Fredag 14/9 – söndag 16/9

14 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är du väldigt utåtagerande, nästan på gränsen till teatralisk. Du vill synas och höras. Dina kollegor kan uppleva den här sidan av dig som både roande och lite jobbig. Under fredagskvällen passar det bra att träffa människor. Du är ovanligt social och du kommer att få all uppmärksamhet som du längtar efter. Under lördagen står familj eller din partner i fokus. Problem hemma gör att du inte orkar tänka på andra aktiviteter. Söndagen blir en harmonisk och lugn dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen handlar främst om närheten till naturen. En resa på fredagen får dig att komma bort från vardagen. Det kan vara att du hälsar på en vän eller åker till ett landställe. Under fredagskvällen tar du det lugnt. Lördagen blir en dag då du fokuserar mest på utomhusaktiviteter. Den friska luften gör dig gott. På kvällen äter du gärna god mat tillsammans med familj och vänner. Under söndagen försöker du hinna med ett antal aktiviteter samtidigt. Det blir en ganska stressig dag.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du inte tveka om en vän eller familjemedlem vill få med dig på en aktivitet. Du behöver komma ut och träffa folk. Under lördagen är det mycket mys i ditt horoskop. Du vill gärna tillbringa tid med din partner eller dina vänner. Du mår som bäst när du har människor som du litar på omkring dig. Under söndagen kan ett löfte som du gett för en tid sedan orsaka problem. Du avskyr att bryta någon du lovat, men i det här fallet tycks du inte ha något val.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en stressig dag där du inte får särskilt mycket tid över för reflektion. Du är lika effektiv som vanligt, men du har inte förmåga att prioritera på ett bra sätt och det ställer till problem. Under lördagen kan du bli lite arg, Mars inverkan på ditt tecken gör att din stubin blir kort. Försök att inte reta upp dig på småsaker. När du känner att börjar koka är det bättre att gå därifrån. Söndagen handlar mycket om framtiden och ekonomin. Du tycks planera något drastisk inom en snar framtid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen ska du inte falla för komplimanger, det är bara ett sätt att försöka manipulera dig att göra något som du egentligen inte vill göra. Lördagen blir en händelserik dag med flera intressanta avbrott. Du upplever både glädje och ilska den här dagen. På kvällen möter du en eller flera personer som får dig att bli nyfiken. Under söndagen ägnar du dig gärna åt utomhusaktiviteter eller träning av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inne i en period där dina egna intressen styr din vardag. Du har svårt att anpassa dig till andra och därför bör du undvika att jobba i grupp om du inte måste. Du är starkast när du är för dig själv just nu. Under lördagen skapar du en del problem när du skjuter upp saker som du borde tagit tag i för länge sedan. Du känner dig trött och orkar inte riktigt engagera dig. Under söndagen kan en nyhet få ditt hopp att vakna.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du har svårt att förstå dig på andra på fredagen. Det mesta som dina kollegor gör eller tycker är ologiskt för dig. Du bör hålla dina åsikter för dig själv. Saturnus tenderar att förvränga din verklighetsuppfattning lite och det gör att du känner starkt för saker eller frågor som vanligtvis inte berör dig. Påverkan håller i sig hela helgen så undvik att fatta avgörande beslut som påverkar din framtid. På söndagen är du ovanligt attraktiv i en viss persons ögon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undviker att konfrontera en person som du är irriterad på. Risken är du säger saker som du inte men bara för att du är så upprörd. Under lördagen kan en vän överraska dig med roliga nyheter. Det blir en trevlig dag, även om du inte är pigg som du önskar att du var. Under söndagen satsar du på hemmet. Det kan vara städning eller bara mysa inför hemmet fyra väggar. Det blir en riktig rofylld dag.

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under fredagen får du många komplimanger som berör ditt arbete. Sug åt dig, du förtjänar varenda en av dem. Under lördagen kan du åka på arbetsrelaterade extrauppgifter. Även om det är jobbigt bör du avsluta dem i tid. Du kommer att få en hel del fördelar om du sköter dig ordentligt. Under söndagen passar du på att hämta andan en smula.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar mest om att våga vara lite näsvis. Genom att sticka ut hakan visar du att du är en självständig person som går att räkna med. Under lördagen kan det hända att du blir uppvaktad av en person som inte intresserar dig. Försök att avfärda honom/henne på ett mjukt sätt. Under söndagen är det en hel del aktiviteter och du får pussla för att få ihop alla bitarna. Det gäller att du inte är för stor tidsoptimist den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen blir krävande rent fysiskt och det kan hända att du är slut när du väl kommer hem. Under fredagskvällen har du en del saker inplanerade men risken finns att du ställer in för att du är för trött. Under lördagen tar du upp en fråga som berör hela familjen, men som ni alla har undvikigt eftersom det finns en risk att det utbryter gräl. Genom att vara diplomatisk lyckas du lägga fram en hel del egna synpunkter utan att kliva på dina nära och käras tår. Söndagen handlar till stor del om val.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen vill du mer än du kan ge. Det finns en varning i ditt horoskop att du driver på dig själv för hårt så att du inte orkar hela vägen fram. Försök att vara realistisk när du lägger upp dagens arbete. Under fredagskvällen får en vän dig att må väldigt bra genom sin omtänksamhet. Lördagen handlar mest om förmågan att förhandla och att hålla huvudet kallt. Under söndagen ska du undvika mat som kan orsaka magsjuka.

Annons