Fredag 21/9- söndag 23/9

21 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig. Du arbetar med någon du tycker om och tiden går fort. Det finns vissa moment under dagen som tycks irritera dig lite extra, men du sväljer din stolthet och gör ditt bästa ändå. Under lördagen fokuserar du på att få en viss familjemedlem att må bra. Du är orolig för honom/henne. På kvällen stannar du gärna hemma med familjen eller några vänner. Nu lagar god mat och har det trevligt tillsammans. Under söndagen ska du inte glömma ett löfte.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen vill du umgås med familjen, men det går inte så friktionsfritt som du skulle önska. Redan fredagen får en dålig start då du känner dig bortglömd av dina närmaste. Under lördagen kan tjat från en viss person få dig att tappa humöret. Du anser att det går för långt när alla hela tiden måste ha sin vilja igenom. Söndagen blir lugnare. Du har dina nerver under kontroll och du kan till och med stå ut med ett visst mått av självcentrering hos andra.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du ska delta i en aktivitet den här helgen eller inte. Mycket hänger på hur pigg du. Just nu finns det en trötthet i ditt horoskop som gör att du kanske borde överväga att tacka nej. Fredagen handlar mest om att vara målmedveten. På kvällen är det lugn och ro som gäller. Under lördagen får du flera förslag på aktiviteter, frågan är om du orkar hänga med. Under söndagen kan du ägna dig åt att planera framtiden. Du verkar vilja resa bort ganska snart.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna finnas till hands om någon behöver dig den här fredagen, samtidigt har du ett starkt behov av att få arbeta för dig själv. Det blir en balansgång mellan ditt dåliga samvete och dina egna behov. Under lördagen satsar du mycket på att umgås med vänner eller nära bekanta. Det blir en trevlig dag där vänskap står i fokus. Under söndagen vill du gärna delta i en aktivitet, men av någon anledning är du förhindrad att följa din önskan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen handlar mest om att säga ja och våga säga nej vid rätt tillfällen. Du tenderar att dra antingen åt ena eller andra hållet. På lördagen verkar du vara borbjuden eller ha egna gäster. Det blir en social kväll med dig i fokus. Söndagen blir en ganska inaktiv dag. Du har inte så mycket energi till annat än att ta det lugnt och vila. En vän som du bara har sporadisk kontakt med chockar dig med en nyhet. Du inser att han7hon är modigare än vad du är.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen vill du visa en kollega dina talanger, men du försöker så mycket att resultatet låter vänta på sig. Just idag kommer du inte att imponera på dina arbetskamrater. Under fredagskvällen kan en komplimang få dig att må riktigt bra. Lördagen handlar om att mysa i hemmet och att få din familj att må bra. Har du en partner kan det blir en riktigt intim eftermiddag. Under söndagen passar du på att träffa personer som du inte ser så ofta.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Fredagen går över förväntan. Venus gör dig social och eftersom hon är din härskarplanet så förstärks alla dina goda sidor. Under lördagen kopplar du på charmen lite extra när du möter en riktigt härlig främling som väcker ditt intresse. Singel eller en del av ett par, en flirt skadar aldrig. Under lördagskvällen finns det risk för ett mindre gräl. Du tycks irritera dig på någon i din närhet. Söndagen blir en riktigt rolig, men annorlunda dag. Du får verkligen tänja gränser och visa vad du går för.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir givande eftersom du är på så gott humör. Du skojar gärna både med kollegor och med vänner. Din charm är obestridlig och din entusiasm är smittsam. Lördagen blir rätt stressig. Du verkar ha arbete eller aktiviteter inbokade så det gäller att du inte är trött. På kvällen tar du det lugnt. Du behöver få vila. En vän med problem söker ditt råd i en viss fråga. Under söndagen ägnar du dig gärna åt aktiviteter utomhus.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir ganska enformig. Om du arbetar så går timmarna extra sakta. Det kan vara så att du har något att se fram emot till kvällen och då vill du att dagen ska ta slut. Under lördagen finns det en ro i ditt tecken. Du orkar inte engagera dig i några större projekt, men pysslar gärna hemma, eller tar en fika med en vän. Under söndagen försöker du övertyga en vän eller släkting om att han/hon är inne på fel spår. Trots bra argument från din sida så lyssnar han/hon inte på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen vill du bevisa att du kan vara effektiv, men när du stressar blir du snarare förvirrad än målmedveten. Kvällen blir senare än du tänkt dig, men du har trevligt. Du umgås med människor som du tycker om och respekterar. Under lördagen håller du ett löfte som du gett en släkting. Det kan vara en fika tillsammans, ett samtal som du lovat ringa eller något som han/hon behöver hjälp med. Söndagen blir trevlig och ganska slapp. Du unnar dig att få vara riktigt lat.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Hela den här helgen handlar om utomhusaktiviteter. Du känner ett behov av att få röra på dig och du går gärna långa promenader, plockar svamp eller ägnar dig åt någon annan utomhusaktivitet. På kvällen lagar du en god middag och umgås med nära och kära. Lördagen blir lika effektiv och syrerik som fredagen. Då umgås du gärna med barn eller djur. Under kvällen får en nyhet dig att fundera över framtiden. Söndagen tycks handla om en resa eller en utflykt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir glatt överraskad av en arbetskamrat på fredagen. Han/hon har ägnat dig en extra tanke och det gör dig gott. Lördagen blir stressig, men givande. Som vanligt har du lite för mycket inbokat för att det ska vara bekvämt, men du tvekar inte att hugga i. Under söndagen fortsätter du med de projekt som du påbörjat under lördagen. Du känner dig både flitig och nöjd med dig själv när kvällen kommer.

Annons