Måndag 17/9- torsdag 20/9

17 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen har du svårt att koncentrera dig. Du har något privat problem som upptar en hel del av dina tankar. Tisdagen blir ganska enformig. Du har svårt att få tiden att gå. Onsdag och torsdag är bra dagar om du vill prova på nya saker. Din kreativitet är hög de här dagarna och du tål en hel del kritik. Onsdagen passar även bra till att träna och ägna sig åt mer fysiska arbetsuppgifter. En liten varning för skvallriga arbetskompisar.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att tänka längre fram än ett på månader i taget just nu. För dig löper livet på ganska bra, även om det finns en dold frustration i ditt horoskop. Du längtar efter att pröva något nytt, men du har svårt att ta tag i din situation. Under tisdagen kan något hända som gör att du tvingas tänka om en hel del när det gäller den här hösten. Onsdagen handlar mest om tålamod och att orka lyssna på andra personer problem.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hitta rätt när det gäller arbetet just nu. Har du en fast tjänst känns det som du står och stampar och inte kommer framåt. Är du arbetssökande så provar du att söka flera olika tjänster, men inget passar dig riktigt bra. Under måndagen och tisdagen fokuserar du mycket på dina egna behov. Onsdagen handlar om att hjälpa andra. På torsdagen vågar du vara lite mer kaxig och ta ut svängarna på de kreativa delarna av ditt arbete.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en romantisk vecka för tidigt födda Kräftor som har ett förhållande.  Du är lite nykär och det gör dig väldigt omtänksam. Din partner har din odelade uppmärksamhet. Under tisdagen försöker du avkräva ett svar av en velig kollega. Hur du än pressar henne får du inget mer än ett kanske. Du måste ändra taktik. Onsdagen blir rolig och annorlunda. Då testar du gränserna för vad du kan. Under torsdagen tar du mod till dig och frågar en auktoritär person om råd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill ha lite arbetsro så därför blir du frustrerad när din chef ändrar på din tjänst hela tiden. Du känner att du inte orkar eller vill ha den här typen av förändringar på ditt arbete just nu. Det bästa är om du pratar med henne/honom istället för att gå bakom hennes/hans rygg och skvallra. Under onsdagen väntar en privat överraskning. Torsdagen blir en bra dag då du fokuserar på det du ska göra och inte på vad alla andra vill att du ska göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ovanligt social just nu och det är bra. Ditt tecken kan hantera konflikter bättre och tål att få kritik under den närmaste perioden. Utnyttja den här påverkan till din fördel. Under tisdagen och onsdagen ska du söka upp dina chefer för att få respons på ditt arbete. Du mår bra av beröm, men du kan också hantera kritik på ett konstruktivt sätt. Under torsdagen kan en stressig situation uppstå under förmiddagen. Här gäller det att ha nerver av stål.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Ditt horoskop indikerar att du är lite hängig just nu. Du verkar ha svårt att uppbåda entusiasm för ditt arbete. Du är ständigt trött, men tycks ändå inte kunna sova ordentligt. Du måste hitta ett sätt att koppla bort arbetet när du är ledig och fokusera på det när du ska jobba. Under tisdagen får du stressa för att hinna med. Onsdagen handlar om att utnyttja dina diplomatiska talanger. Under torsdagen tar du tag i ett problem som har med familjen att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du väldigt bestämd och driven. Mars gör dig stark och du sätter dig emot beslut som du tycker är fel. Räkna med en hel del irriterade arbetskamrater den här veckan. Du använder dig av en blandning av smicker och hot för att driva din igenom din vilja och det kan upplevas störande av dina kollegor. Under onsdagen passar det bra att träffa vänner eller ägna sig åt andra sociala aktiviteter. Torsdagen blir den dag då du lägger ned hela din själ i ett projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen och tisdagen tänker du mycket på problem istället för att fokusera på de bra sakerna i ditt liv. Du kan vara väldigt negativ just nu så blir inte förvånad om du lyckas irritera en vän eller kollega under början av veckan. Onsdagen blir bättre. Den negativa inställningen är mindre och du tycker att ditt arbete är roligt igen. Se upp för en person som vill åt din tjänst. Under torsdagen ska du vara lite restriktiv med utgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här veckan handlar till stor del om pengar och hur du ska kunna hantera dem på ett bra sätt. Som jordtecken tycker du om att unna dig av livets goda, men just nu har du inte riktigt råd med det . Under måndagen och tisdagen har du en positiv energi i ditt horoskop som hjälper att få saker att hända. Onsdagen blir lugn, på gränsen till tråkig. Det mesta sker på ditt initiativ under torsdagen så blir inte rädd om dina kollegor vänder sig till dig för att få råd.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen och tisdagen blir roliga och omväxlande dagar där din kännedom inom vissa områden ger dig chansen att briljera lite extra. Du är en omtyckt kollega som folk litar på. Under onsdagen ska du fokusera på detaljer. Ditt horoskop varnar för att missa viktig information. Du måste vara alert hela dagen. Under torsdagen har du möjlighet att göra något nytt. Det blir en hel del tankearbete och en del kreativitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är du på gränsen till framfusig. Du vill så mycket att du i din entusiasm glömmer bort att låta andra få ta utrymme. Under tisdagen har du mer fokus på målet. Det blir en bra dag där du får mycket gjort. Onsdagen handlar om att visa vem du är. Släpp in dina kollegor innanför ditt pansarhårda skal. Torsdagen blir en rolig och stressig dag. Du får kämpa för att hinna med, Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Annons