Måndag 8/10- torsdag 11/10

08 okt, 2012
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om ren vilja och en förmåga att vara behjälplig när det behövs. Du har mycket vilja i ditt horoskop, men inte det driv du skulle behöva för att genomför dina planer. På tisdagen känner du dig missmodig. Du föredrar att arbeta själv om du har den valmöjligheten. Under onsdagen är det hög puls och en ny form av vakenhet som gäller. Under onsdagskvällen finns det utrymme för nöjen och att träffa vänner. Torsdagen blir lite seg, men du lyckas ändå leverera.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska förvirrande, Du vill så mycket, men inget tycks gå din väg. På tisdagen är du mer samlad och du känner att du har den kontroll som du behöver. Under onsdagen gör du saker som du tycker är tråkiga, men som du vet måste göras. Torsdagen blir stressig men väldigt kreativ. Du får verkligen sätta både fantasi och din förmåga att skapa under press på test. Torsdagskvällen är som gjord för nöjen.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen vågar du lite mer än vanligt. Ditt mod kommer från Mars och Pluto tillsammans vilket gör att du testar gränser för vad du klarar av. Under tisdagen och onsdagen finns det risk för en konflikt. Du och en kollega tycks ha svårt att hålla sams. Det handlar mer om olika personligheter än samarbetssvårigheter. Det bästa är att jämka så att båda får lite rätt. Under torsdagen får du möjlighet att vara i en ledande roll.

Kräftan 21/6-22/7

Under början av veckan kan din tvekan göra att du missar en bra chans att få testa på nya intressanta uppgifter. När du står inför dylika val så är du alltid rädd att välja fel. Under tisdagen och onsdagen kan du få problem hemma. En vän eller din partner ställer dig på något sätt mot väggen och du vet inte hur du ska reagera. Under torsdagen är det din tur att visa vad du går för. Det handlar om mod och om möjligheten att få vara unik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar veckan som den kommer. Det har varit mycket oro den senaste tiden och nu har du bestämt dig att det bara är slöseri med tid att bli upprörd över saker som du inte kan rå för. Under tisdagen bör du inte glömma bort en vän eller släkting som fyller år eller har namnsdag. Onsdagen tycks handla om sport eller idrott på ett eller annat sätt. Torsdagen blir en rätt så stressig dag där tonvikten liggen på att fokusera.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket den här veckan att du får svårt att strukturera dig på ditt vanliga effektiva sätt. Genom att blir förvirrad förlorar du mycket värdefull tid. Måndagen handlar om att prioritera. På tisdagen ska du undvika att göra av med pengar. Onsdagen blir rolig och utmanande. Under torsdagen ska du se upp med en kollega som medvetet försöker få dig att framstå som inkompetent. Han eller hon vill vinna egna fördelar.

Vågen 23/9-22/10

Du ser till att få allt strålkastarljus på dig själv den här veckan. Du är trött på att andra tar åt sig äran av ditt arbete. Nu tänker du se till att alla vet att det är du som kommer med de briljanta idéerna. Under tisdagen får en komplimang från en kollega dig att må bra. Onsdagen handlar till stor del om att våga säga ifrån. Visa att du kan vara minst lika envis som någon annan. Under torsdagen är det bra om du är utvilad eftersom det väntar arbetsuppgifter som kräver att du är skärpt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen är det bra om du chansar lite när det gäller investeringar. Du har tur i spel, även om det inte ger så mycket pengar. Under tisdagen har du svårt att koncentrera dig. Det pågår mycket runt omkring dig som gör att du inte fokuserar på arbetat. Onsdagen är bra dag om du vill träna eller ägna dig åt en hobby. Under torsdagen kan det uppstå en del konflikter inom familjen. Just nu är du mycket envis och det gör att du har svårt att lyssna på andra.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen får du fina komplimanger av en vän eller kollega. Njut av uppmärksamheten. Under tisdagen är det främst ditt intresse för det konstnärliga och för att skapa som är i fokus. Den här dagen ska du använda dig av hela din fantasi. Onsdagen handlar om att vara bestämd och inte låta någon annan köra över dig. Under torsdagen är det främst arbete som gäller. Här finns det risk att du stressar upp dig i onödan.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rogivande. Även om du arbetar är tempot segt, och dagen gränsar till det trista. På kvällen umgås du gärna med vänner och familj. Under tisdagen ska du inte tveka att göra som du känner. Ditt hjärta leder dig rätt när allt annat känns fel. Under onsdagen är det främst envishet och målmedvetet arbete som hjälper dig att nå det resultat som du strävar efter. Månen ger dig en varm kreativitet som ökar under veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen vill du visa att du kan vara både idérik och målmedveten. På tisdagen är du lat och smiter gärna undan arbete om du kan. Dina kollegor blir irriterade på dig, men du försvarar dig med att alla kan ha en dålig dag. Under onsdagen och torsdagen ska du inte vara allt för provocerande. Uranus gör att du har lätt för att reta upp människor, både vänner och kollegor. Försök att hålla inne med dina vassaste kommentarer.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen och tisdagen blir roliga och utvecklande. Det verkar som du lär dig nya saker de här dagarna. Var inte för hård mot dig själv om du inte fattar allt vid första försöket. Vissa saker tar längre tid att sjunka in. Under onsdagen söker du aktivt upp en vän för att umgås. Han/hon är inte riktigt lika entusiastisk som du är. Torsdagen handlar om att läsa andra människor och att bedöm vissa kritiska situationer.

Annons