Fredag 28/9- söndag 30/9

28 sep, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att slita dig från jobbet den här fredagen. Något eller någon tycks hålla dig kvar. Under lördagen får du mycket tid med en person som betyder en hel del för dig. Ta till vara på den här kvalitetstiden och njut av att ni är tillsammans. Kvällen blir varm och intim. På söndagen tvekar du när det gäller en vän. Du vill gärna hjälpa henne/honom samtidigt som du tycker att han/hon måste kunna klara sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att du måste vara övertygande om du ska kunna få med en kollega på dina idéer den här fredagen. Kvällen blir trevlig. Du umgås med släkt eller vänner. Under lördagen passar du på att förena nytta med nöje. Det kan vara att träffa vänner på jobbet eller att knyta kontakter på en fest eller ett evenemang. Söndagen blir en garanterat lugn dag då du lägger tonvikten på uteaktiviteter om vädret tillåter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir ganska händelserik. Du har många järn i elden den här dagen och det kan hända att du kommer för sent till mer än ett möte. På kvällen visar du upp dina sociala talanger. Under lördagen är du matt efter en lång vecka. Det bästa vore om du lyssnade på din kropp och tillät dig att vila, men det troligaste är att du gör precis tvärtom och ser till att ha fullt upp under både lördagen och söndagen.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk för att du blir sjuk den här helgen, inget allvarligt bara tillräckligt för att du ska vara tvungen att vila en hel del. Ditt problem är att du hela tiden kör på i full fart. Precis som Tvillingarnas tecken så tillåter du dig ytters få pauser i vardagen och det resulterar i att din kropp inte orkar med. Fredagen blir intensiv, trevlig, men alldeles för sen. Under lördagen passar du på att sova mycket. På söndagen tycks dagen handla om barn på ett eller annat sätt.

Lejonet 23/7-22/8

Din motivation går upp och dalar hela tiden. En dagen har du massor av energi och vill göra allt möjligt, nästa dag känner du dig helt utmattad och vill bara sova. Under fredagen har du en riktigt tuff dag. Du försöker vara positiv, men omständigheterna gör det svårt. Under lördagen är det främst familjen som gäller. Du umgås med dem som står dig nära och du gör ditt bästa för att inte tänka på jobbet. Söndagen blir ovanligt lugn.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen tar du ditt ansvar i en viss fråga. Du inser att inget kommer att bli rätt gjort om du gör det. På fredagskvällen tar du kontakt med en person som du undvikigt av olika anledningar. Lördagen handlar mycket om att arbeta och att göra projekt klara. Genom att fokusera på nuet lyckas du förtränga en hel del funderingar som du annars skulle grubbla över, men inte kunna göra något åt. Söndagen blir rolig. Du träffar gärna vänner och umgås .

Vågen 23/9-22/10

Just nu är det brist på harmoni i ditt liv och det påverkar dig negativt. Du har aldrig varit så trött som den här hösten. Egentligen handlar det om att du inte har roligt på jobbet längre. Periodvis trivs du med de människor som du jobbar med, men stämningen är inte så bra som den har varit. Under lördagen vill du visa upp något som du lärt dig nyligen. På söndagen tar en vän kontakt med dig angående en förfrågning som du undvikigt att ta ställning till.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

På fredagen vill du inte vara sämre än någon annan. Du kör hårt tempo från morgon till kväll, men frågan är hur mycket du egentligen gör. Ibland är du väldigt bra på att verka upptagen. Det roliga är att du lurar dig själv. Du tycker att du sliter jättehårt, men inser på slutet av dagen att du inte har gjort särskilt mycket. Lördagen blir en härlig familjedag. Under söndagen undviker du att vara social. Du har ett behov av att få vara ensam mellan varven.

Skytten 22/11-21/12

Den här helgen kommer att handla om val. Du står inför ett nytt skede i ditt liv och det både skrämmer dig och gör dig förväntansfull. Fredagen ägnar du mest åt arbete och rutiner. Det finns mycket som ska hinnas med innan du kan ta helg. Lördagen blir en dag då du väger för och nackdelar mot varandra. Du funderar mycket över framtiden och vad du vill med ditt liv. Även söndagen går i grubbleriets tecken. Du behöver de här dagarna för att komma fram till vad DU vill göra.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen hälsar du gärna på vänner som bor lite längre bort. Det kan vara ett kortare besök med en middag eller en fika, men det kan också röra sig om hela helgen. Under lördagen verkar det finnas risk för gräl mellan dig och en familjemedlem. Den senaste tiden har ni gått varandra på nerverna. Söndagen blir mer harmonisk. Du fokuserar på utomhusaktiviteter och du njuter av den friska luften.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här helgen har du mycket att göra så del gäller att du inte är latsidan. Tänk på att även om du engagerar hela familjen i dina projekt så kan du inte ställa lika höga krav på dem som du gör på dig själv. Var glad för den hjälp du får och acceptera att andra inte har samma disciplin som du har. Lördagen blir stressig. Månen påverkar dessutom ditt tecken negativt och göra att din empatiska förmåga är nedsatt. Söndagen blir den bästa dagen, då hinner du med både nöje och nytta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra, men rätt så fullbokad helg att se fram emot. Det kan vara projekt som du själv väljer att göra eller så arbetar du den här helgen. Just nu påverkar Mars ditt tecken och det ger en underlig kombination av bra energi, men kort stubin. Du blir lätt arg och du får utbrott på personer som inte förtjänar det. Det bästa med den här påverkan är att du tycks orka hur mycket som hels. Det finns inget stopp på din fantasi och vilja att göra saker.

Annons