Måndag 1/10- torsdag 4/10

01 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du öka tempot rejält om du ska hinna med. Du har mycket du vill göra så det gäller att inte ligga på latsidan. Under tisdagen är det disciplin och hög moral som står i fokus. Du måste föregå med gott exempel även om du inte har lust. Onsdagen handlar mest om vänskap och kanske en liten flirt. Torsdagen blir helt klart den mest kreativa dagen. Då får du utnyttja alla dina talanger fullt ut. Se upp för oro hemma. Missnöje under veckan kan leda till bråk.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt trött just nu så du har svårt att hitt något riktigt bra tempo. Under både måndagen och tisdagen hänger du snarare med än tar egna initiativ. Du gör vad som krävs av dig, men inte mer. Onsdagen blir lite bättre, då har du en del idéer som du vill pröva. Under torsdagen får du ett förtroende från en vän, du blir tvingen att hålla tyst om en ganska smaskig hemlighet. Som tur var är du både lojal och diskret till din natur.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar mest om att våga sticka ut och vara lite udda. Även om alla andra väljer att arbeta på ett sätt så ska du hålla fast vid din individualitet. Din kommer att vinna på att vara den du är utan att göra dig till. Under tisdagen kan en nyhet få dig temporärt ur balans. Det rör en person som du inte umgås med för tillfälligt, men som du har svårt att helt släppa taget om. Torsdagen blir produktiv och ganska enformig. Som tur är kan en aktivitet på kvällen lyft den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del att tänka på just nu och det mesta rör ditt privatliv. Det finns en ganska stor risk att du svävar bort i funderingar både under måndagen och under tisdagen. Vad som händer är att du glömmer bort det som du inte får glömma och det ställer till problem. Onsdagen blir mer harmonisk. Du lyckas koppla bort dina grubblerier över framtiden och fokusera dig på nuet. Under torsdagen varnar stjärnorna för att du gör av med mer pengar än du egentligen har råd med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra. Du har ett högt tempo som hjälper dg att få mycket gjort. Mars jobbar åt dig och ger dig både energi och nya idéer. Under tisdagen ska du se upp med ditt humör. Du har en rätt så kort stubin och risken är stor att din ilska drabbar fel person. Under onsdagen är det högt tempo och mycket rutinarbete. På kvällen är du för trött för att fundera på aktiviteter. Torsdagen har mer betoning på att lära sig nya saker än på hårt arbete.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen och tisdagen ska du undvika att lyssna på skvaller. Det du får höra är till större delen osant, men det kommer ändå att oroa dig. Håll dig till fakta och ta reda på saker snarare än att sätt din tilltro till rykten. Under onsdagen får du en komplimang som rör ditt sätt att vara. Du blir både överraskad och smickrad eftersom den här personen sällan uppmärksammar dig. Torsdagen blir en dag då du fokuserar på detaljer och på att avsluta ett projekt.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Måndagen blir rolig. Även om jobbet är trist så ser dina kollegor och vänner till att du skrattar gott nästan hela dagen. På kvällen får du goda nyheter. Under tisdagen blir du lätt skrämd. Du hoppar för minsta lilla bu, och det är dina arbetskamrater snabba med att utnyttja. Det är en placering av Saturnus som gör dig så spänd. Onsdagen och torsdagen blir roliga dagar där du får chansen att utnyttja din kreativa sida. Du kan vara riktigt konstnärlig när du vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att lyssna på råd och ta åt dig av den kritik du får. Var inte för stolt eller envis för att ta den här möjligheten att utvecklas. Under tisdagen får du chanser att pröva dina nya kunskaper. Onsdagen handlar mest om att vara fokuserad och att inte missa detaljer. Ibland har du så högt tempo att du glömmer bort hur viktigt det är med att få alla pusselbitar på plats. Torsdagen blir ganska långtråkig. Det verkar som du väntar på ett besked av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen utnyttjar du gärna dina kontakter för att vinna framgång. Tisdagen blir en bra dag socialt sett men ganska dålig när det gäller din arbetsprestation. Du är helt enkelt inte på humör för att slita hårt. Under onsdagen väntar flera ganska svåra utmaningar. Torsdagen blir en bra dag då du hittar en fin balans mellan arbete och fritid. På kvällen ska du inte glömma bort en vän som firar något speciellt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att våga lite mer. Strunta i att vara försiktig och se till att visa att du är beredd att ta risker. Under tisdagen får du flera uppskattande blickar. Venus gör dig extra attraktiv den här perioden. Njut av all uppmärksamhet. Under onsdagen är det främst din personliga moral som hindrar dig från att sko dig på en arbetskamrat. Din lojalitet och din integritet kommer att uppskattas.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen är det viktigt att du inte tappar fokus. Det finns mycket intressant som händer den här dagen, men du ska koncentrera dig på ditt eget arbete inte på vad alla andra gör. Under tisdagen drabbas du av en akut trötthet, det är din kropp som talar om för dig att du bör dra ned tempot lite. Onsdagen handlar främst om att våga sticka ut. Visa hur speciell du är. På torsdagen satsar du på att jobba in en del saker som du inte hunnit med i veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen blir bra och produktiva dagar. Se till att vara öppen för andra personers idéer även om de går stick i stäv med dina egna funderingar. Ibland kan det vara bra att pröva lite nya grepp. Under tisdagen testar du gränser. Du vill se hur långt du kan gå innan du lyckas provocera en kollega allt för mycket. Onsdagen och torsdagen blir rätt så lugna dagar där både privatliv och arbetet flyter på.

Annons