så trött på kvällen. Under lördagen försöker du koppla av, men tankar om framtiden snurrar hela tiden i din skalle. Du känner att något är fel och att du skulle vilja förändra din vardag, samtidigt avskyr du förändringar så beslutet är svårt. Under söndagen har du fått fram fakta i en viss fråga och det hjälper dig att förstå varför en vän har agerat så som han/hon har gjort.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att dina vänner inte tycker som du i en viss fråga. Egentligen handlar det om att du inte varit så insäljande som du brukar vara när det gäller saker som intresserar dig. Under lördagen umgås du gärna med familj eller nära vänner. Det ser ut att bli en lugn och skön dag där arbetet kommer i andra hand. Under söndagen frågar du vänner om ni kan hitta på något annorlunda, men de flesta verkar rätt så trötta efter en tuff vecka.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en bra dag med många skratt och mycket vänner. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en del överraskningar, men inget som egentligen är negativt. Under lördagen försöker du att visa lite mer av dina känslor. Du vill vara ärlig, samtidigt som du känner dig utlämnad när du öppnar upp dig. På kvällen verkar det vara god mat och familjen som står i centrum. Under söndagen förstår du ett problem som gäckat dig tidigare i veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du satsar på att vara social under fredagen. Det blir en bra dag där du får en hel del beröm och det stärker ditt självförtroende. Under lördagen vill du visa vad du går för, men kroppen orkar inte riktigt med. Det blir bara ett halvlyckat resultat och du känner dig besviken på dig själv. På kvällen hjälper en vän dig att må bättre genom att lyfta fram dina positiva sidor. Under söndagen vill du vara med på flera aktiviteter, men du blir tvungen att välja eftersom de kolliderar.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir en dag då du vinner en hel del självförtroende. Du lyckas med saker som du inte lyckats med tidigare. Under fredagskvällen kan ett samtal föra dig tillbaka i tiden. Lördagen handlar mer om hem och familj än om aktivitet. Du pysslar gärna med saker som rör ditt boende. Under kvällen vill du ut och träffa nya människor. Det blir en rolig kväll som kanske slutar senare än du tänkt dig. Söndagen bjuder på få överraskningar och ett ganska segt tempo.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vågar visa upp lite mer temperament på jobbet och det är bra. Tidigare har din förmåga att anpassa dig gjort att dina kollegor tagit förgivet att du alltid gör som de säger. Nu sätter du ned foten och talar om vad du känner. Under lördagen vill du visa upp en kreativ sida. Du kämpar för att driva igenom en idé som du har, men det blir inte riktigt som du tänkt dig. Under söndagen tar du ett steg tillbaka och funderar över framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen går allting segt. Det spelar ingen roll hur mycket du försöker att öka tempot så händer ingenting. På kvällen inser du att det är bäst att du tar det lugnt och vilar upp dig. Lördagen handlar lika mycket om att vila och ta det lugnt som fredagen. Din kropp behöver tid att ta igen allt slit från veckan och om du inte lyssnar på den är risken stor att du blir sjuk. Under söndagen är du lite piggare, men det smartaste är nog att ta det lugnt även den här dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att få människor att skratta, därför är du populär både privat och på jobbet. Under fredagen får du hjälp från flera håll och timmarna flyger iväg. På kvällen umgås du gärna med tv eller en bok. Du är för trött för att vara särskilt social. Under lördagen verkar det vara fysiska aktiviteter som gäller. Du tycker det är skönt att komma ut och röra på dig. Under söndagen ska du göra upp en budget. Hur tråkigt det än är behöver du se över dina finanser.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen är det familj eller familj och vänner som gäller. Du har Månen i en positiv position och det gör dig glad och utåtriktad. En komplimang förhöjer den här dagen. Under lördagen vill du gärna ta det lugnt, men du har lovat att hjälpa en vän och nu är det för sent att smita undan. Det blir en jobbigare dag än du önskat så på kvällen vill du bara vara ifred. Under söndagen kan nyheter få dig på gott humör. Även om du inte är direkt berörd så gläds du med dem som de gäller.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen vill du bara hem. Du är så uttråkad att du inte vet vart du ska ta vägen. Kvällen blir trevligare. Då finns det inga krav utan du kan göra det du känner för. Lördagen ägnar du gärna åt utomhusaktiviteter. Du tycker att det är skönt att komma ut och röra på dig. Under lördagskvällen äter du gärna gott tillsammans med vänner eller med din familj. På söndagen har du en del att fundera på. Du planerar för framtiden och då gäller det att du är skärpt.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar mest om att få igenom sin vilja på ett eller annat sätt. Det envisa draget kommer från Stenbocken och påverkar ditt tecken mer än du anar. Under kvällen genomför du en del aktiviteter som har med ett bredare umgänge att göra. Det kan vara en fest eller en gruppaktivitet av något alg. Kvällen blir trevlig, men sen. Under söndagen ägnar du gärna åt saker som har med hemmet att göra. Du har pågående projekt som du vill bli klar med.

Annons