Fredag 5/10- söndag 7/10

05 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Helgen bjuder på lugn och ro och det tycker du är skönt. Efter några stressiga veckor så behöver du tid med familjen. Fredagen bjuder på många skratt och mycket värme. Lördagen handlar om att våga ta för sig men också om att ge andra utrymme att glänsa. Söndagen blir en riktig slappar dag där du undviker allt som är arbetsamt. Du behöver verkligen den här pausen i vardagen för att orka med en rätt så intensiv höst.

Oxen 20/4-20/5

Den här helgen har du en hel del aktiviteter inbokade. Även om fredagen blir stressig så blir kvällen ganska lugn och framför allt blir den tidig. Du får en chans att sova ut ordentligt. Under lördagen försöker du hinna med aktiviteter så väl som att fixa hemma. Du vill få ordning på flera saker i din bostad, men det kommer att kräva mer än en helg innan du är klar. På söndagen far du runt som en duracellkanin. Du flänger mellan vänner och släktingar.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen ska du undvika att ta upp ett visst ämne. Din partner är väldigt känslig just nu så risken finns att du startar en konflikt som du går ut för hårt. Lördagen blir mer harmonisk. Har du ett förhållande verkar ni umgås med vänner på var sitt håll. Det finns flera faktorer i ditt horoskop som talar om fysisk aktivitet den här helgen. Det kan vara att du tränar, ägnar dig åt någon sport eller bara tar promenader. Under söndagen bryter du ett löfte som du gett en vän. Det är ett medvetet val.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen tar du tag i problem som rör arbetet. Genom att vara både charmig och övertygande lyckas du ena flera av dina kollegor kring ett sätt att arbeta. På kvällen är det främst vännerna som står i fokus. Det verkar bli en ganska sen kväll. Under lördagen unnar du dig att sova ut ordentligt. Efter en tuff vecka behöver du få vila upp dig. Under lördagskvällen kan det uppstå en konflikt i familjen. Söndagen handlar om att våga se verkligheten som den är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du visa hur duktig du är inom ett visst område. Tyvärr kan din vilja att prestera bra uppfattas som skryt av dem som du vill imponera på. Fredagskvällen blir lagom mysig och avkopplande. Under lördagen är det fullt upp. Som vanligt har du lite för mycket inbokat och det är knappt att du hinner med. Tänk på att helgerna ska vara vilsamma, inte stressiga. Under söndagen försöker du locka med en vän ut i friska luften.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en trevlig helg även om inledningen blir lite stressig. Du har svårt att fokusera din uppmärksamhet på en sak i taget. Under fredagen startar du massor av projekt, men hinner inte avsluta alla. Under lördagen är det mycket lugnare. Du är nedvarvad och mår utmärkt. Lite skvaller från en vän kryddar upp den här dagen. Söndagen blir ganska tråkig, men ibland är tråkigt bra. Det betyder att du får massor av tid att vila och slöa på.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Helgen blir precis som du förväntat dig. Visst kan det vara tråkigt att inte ha några överraskningar att se fram emot, men samtidigt tycker du att det är skönt att veta precis vad det är som väntar. Under fredagen får du ros på jobbet. Lördagen blir en stillsam dag där du prioriterar att vila och  att ta det lugnt. Under söndagen finns det en del aktivitet i ditt horoskop. Fokus tycks ligga på att vara utomhus, i alla fall om vädret tillåter. Det blir en avkopplande helg.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du verkligen visa vad du går för. Genom att vara lite påstridig lyckas du genomför flera av dina idéer. Frågan är vad dina kollegor tycker om att du är så framfusig. Under fredagskvällen passar det bra att träffa vänner eller ha en trevlig middag med familjen. Venus gör dig social och du fungerar bra både i mer formella och i enklare sammanhang. Under lördagen och söndagen föredrar du att vila. Måste du arbeta eller engagera dig så blir det under protest.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att ditt arbete är rätt så tråkigt just nu och det märks inte minst på bristen med engagemang som du uppvisar. Under den här fredagen har du särskilt svårt att bli entusiastisk över ditt jobb. Fredagskvällen handlar om att planera. Det kan vara inför julen eller så ska du åka iväg rätt snart. Lördagen blir lite mer livlig än fredagen. Du har planer för den här dagen och du håller igång från morgon till kväll. Tänk på att inte glömma ett löfte som du gett en vän. Under söndagen är det främst ekonomin som styr dagens aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön helg, i alla fall fredagen och lördagen. Då är det främst den närmaste familjen som står i fokus. Har du ett förhållande kan en viss gnista uppstå de här dagarna. Lite nytändning i relationen sätter guldkant på helgen. Under söndagen verkar du antingen vara bortbjuden eller så har du egna gäster. Det blir en livlig, men rolig dag. Tänk på att en vän väntar på ett råd från dig. Han/hon behöver verkligen din hjälp.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Helgen handlar om att bona in sig inför vintern. Det kan vara att du pysslar i trädgården, bommar igen en sommarstuga, tar upp en båt eller gör fint hemma. Hela helgen tyck kretsa kring din hemmiljö och kring din släkt. Det blir en trevlig, men inte särskilt vilsam helg. Försök i alla fall att komma i säng i tid på kvällarna. Börjar du slarva med mat och sömn så kommer det snart att märkas på din hälsa.

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen är det snabba puckar som gäller. Tänk på att vara uppmärksam på detaljer. Ditt horoskop varnar för olycka som kommer med brist på koncentration. Under eftermiddagen och kvällen tycks fredagen främst handla om vänskap eller kärlek. Det kan vara en romantisk middag eller drink efter jobbet. Både lördagen och söndagen fokuserar på en speciell person som behöver din uppmärksamhet just nu.

Annons