Måndag 10/9- torsdag 13/9

10 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill gärna träffa nya människor, men just nu är det så mycket på arbetet att ditt sociala liv får stå tillbaka. Det verkar som du har svårt att komma tillbaka in i den grupp som du har varit en del av tidigare. På tisdagen och onsdagen kan det uppstå vissa problem som har med dina kollegor att göra. Du är stark och du följer din egen väg. Under onsdagen bör du undvika att kritisera en kollega, risken är stor att hon blir sårad. Torsdagen handlar mest om att vara effektiv.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få människor på gott humör. Det är genom din värme som du gör både din familj och dina kollegor glada. Du lyssnar och du är empatisk, talanger som du får användning av under tisdagen och onsdagen. Torsdagen blir kreativ och rolig. Du utmanar dig själv att tänka fritt och att inte låta dig styras av fördomar. På kvällen kan du vara tvungen att fatta ett beslut som rör din närmaste framtid. Det kan bli svårt, men nödvändigt.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vägrar att tro på ett rykte som du hör under början av veckan och det är bra eftersom du kommer att upptäcka att det bara innehåller ett uns av sanning. Under tisdagen är det bra om du är lite framåt. Ta för dig av de möjligheter som erbjuds. Under onsdagen och torsdagen får du chansen att vara lite av en mentor för en kollega. Ditt ledarskap uppskattas så länge du inte svävar ut allt för mycket. Våga lita på din arbetskamrat.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen och tisdagen händer det mycket. Det gäller att du är vaken och att du har ett jämnt flöde under dagen. Om du hakar upp dig på detaljer så kan det bli problem. Särskilt tisdagen är krävande och du bör vara skärpt om du ska orka med den här dagen. Ett påstående från en kollega är osant och kan försätta dig i en jobbig situation. Onsdagen passar bra för fysiska aktiviteter. Under torsdagen väntar du ett besked som tycks bli fördröjt på ett eller annat sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen bör du undvika att låta dig ryckas in i en diskussion som kan försämra ditt humör rejält. Tisdagen handlar om att vara ödmjuk och låta någon annan få glänsa. Låt inte din vilja att synas dominera den här dagen. Om du tar ett steg tillbaka så kommer du att få fördelar av det vid ett senare tillfälle. Under onsdagen och torsdagen är du både fysiskt och mentalt utpumpad. Du känner ett behov av att få vara ifred, men frågan är om det finns utrymme för privatliv de här dagarna.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att få människor i din omgivning irriterade just nu. Till stor del beror det på att du är så envis och att du inte lyssnar på de goda råd som du får. Under tisdagen och onsdagen förväntas du delta i ett projekt eller i arbetsuppgifter som du tycker är både tråkiga och enerverande. Torsdagen tycks till stor del handla om vänskap och om viljan att förstå en person från en väldigt annorlunda bakgrund.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen vågar du lite mer än vanligt. Ditt mod får du från Solen som hjälper dog att överskrida gränser och att visa vad du går för. Även under tisdagen har du massor av idéer och är drivande, även om energin avtar fram emot kvällen. Onsdagen och torsdagen handlar främst om att vilja mer än du orkar. De här dagarna är du trött och det märks inte minst på ditt humör. Torsdagskvällen blir lite sen, men trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att föreställa dig saker som du inte varit med. Om din bristande fantasi kan ställa till bekymmer. Lita på de kollegor som har större fantasi och fler visioner än vad du har just nu. Genom att balanser din arbetskamrats ibland vidlyftiga idéer får ni till en sund arbetsrelation. Lugn, din fantasi och inlevelseförmåga är inte helt borta, bara dämpade under en tid framöver. På onsdagen ska du undvika att ge löften som har med pengar att göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del att göra både under måndagen och under tisdagen så försök att inte sväva ut i dagdrömmeri. Just nu påverkas ditt tecken av vatten och det gör att din koncentration brister. En kollega hjälper dig lite extra den här veckan eftersom han/hon är svag för din charm. Utnyttja inte den här personens välvilja allt för mycket. Risken är stor att han/hon tolkar ditt beteende som att du är intresserad av honom/henne.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen får du gärna bre på lite extra när du gör reklam åt för dig själv. Även om tar i allt vad orkar så kommer du ändå hamna i underkant till dina verkliga talanger. Du lyckas nästan alltid underskatta ditt egna värde. Under tisdagen och onsdagen ska du våga visa dina känslor lite mer öppet. Din relation kommer att förbättras om du inte stänger in dina tankar och impulser. Torsdagen handlar främst om effektivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Måndagen och tisdagen blir lite kortare dagar. Den kan vara att du är hängig och inte orkar med att stanna på jobbet fulla dagar, eller så har du bara lite att göra. Det finns en varing för vacklande hälsa i ditt horoskop så vara rädd om dig och överansträng dig inte. Under onsdagen får du en varning från en kollega. Hon har hört att det är dåliga nyheter på gång. På torsdagen ska du träffa en chefsperson för att diskutera arbetsuppgifter och din framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tror stenhårt på en idé, men du har svårt att vinna över dina kollegor. Där du ser massor av möjligheter ser de bara massor av arbete. Du måste får dina arbetskamrater att förstå att slitsamt jobb kan vara roligt om det ger rätt sorts utdelning. Under onsdagen sker något som stöder dina argument. Torsdagen verkar mest handla om att planerar och strukturera framtiden. Det blir en riktigt bra dag,

Annons