Måndag 24/9 torsdag 27/9

24 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har ett problem hemma och hur du tacklar dem i början av den här veckan beror till stor del på hur utvilad du är efter helgen. Just nu gör Pluto att ditt humör svänger rejält så ena dagen känns allt toppen medan nästa är hemsk. Tisdag blir en dag då du har mycket att göra på begränsad tid. Onsdagen handlar om att vara alert och lägga märke till detaljer. Under torsdagen ifrågasätter du en del fakta, och dina observationer visa sig vara rätt.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få människor att trivas just nu. Du har en lågmäld, men intensiv charm som förstärks av din naturliga värme. Under måndagen är du trött och håller dig för dig själv. Tisdagen handlar om att lita på andra och om att sätta upp mål. Under onsdagen väntar besked av något slag. Den dagen tycks handla om förändringar. Onsdagen blir kreativ och rolig. På torsdagen måste du orka även om du är helt slut. Det gäller att ladda med energi med jämna mellanrum.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att se gott hos alla och den förmågan hjälper dig idag. Du vill visa vad går för och du gör det genom att vara både drivande och ödmjuk på samma gång. Tisdagen och onsdagen handlar mest om att visa en kollega eller vän till rätta inom ett område som hon är rätt så ovan vid. Torsdagen blir en vinstgivande dag. Det behöver inte röra sig om pengar utan det kan vara en möjlighet eller något annat som ger dig fördelar på sikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar mest på att bara vara idag. Eftersom du ofta ger järnet tycker du att du förtjänar en dag där det råder lugn och ro. Tisdagen blir lite från och till. Periodvis är den väldigt stressig och periodvis lugn. Det gäller att du behåller dig lugn så du inte låter nerverna fara iväg. Under onsdagen är det först och främst arbetsmoral som gäller. Du måste visa att du kan och att du orkar jobba hårt. Torsdagen handlar om vänskap och om viljan att hjälpa varandra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen och tisdagen blir bra och produktiva dagar om du bara få göra det du ska. En mängd omständigheter gör att du ofta blir tvingen att hjälpa andra med deras uppgifter och då halkar du efter själv. På onsdagen är du sunt egoistisk. Du sätter dina egna intressen främst och det gör att när dagen är slut är du nöjd med din arbetsinsats. Under torsdagen ska du inte glömma att gratta en vän, släkting eller kollega på födelsedagen/namnsdagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en orolig måndag. Du väntar på hjälp som du aldrig får och det gör dig irriterad. Under tisdagen får du hjälp, men den är fel och för sen för att ha någon betydelse. Gör din röst hörd istället för att stänga in ditt missnöje. Under onsdagen lyckas du charma en rätt så betydelsefull person och det kan påverka din framtid på sikt. Torsdagen blir den dag då du vill prova på många olika saker, men inte lyckas avsluta någonting.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du vill så mycket att du ibland glömmer bort vad det är du ska göra. Under måndagen är det bra om du har en lista som du kan hålla dig. Tisdagen handlar mer om kreativitet än att hålla på rutiner. Onsdagen och torsdagen blir intensiva dagar, mars ger dig en välbehövlig dos med energi, men frågan hur långt det räcker. Torsdagskvällen kan passa bra att träffa människor om du bara orkar. Tänk på att du har en fredag kvar på arbetsveckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är sprudlande och livlig just nu. Venus ger ditt tecken en hel del positivt tänkande och det gör att du tar de flesta hinder du stöter på med en klackspark. Under tisdagen vill du mer än någon annan ro i hamn ett projekt som du dragit igång. Frågan är om det för omfattande för att du ska klara av det på egen hand. Under onsdagen och torsdagen vill du få en vän att må lite extra bra. Överraska gärna honom eller henne med en liten present eller bjud på fika.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Måndagen och tisdagen blir bra dagar energimässigt. Du orkar mer än du tänkt dig och du känner att din höga arbetsmoral vinner beundran. På onsdagen är det tvärt om. Då vill du inte alls jobba utan gör ditt bästa för att maska. Din ovilja mot allt gör en arbetskompis rejält irriterad och har du otur avslutas dagen med ett gräl. Torsdagen blir den lugnaste, men på sätt och vis tråkigaste dagen den här veckan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du jobbar hårt på att förmedla en bra attityd på arbetet och du lyckas över förväntan, i alla fall i början av veckan. Under tisdagen vill du göra en vän glad och det lyckas du genom att visa omtanke. Din humor är på topp den här veckan. Skratt och roliga upptåg kantar din vardag. Var inte rädd för att sticka ut. Med din charm kan det knappast bli fel, hur udda du än uppträder. Bra dagar för träning är onsdagen och torsdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du vill inte visa dina känslor inför din partner eller din familj. Resultatet är du behåller dina tankar och dina besvikelser för dig själv. På sikt är det ohållbart att bara gå omkring och vara arg över de möjligheter som du inte tagit. Prata med någon om dina känslor. Ventilera din frustration och ilska. Har du r tur ser din vän på saken med andra ögon och kan ge dig lite perspektiv. Vad som är viktigt under onsdagen och torsdagen är att du jobbar för att skapa kontakter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra inledning på veckan. Just nu finns det mycket positiv energi i ditt tecken. Energin kommer främst från Solen, men även en påverkan från Neptunus gör dig mer öppen och tolerant. Under tisdagen ska du undvika att skämta om barn eller djur. Risken är stor att du trampar en person rejält på tårna. Onsdagen kan bjuda på en kreativ överraskning. Torsdagen handlar om att jobba hårt.

Annons